Има такива мъже...

• 21 156
  • 555
  •   1
Отговори
# 375
Скрит текст:
Ми вдигни на 10. Или един, ама и там е рисково, виждаш.
Кой ти е казал, че аз имам нужда да вдигам!? Аз съм намерила този един, който ми стига, та и брак сключих с него и не се оплаквам нито от качеството на секса, нито от отношенията ни. Дай Боже всяка да обича и да се чувства толкова обичана!

Аз лично нямам потребност от подобна благословия, освен да благодаря от името на всяка. Остава да кажеш, че си избрала един от един и примера с кастинга и любовниците е колкото да се намираш на приказка.
Не, не съм ибирала един от един, а п
римерът с петимата любовника го дадох, за да илюстрирам колко нелепо звучи това, че изневеряваш, ако спиш с двама различни мъже в един и същи период.
Скрит текст:
Аз чак такава мъжемелачка не съм, но са пускали подобни коментари за една дама в мое присъствие, та трябваше да поставя коментатора на мястото му.
Аз май не разбрах....значи, спиш с двама мъже , ама това не е изневяра?  Smiley
Довечера Ше го покажа на половинката....да си знае, че ако му кръшна, не му хойкам.Да не вземе да ме обвинява, ще звучи нелепо....
ЖДНБ!
Изневяра е, ако си женен или комкубин. Не може да има изневерява там, където няма емоционална обвързаност, съвместен живот, общи планове. Ако си свободна или в неангажираща връзка и спиш с повече от един мъж, на кого от тях изневеряваш?
Ако си снободна и всяка вечер лягаш при различен, това също си има име....
Обикновено такива мъже ги наричат мъжкари, а такива жени-к..ви.
Моля, не убивайте вестоносеца.

# 376
Ако си свободна, трябва да хванеш паяжини, за да не ти викат недо***тените „к**ва”! Иначе мъжовете са големи пичове, ако често сменят сексуалните си партньорки, ама иначе двойни стандарти нямало.

# 377
По темата за изневярата, гледам е много "гореща".
Не си ли се "врекъл", "обещал", изкоментирал, сложил картите на масата, влезнал в моногамна връзка, изневяра няма.
Изневяра има след това, ако си във връзка и се "кълнеш" колко си верен, след което си хойкаш зад гърба на "будалата".
Което на мен трудно ще се случи, защото държа всичко изкъсо, и още в началото се изяснявам, че ако нещо не е ок, просто всеки си тръгва, без да се стига до "трети лица".
И тук не коментирам само секса.
Изневярата не е само сексуална.
Курвенски номера мразя, прерязвам и тегля черта при първа наченка.
Аз така не съм се държал с никоя, та не знам какво е.
По същия начин няма да допусна и на мен да се случи, като още в самото начало изяснявам всичко, ако трябва с повтаряне и дискусии, че прошка след това няма да има и всичко да се казва в зародиш.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:24 от FragranceFanatic

# 378
Да, без всякакви ремаркета и багажи, пороци и проблеми, мхм.
Пълно е с всякакви, всеки избира.
А и да си сам не е никак зле.

Точно! Да си сам, не означава непременно, че си самотен. Самотен можеш да бъдеш и във връзка. Въпрос на психика, съзнателен избор и характер е.
Сега може да ме линчувате, но не мисля, че бих обичала чужди деца, наравно с моите, както и не мисля, че чужд мъж би ги обичал наравно с неговите. Всеки си решава за него и всеки знае какви компромиси би могъл да направи. Уж за всеки влак си имало пътници... Но за товарните няма Wink

# 379
Ако си свободна, трябва да хванеш паяжини, за да не ти викат недо***тените „к**ва”! Иначе мъжовете са големи пичове, ако често сменят сексуалните си партньорки, ама иначе двойни стандарти нямало.
Чакай сега, между "Свободен индивид сменя партньори." и "Днес си лягам с Пешо, утре с Гошо, в неделя пак е ред на Пешо!", има огромна разлика.
Като съм била свободна, и аз съм сменяла партньори, последователно, не съм ги редувала всяка седмица едни и същи през три дни.

# 380
Абсолютно подкрепям ФФ, да си сам не значи самотен. Аз съм ектроверт по душа, все искам да ходя някъде и все търся съмишленици. А когато си с други хора, без значение от пола, трябва да се съобразяваш.
Темата тръгна от това, че има хора и без мъж и любовник, пък пак са си добре и Васко, каза че живеят насила.
Иначе аз сама по планини, екскурзии, кина, театри и ресторанти, както виждам, че другите хора ходят, не мога. Не го осъждам, просто искам компания, без значение от пола. Тоест аз имам нужда от компания.

# 381
  • София
През три дни не, ама през 7 се е случвало.
Обяснявам - Излизам с Гошо, уж нещо има, лягаме си в петък, обещава да се обади. Цял уикенд вися като прани гащи вкъщи.
Седмицата минава, той пуска някакво съобщение, обаче за друго излизане се покрива.
Е, следващият петък излизам с който си искам и каквото стане-стане.

И аз имам нужда от компания. Не мога да ходя сама по такива места. Иначе често се разхождам сама.

# 382
Чакай сега, между "Свободен индивид сменя партньори." и "Днес си лягам с Пешо, утре с Гошо, в неделя пак е ред на Пешо!", има огромна разлика.
Като съм била свободна, и аз съм сменяла партньори, последователно, не съм ги редувала всяка седмица едни и същи през три дни.
Ти беше тая, която набърка свободните жени, които сменят партньорите, та и „ласкав” етикет им лепна. Да не говорим колко нелепо звучи на тоя фон възхищението ти от мъжете, които вършат същото.
Говорихме за изневяра, та да питам пак каква изневерява търсите там, където липсва връзка.

# 383
123, ама ти твърдеше, че без брак връзката не може да е сериозна.

# 384
Ей, ама много я осъждате тая изневяра. Еми и да си във връзка пак може да ти се случи. Ок, парцал си, приемам го, какво са се прави.

# 385
Не я осъждаме, подкрепяме я, съобразно инфивидуалните нужди, но сега се занимаваме се дефиниции.

# 386
  • София

А, не така-- в секса е важно качеството, а не количеството.
И не, никой няма да те нарече к.рва, ако си търсиш точния човек, но ако си лягаш всяка вечер с различен без да си определиш тарифа, няма друго по- точно определение.
Всъщност, ти се опитваш да изместиш центъра, който сама постави и да заобиколиш по тъча, защото схвана посланието.
Накратко- ти, при сериозна връзка, с мисъл за подпис дори, обяви че е нормално да тестваш едни 5 любовника, че да си напълно сигурна, като избереш "основния", когото до този момент, си третирала като такъв.
И на когото си внушавала, че е такъв, разбира се, пропускайки да му разкажеш за кастингите.

# 387
  • София
Аз въобще не я осъждам, защото не съм попадала в ситуация. Т.е. - ако срещна някой готин пич, който е достатъчно настоятелен, не знам какво ще стане. Просто средата ми е такава, че не съм срещала. Или съм срещала по работа, ама не ме кефят достатъчно.

# 388
123, ама ти твърдеше, че без брак връзката не може да е сериозна.
Не, аз твърдях, че преди брака всичко е кастинг. Не бях вкарала в сметката тези, които считат себе си за обвързани „като женени” и после се поправих, добавяйки ги. Ключовото е, че е необходима такъв тип връзка, за да има изневерява, а не просто повече от един сексуален партньор.

А, не така-- в секса е важно качеството, а не количеството.
И не, никой няма да те нарече к.рва, ако си търсиш точния човек, но ако си лягаш всяка вечер с различен без да си определиш тарифа, няма друго по- точно определение.
Всъщност, ти се опитваш да изместиш центъра, който сама постави и да заобиколиш по тъча, защото схвана посланието.
Накратко- ти, при сериозна връзка, с мисъл за подпис дори, обяви че е нормално да тестваш едни 5 любовника, че да си напълно сигурна, като избереш "основния", когото до този момент, си третирала като такъв.
И на когото си внушавала, че е такъв, разбира се, пропускайки да му разкажеш за кастингите.
Това са твои интерпретации и изкривявания. Горе обясних за енти път кое е условието, без което не може, за да се приеме, че има изневерява и това е връзка - брак, „като брак”. Всичко по-малко обвързващо допуска кастинги. Петимата любовника ги дадох като пример, че полиандрията/полигамията не е достатъчна, за да броим жената/мъжа за изневерител.

# 389
  • София
Значи, аз съм се объркала, че си схванала посланието.
Няма лошо- всеки отговаря за собствените си действия и важното е да се чувства добре.

Общи условия

Активация на акаунт