Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 364
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
Как да го върна, като съм го отворила и ползвала веднъж? Абсурд. Просто споделих, че се заблудих, че като е веган ще има по-изчистен състав
Както решите, просто споделям, че търговецът дава тази възможност:
Скрит текст:

# 721
Някой ползвал ли е пастата или водата за зъби на Алверде? Днес много им се зачудих, но накрая взех тази с портокал да я пробвам. По принцип ползвам  пастата на Bio vital с лимон.
Скрит текст:

# 722
Някой ползвал ли е пастата или водата за зъби на Алверде? Днес много им се зачудих, но накрая взех тази с портокал да я пробвам. По принцип ползвам  пастата на Bio vital с лимон.
Скрит текст:

Аз съм ползвала водата за уста от горната снимка и на мен ми допадна. Нямам проблеми с венците, вършеше си работата и не беше много пареща и гадна.
От долната снимка съм ползвала пастата в лилавата опаковка и ми допадна. Не беше зле. Дори днес мисля да я купя отново, защото моята на друга марка свършва.

# 723
Здравейте момичета , някоя дали е използвала този измивен гел и доволни ли сте от него . Благодаря
Дончева, днес минах през ДМ и загледах показания от теб гел, мислех да го купя, но заглеждайки състава се отказах. На челно място се мъдри алкохол дената. Сравних състава му със състава на другите му събратя на Балеа и прецених, че те са с доста по добър състав от този с вит. С и се отказах от покупката. Засега. Grinning

За момичетата от Варна в ДМ Гранд Мол има капсулките с вит. С, серума с вит. С, крема с вит. С и тоя новия измивен гел с вит. С.
Серията "златно мляко" обаче я няма заредена.
От серията на Дева с вит. С, имаше крема, серума и околоочния ролон.

А заразена от форумските отзиви си купих маската и серума за очи и устни от серията "бюти ефект". Имаше и едни ампули за 7 дневна терапия, но първо реших да пробвам маската и серума и тогава да купувам ампулите.
И разбира се си купих околоочния ролон на Дева с вит. С.

# 724
  • Пловдив
Джаста Праста, пиши после и ти за тези бюти ефект какви са ти впечатленията. Flowers Hibiscus

# 725
  • София
И аз да се включа с обсъжданото по-рано душ олио на Балеа. Определено не става за лице - дразни кожата, опъва я доста. Много е ароматизирано, което също го прави неподхоящо.
За тяло става, но ме дразни ароматът - има нещо много неприятно и синтетично в него. За кожата на тялото е ок.
Но ще продължа да го купувам, защото чисти прекрасно четки за фдт и то ако съм го смесила със слънцезащитен крем (друго не може да пребори тази мъка). Хубаво омазвам сухата четкта, плакна хубаво с вода и после пак я минавам с някакъв сапун.

# 726
# 727
На мен олиото не ми дразни и не ми опъва. Изобщо нямам дискомфорт, а съм с нормална кожа склонна към засушаване зимата. Чувствам се прекрасно след измиване с него. Чисти безотказно. Кожата ми е мека, чиста и спокойна. Явно е до кожа, както всичко останало.

Мързеливке, ще споделя, разбира се.

# 728
  • In The Middle Of Nowhere
На Тезори Д'ориенте има едни душ-олиа, много хубаво миришат. По-скъпи са, но са супер за тяло.

# 729
Серумът с витамин С на Велнеа ми пресушава адски кожата, чак до степен лющене. И щипе. Това нормално ли е? Не съм ползвала досега такъв.

# 730
издирвам ексфолианта за скалп на Балеа,някой да го е виждал в СФ?

# 731
  • Plovdiv, Bulgaria
Серумът с витамин С на Велнеа ми пресушава адски кожата, чак до степен лющене. И щипе. Това нормално ли е? Не съм ползвала досега такъв.

Аз го взех да го пробвам и нямам такова усещане.

# 732
  • Пловдив
И аз харесвам душолиото на Нивея, хвалила съм го и преди. И за лице го ползвам - харесва ми, не изсушава изобщо, а кожата ми е дехидратирана по принцип.

# 733
Явно е до кожа, защото аз също си измих лицето с душ олиото на Балеа и останах много доволна. Но смятам да го ползвам за лице само инцидентно.
В Ремедиум каталога пише че Лумене имат 20% отстъпка този месец и че черния петък не лови продукти на промоция. Може да им хвърлите едно очо, ако искате.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 10:55 от Lale_Lili

# 734
  • София
От календарите - кой най-много си заслужава в ДМ?

Общи условия

Активация на акаунт