Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 364
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Мини палитрите на Революшън са пуснати в Лили. Цената им е 12,59.

Кои са тези палитри? Може ли снимки?
Да похваля и аз нещо - новия коректор на лореал - L'OREAL PARIS TRUE MATCH Коректор с околоочен крем. Струва ми се, че запълва дребни бръчици под очите, не се впива и не ги подчертава.

# 736
На Тезори Д'ориенте има едни душ-олиа, много хубаво миришат. По-скъпи са, но са супер за тяло.
Хубави и ароматни са, да, имам три техни вида, но доколко са душ олио може да се поспори. В смисъл, че на тях наистина пише, че са душ олио, но консистенцията им е на душ гел и се държат като душ гел. Различават се от хидрофилните олиа, които имам. Иначе са хубави и измиват добре, а и аромата им се задържа по кожата. На някой, който избягва ароматизирани продукти обаче, аромата им може да му дойде по интензивен.

# 737
Аз направих някакво раздадзнение на кожата и съм с бебешкия на dm babylove. Grinning Изненадващо ми прави много мека кожата след душ. Взех също и крема им за тяло от терията и много ги харесах. Утре мисля да взема и олиото. Grinning

Фрау, тези палитри изглеждат много добре. Ако ги има из бг сайтовете ще ге грабна. Grinning

Тези дали са от същата серия?
Цялата ми се иска да имам. Grinning
https://www.makeupmuddle.com/catrice-x-disney-villains-collection/

# 738
Бебешката серия е хубава,да.
Добре,че прочетох ревто за Миша бб крема, че и аз не съм бяла и нямаше да ми е ок...отделно не ми е нужно да ми подчертава порите.Мерси за ревюто.Лумене съм ползвала и е хубав,да.
Аз от Лили много рядко пазаря, повече ми допада ДМ.

# 739
отзиви за Hado Labo от dm?

# 740
  • Deutschland
Lie и тези, да. Ще излязат в средата или края на ноември, според коментарите под публикацията

# 741
Аз съм много недоволна от фдт тру мач какво са му правили Незнам но ми седи ужасно ..такова подчертаване на бръчки и линии прави и лицето ми седи ужасно брашнено ..а е един от любимците ми и с приятелки съм си говорила единодушно бяхме на мнение че прави лицето да изглежда мн младежко ..

# 742
Момичета, някакво мнение за BB кремовете нa Avon:

# 743
Аз ги харесвам. Леки и адаптиращи са. Не ми създават проблеми.
Смесвам тъмен матов и светъл озаряващ, като нагаждам количествата спрямо тена и температурите.

# 744
Някой ползвал ли е душ олиото на ла рош липикер AP+, бях си го поръчала от санита, снощи го сефтосах, нямаше празен ход на помпата, а самото уж олио няма нищо общо с олио, най-обикновен душ гел си ми е.

# 745
Мини палитрите на Революшън са пуснати в Лили. Цената им е 12,59.

Кои са тези палитри? Може ли снимки?
Да похваля и аз нещо - новия коректор на лореал - L'OREAL PARIS TRUE MATCH Коректор с околоочен крем. Струва ми се, че запълва дребни бръчици под очите, не се впива и не ги подчертава.

Това са палитрите:

Общо взето са мини вариант с 8 цвята на палитрите от серията Forever Flawless на марката.

# 746
За тази цена май не са изгодни тези палитри на Революшън? 🤔 Големите не бяха ли по 20 лева.

Момичета от кои дрогерийни хидратиращи шампоани сте доволни?

# 747
Големите палитри за по 20 лв. за мен не са хубави.

# 748
Аз съм много недоволна от фдт тру мач какво са му правили Незнам но ми седи ужасно ..такова подчертаване на бръчки и линии прави и лицето ми седи ужасно брашнено ..а е един от любимците ми и с приятелки съм си говорила единодушно бяхме на мнение че прави лицето да изглежда мн младежко ..

Същото е и при мен. А си бях нацелил идеално цвета, но замина в коша. 🤷🏻‍♀️

# 749
В Елитис има нови продукти на Фито Козметик, ако някой ги харесва. Не снимах, но са нови маски за коса на Коза Дереза, маски за лице и стягащи лосиони от серията им Фитнес Модел, също и интересни шампоани с различни глини. Влязох с приятеля ми само за препарат и нямах шанс да взема нещо, но ще издебна момент и щом съм сама ще си взема някои неща. Ако стана “Фитнес Модел” ще знаете от къде е дошло😂

Общи условия

Активация на акаунт