Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 68

• 53 424
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
В ДМ, в който бях днес, за съжаление нямаше тестери на ББ крема на Missha. И по другите магазини ли е така?

# 676
В ДМ, в който бях днес, за съжаление нямаше тестери на ББ крема на Missha. И по другите магазини ли е така?
И при нас няма.

# 677
  • Пловдив
Някой вече изпробва ли новите продукти за коса от серията Златно мляко? Впечатления?

# 678
Дали излезе някъде новият каталог на Лили?

# 679
Няма,и в Лили няма В Бюти зоун тествах,но консултантката ме изнерви и не взех от там.Само си запомних номера.

# 680
И при нас няма тестери - бяха заредили само три цвята - 21, 23 и 25

# 681
Аз си взех 23.
На първо четене е доста сив, но като цвят наподобява 1W на True match Loreal и на Fair CC cream Lumene.
Сравнени трите ББ крема на Миша е най-сив, но да ви кажа това изчезва след 5 минути. На мен този крем ми мирише на крем Здраве - много яко 🥰😀.
Утре ще го сложа на лице и докладвам за подкритие, трайност, цвят. ❤

# 682
Мисля, че и моят е 23. Сивее наистина само в началото, най-добрият бб крем, който съм пробвала досега.

# 683
Мисля, че и моят е 23. Сивее наистина само в началото, най-добрият бб крем, който съм пробвала досега.
И аз с 23,потвърждавам мнението.

# 684
Някой вече изпробва ли новите продукти за коса от серията Златно мляко? Впечатления?
В ДМ в който най често посещавам май няма изгледи да ги заредят. Бих си накупила цялата "златно млечна серия" - душ гел, лосион за тяло, шампоан, маска за коса(макар да ползвам от дъжд на вятър) и изобщо каквото има от серията, но не ги зареждат и това е.

# 685
  • Пловдив
В ДМ в който най често посещавам май няма изгледи да ги заредят. Бих си накупила цялата "златно млечна серия" - душ гел, лосион за тяло, шампоан, маска за коса(макар да ползвам от дъжд на вятър) и изобщо каквото има от серията, но не ги зареждат и това е.

Йееее, не знаех, че има и душ гел и лосион за тяло. Ще проверявам и за тях, дано да заредят. Преди два дни видях  шампоана само, но бързах и не взех. Утре пак планирам да ходя. Маската за лице от миналата година толкова ми харесва, че имам чувството, че за мен е направена Simple Smile /добре, че се презапасих и за тази зима/, и много са ми любопитни и останалите продукти.

# 686
Много ме нервят с техните пускания и спирания на маски.Златното мляко ,една глам ли беше,нощната ,кивито и захарния скраб...Всички тези ми харесват и няма.
Днес видях душ гел на хапчета,новост ли е или аз съм изостанала?Набързо прочетох,явно е като малки сапунчета,пише че се мокри хапчето и става пяна,едно хапче е за две къпания.Бяха в хартиена опаковка като торбичка,около 14 лв,не помня марка,в ДМ ги видях.

# 687
  • Пловдив
Много ме нервят с техните пускания и спирания на маски.Златното мляко ,една глам ли беше,нощната ,кивито и захарния скраб...Всички тези ми харесват и няма.
Днес видях душ гел на хапчета,новост ли е или аз съм изостанала?Набързо прочетох,явно е като малки сапунчета,пише че се мокри хапчето и става пяна,едно хапче е за две къпания.Бяха в хартиена опаковка като торбичка,около 14 лв,не помня марка,в ДМ ги видях.

Аз затова, като харесам нещо, си взимам повечко бройки, особено ако е от лимитираните серии. Имам голям запас от маски златно бляко, на Балеа нощните маски, нощни капсули също. Ето, нощните капсули вече никъде ги няма, а ми вършат страхотна работа, аз ги пренасочих за ръцете, че за лицето ми идват много мазни. Много, ама много ми помагат /в комбинация с крем за ръце/ срещу изсушаването на ръцете вследствие на честото миене и дезинфектанти.

# 688
И аз страдам за скраба с киви, много ми допадаше.
Днес сложих последната ампула на Алверде, мисля че добре ми се отрази тази терапия. Трябва да се разровя колко често може да се прави.

# 689
  • Пловдив
Дайте идея за шампоан за мазни корени и сухи краища, че вече се изчерпах...и корейските пробвах..м не е не.

Общи условия

Активация на акаунт