Дългото чакане след трансфер-тема86

• 44 409
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм ги гледала, ясно ми е превръщането им😉👍

# 691
Всеки случай е индивидуален всяка терапия също. Различни доктори различни терапии различни случаи не се сравнявайте една с друга. Едни са на 20+ ,30+ и 40+ години. Каквито и изследвания да пуснете колкото и много лекарства да пиете ако е писано ще се случи.

# 692
Така е, изобщо не казвам,че е нужно да е 1 към 1 с моето, просто споделих😉💛

# 693
Леле каква тишина днес... дано това е затишие пред бебешка буря 🙂🤗
Има ли тестове днес ?

# 694
Темата трябва да се преименува на   "дългото чакане след трансфер и преди преглед" Ха-ха-ха. На мен ми е трети трансфер. И този път съм с + резултат, но първите два пъти бях с кухо яйце. Сега сърцето ми ще се пръсне до прегледа. В сряда съм на първи преглед. Не при итвитро доктора. Там ми дадоха час чак за 10.11. Разбирате, че няма как да издържа още. Иначе моят резултат на 17тия ден на два 5дневни беше 2599. Първия преглед ще ми е на 22рия ден. Ако има нещо трябва да се види. Надявам се!

# 695
При това чхг всичко трябва да се види

# 696
Shefitooo,след като при трансфер на 3ти ден кръвният тест е след 10 дена,значи ти може да си пуснеш кръвния на 11 ден.Иначе в Лондон  са "минималисти",но това е инструктаж от  NHS,т.к. там медикаментите също са ти безплатни.Тук освен прогестерона,изписват почти винаги и естрадиол за маточната лигавица(естрофем),кръворазреждащо,за който е с данни за тромбофилия или аспирин,който е антиагрегант за останалите,задължително мултивитамини ,но тук ние си поемаме всички медикаменти и някои от нещата са за презастраховане.Ето,аз имам естрофем,макар че лигавицата ми е идеална.
Аз искам да попитам тези от вас,които са замразявали,каква е процедурата.Днес ми се обадиха от клиниката,че моето Е се е развило прекрасно до 5ти ден и ще го замразят,но трябва да отида да подпиша  документите и после да ги занеса и във Фонда?Какво се носи във Фонда?
Аз се надявам, че и без тези лекарства ще успея 🤞🏻Но да както казахте тук всичко е безплатно едното е за сметка за другото което е много дълго чакане никакви лекарства за мъжки фактор и т.н. Нещата не са малко но дано всички имаме щастието да стигнем щаслив финал 👶❤
Е как имаш замразени и пак кандидатстваш за фонда? Или аз нещо не разбрах... На мен ми казаха, че като имам замразени е, не мога да кандидатствам защото имам ембриони, тоест плащам си трансфер и когато свършат тогава мога да кандидатствам пак за фонда

# 697
Здравейте, и аз да се отчета с моите резултати денес на 20ти ден от трансфера ЧХГ най сетне започна да се удвоява и вече е 968 IU/L. Пак е ниско за този ден от трансфера, но поне има напредък. Утре имам записан час за да видим ще го бъде ли този опит или не.

# 698
И аз да споделя резултати след положителното препишкано тестче на 8ми ден.
10ти ден, един бластоцист, бета ЧХГ - 89.000IU/L. Как ви се струва? Аз за първи път виждам цифра различна от нула и не знам как да я интерпретирам.

# 699
Честито на положителните и удвоени тестове Simple Smile
Pinko82, с този резултат не ми се струва като кухо яйце Simple Smile
DesiKr, стискам палци за прегледа да видите ембр в матката и всичко да е наред.
Phoenix_fire, повтори теста след два дни, за да се види как расте, но определено е положителен.
А страховете наистина са не само до теста, а и до следващ преглед... Аз трудно се справям да не го мисля, чакам за следващ преглед със свито сърце, но мисля, че при всички ни, където борбата е с години, много усилия, емоции, пари, опити е така... При естествено и лесно забременяване не го мислиш въобще...
Успех, момичета!

# 700
Здравейте момичета Blush
И аз съм прясна-прясна след трансфер на 2 5-дневни ембриончета. Не броя нарочно дните докато не наближи съвсем време за тест.
Имам питане относно прогестероновите инжекции.
Още няколко дни преди замразения трансфер ми изписаха Еугест, който слагаме през ден. Преди няколко дни доста разтърках мястото на убождането и кожата доста се зачерви. Сега при допир доста ме сърби и кожата в този участък стои на "фадули" или като ухапана от комари. Не мога да преценя това някаква реакция към препарата ли е или алергия към нещо друго - вероятно от дънки, капси итн., което да е съвпаднало с инжекцията. От другата страна също леко ме сърби мястото на убождането, но не чак толкова. Някой друг с такива реакции?
И не на последно място да пожелая положителен резултат и хубави бебчета на всички очакващи Heart

# 701
Здравейте мили момичета. Днес бях на преглед при др. Тихомирова ( клиника Надежда) в 6 г.с и 1 ден за потвьрждаване на бременност. Разтровежена сьм защото каза че нищо още не вижда само лека сянка и че защо сьм отишла толкова рано. Няма и сьрдечна дейност. А чхг то ми на 14 ден беше 2400. Нима е вьзможно прегнила който слагам да е изкуствено завишил толкова много чхг да се зарадвам а сега на прегледа само сянка едва за която не е сигурна Sad . Не ми обьрна много внимание на видеозона. Каза ми след 10 дни пак на преглед и да слагам зарзиото и прегнила. Отчаяна сьм малко мисля да потърся второ мнение но къде. В токуда имат ли добра апаратура за ранна бременност? Какво се вижда обикновено в 6 г.с?

# 702
Здравей, ivf warrior. На мен миналата седмица, в 5 г.с. и 1 ден категорично ми потвърдиха бременност, макар все още да не се вижда сърдечна дейност. Следващия прегелед насрочиха за след 2 седмици, много се надявам тогава да се види! Не мисля, че е възможно толкова хубав, висок резултат да се получи от лекарствата. Най-добре потърси второ мнение, за да се успокоиш и да не чакаш 10 дни в неведение.

# 703
Звънни във Фемина - апаратурата им е много добра и се занимават най-вече с бременни.

# 704
the ivf warrior в 6 седмица се вижда сак и то уголемен със ембрион понякога вътре. При първия ми опит казаха че се вижда сянка бременността не се задържа за съжаление. Тази сянка изпадна след кървене 😔

Общи условия

Активация на акаунт