Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 364
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
  • Deutschland
Интересни цветове имат палитрите на Революшън. Имам излизане тия дни за памперси и мляко, та ще проверя има ли ги и тук.

# 751
имам крем за лице с ягоди и витамини на Фито козметик-обикновен крем в тубичка,като крем за ръце е
имам и антицелулитен крем с козе мляко на Фито-мирише на захарен памук,прекалено сладко,мазнее,нищо не прави,скоро ще ги постна в Empties

# 752
dani-ela-80 същото мнение имам и аз. Даже ми изсушава стабилно кожата след душ.

# 753
Някой питаше за Hada Labo от ДМ - разочароващ състав, това ще кажа....

# 754
И аз останах изненадана от лошия състав за тази цена.

# 755
  • София
Не знам колко са качествени тези малките палитри на Революшън, но поне са удобни за чанта.
Sellene, в кое Лили ги видя?

# 756
Хвърлила съм и аз око на малките палитри на Revolution. Ще се радвам ако някой даде отзив за тях. 🙂

# 757
Не знам колко са качествени тези малките палитри на Революшън, но поне са удобни за чанта.
Sellene, в кое Лили ги видя?

До Лили не съм ходила тези дни, но ги има в новата им месечна брошура. Мисля че във всяко Лили трябва да ги има вече.

# 758
Интересни цветове имат палитрите на Революшън. Имам излизане тия дни за памперси и мляко, та ще проверя има ли ги и тук.
И аз за мляко и мокри кърпи влизам ...
Взех ампулите на Алверде от днес ги по почвам,втори ДМ вече обикалям и от малките маски има два вида,защо така?

# 759
Да ви кажа честно от малките палитри като нищо ще гепя червената. Искам нещо по-разчупено. А от новите серии на Катрис си харесах комплекта с четките. Не съм сигурна обаче дали ще стигне до тук, затова искам да помоля мамите от Дойчланд да постнат он-лайн магазините от които мога евентуално да ги поръчам с превозвач.
Хиляди благодарности!

# 760
Виждали ли сте сухия шампоан на Батист в кафяв цвят? Последните два пъти не го намирам в Лили.

# 761
  • Deutschland
Лили, рано е още за тия нови неща. Ако не ги заредят в Додис, евентуално може от сайта на Катрис. Аз не пазарувам онлайн и хич ме няма в това. Предпочитам око да види....

# 762
  • Варна
Здравейте момичета. Къде мога да открия, този ролер?

# 763
Аз го купих от ДМ.
Вчера го имаше зареден в ДМ - Гранд мол Варна. Писах вчера в темата по въпроса.

# 764
  • Варна
Ох, аз съм се заблудила че е в Лили и днес ходих там да го търся. Утре ще видя на Тракия, ако не в Гранд Мол ще отида да го взема. Много благодаря Simple Smile
Аз го купих от ДМ.
Вчера го имаше зареден в ДМ - Гранд мол Варна. Писах вчера в темата по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт