Има такива мъже...

• 21 059
  • 555
  •   1
Отговори
# 195
Всеки си прави сметката с какво може да се примирява. Нали знаете как от време на време в някоя тема се появява пост от рода "какво се правите, всички мъже бият, стига сте лъгали, че вашите не ви бият". Та светът е шарен - все ще се намери коя да прибере пияницата, друга ще прибере този с насилието, трета - някой търтей, четвърта - комбинация от предишните трима, и т.н.

# 196
Щом та бий, значи та обича, ма!

# 197
Щом та бий, значи та обича, ма!
Скрит текст:
Не се сдържах! Smile

# 198
За боя не съм срещала подобни изявления. Виж, за изневерите - да, след което се почва. Моят не, моят не, и моят, и моят.
Simple Smile

# 199
Боят гради, той не разгражда Simple Smile

Иначе между любовта и войната границата е малко тънка, където има много страст и темперамент, понякога страстите избиват и в друга посока. Ама важното е накрая всички да са щастливи Simple Smile

# 200
Фф, не ме намесвай мен в бранчинга, ако обичаш. Седяла съм сама и съм готова пак да седя, вместо да скачам от клон на клон. Не съм такъв човек.
Не съм си и помислял за теб. Нищо, че така звучи.
Принципно говорих. Simple Smile
Просто се хванах за думите ти.
Но добре, че уточни, поне си себе си, и си споделяш, казваш какво си и не си, което е чудесно.
Но, да, вече няма да цитирам никове сякаш, а директно, на припознаване ще се кара, евентуално.

Какво означава някой да "увеличава разходите"? Rolling EyesThinking
Аз нищо не "увеличавам".
Разпростирам се според чергата винаги.
От друг нищо не искам.

# 201
Освен някакви дреболии като съвършенство, непогрешимост и безгранична отдаденост?

# 202
Говорих за пари.
А за цитираните от теб неща - да има старание и отношение е достатъчно, да се вижда желание и "гледане в една посока".
Другото "съвършенство" си го правим заедно с госпожицата, така че да ни е гот и добре.

# 203
Имах си аз, мъж да иска пари от жена.
Направо си поръчвам секс кукла в такъв случай и да се свършва.

# 204
Не липсата на любов,а липсата на приятелство проваля връзката/брака.

# 205
Направо си поръчвам секс кукла в такъв случай и да се свършва.
напомни ми...

Скрит текст:

# 206
понеже темата е за клишета разни, ето едно, което ми попадна в друга тема:

"На света няма чудовища, нито светци. Само безкрайни нюанси, преплетени в една и съща тъкан от светлина и мрак. Онова, което е чудовище за един, е любимо същество за друг."

Да удължим клишето с един въпрос.
Трябва ли да се съобразявам с мнението на тези за които една жена е светица, след като към мен е чудовище?
Wink

# 207
  • София

Трябва ли да се съобразявам с мнението на тези за които една жена е светица, след като към мен е чудовище?
Wink

Не виждам причина- тяхното мнение е на база техните чувства и разбирания, и отношения с нея.
Твоите чувства и твоето мнение, са на база твоите отношения с нея.

# 208
Тия светици обикновено са такива само пред хората, вкъщи е друго. Аз отдавна не контактувам с перфектни жени. Не е ли да пие и да ходи по барове и кръчми, въобще не ми я хвали. Тия , които нямат личен живот, обикновено командват домашните с извинението, че щом са светици им се полага уважение и подчинение.

# 209
Скрит текст:

Wink

Не виждам причина- тяхното мнение е на база техните чувства и разбирания, и отношения с нея.
Твоите чувства и твоето мнение, са на база твоите отношения с нея.

Aбсурт, верния отговор е друг Wink
Зависи кой отсъжда Simple Smile
Щото ако излезем от тесния случай на отношения мъже-жени ("тесен" е употребено във фигуративен смисъл, да не се заяждате за това сега), въпроса е, че ако аз казвам на черното - черно, а другите му казват бяло, то те имат властта да ме накарат и мен да го наричам каквото според мен не е. Защото са повече и са по-силни.
Това се нарича "Силата на общественото мнение"
Wink

Общи условия

Активация на акаунт