Дългото чакане след трансфер-тема86

• 44 434
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Станислава, аз бих направила кръвен. Не разчитам на пикливите. Моят, на кръвен 77, отчете мнооого бледа черта. Случвало ми се е и друг път при седмица закъснение да няма втора черта, а да има бременност. Стискам ти палци! Не се отчайвай.

# 646
Момичета днес ми е 5ти ден след трансфер на 1 бластоцитче. Подутия ми корем спадна. Започвам да се пртеснявам...

# 647
Здравейте, дами!
Някои от вас може да си ме спомнят от по-стари теми. От известно време не пиша, а само ви чета, тъй като нямам какво да споделя. На всички момичета с положителни резултати - успех до финал. А на вас с негативните тестове мога да кажа само едно - не се отчайвайте.

При мен нещата най-сетне се промениха и още ми треперят ръцете докато пиша.

За първи път в живота си, след 6 стимулирани инвитра и безброй опити на естествен цикъл виждам това:

Тестът е сутрешен, 8ми ден след трансфер на едно бластоцистче. Чертичката е бледичка и не знам дали да се радвам, но е там. Вие какво ще кажете?

# 648
Здравейте, дами!
Някои от вас може да си ме спомнят от по-стари теми. От известно време не пиша, а само ви чета, тъй като нямам какво да споделя. На всички момичета с положителни резултати - успех до финал. А на вас с негативните тестове мога да кажа само едно - не се отчайвайте.

За първи път в живота си, след 6 стимулирани инвитра и безброй опити на естествен цикъл виждам това:

Тестът е сутрешен, 8ми ден след трансфер на едно бластоцистче. Чертичката е бледичка и не знам дали да се радвам, но е там. Вие какво ще кажете?
Много ти е хубава петричката. Пусни си кръвен. Честито. Радвам се за добрата новина.

# 649
Здравейте, дами!

Много ти е хубава петричката. Пусни си кръвен. Честито. Радвам се за добрата новина.

Благодаря, Рончо, в понеделник смятам да пусна. Flowers Cherry Blossom
Иначе да споделя нещо интересно - на този трансфер нямам абсолютно никакви симптоми. На предните съм имала придърпвания, боцкания, крампи, болезнени гърди и какво ли още не. Този път - пълно спокойствие и безсимптомие. Направо го бях отписала...

# 650
  • София/Севлиево
О,дори бледите чертички и ниския чхг могат да станат прекрасни деца.Споменавала съм ви за моята естествена бременност със синът ми-супер бледа черта и чхг под 400 на ден 40+ от последния цикъл(доста нисичък).Е  той вече е на 12 и 4 месеца,носи по-големи дрехи и обувки от мен и се очертава да стане един много красив мъж.Та не губете надежда.
ПП-и аз съм със закъснение този месец,ще почакам още 2-3 дни и ще си направя един шуър чек.Ако се е получило ще е най-хубавото нещо , защото и без това не исках трета стимулация...

# 651
Карина не знам в коя държава си, но аз съм в САЩ "всичко божа работа", тук из форумите си самоизписват "прогестеронов крем", защото прогестерон таблетки е с рецепта, виж из нета има различни препарати обикновено сутрин и вечер мажиш, тялото освоява око 200  на доза...късмет! Крема е без рецепта наличен в амазон!

Здравей Иливия!
Благодаря ти за съвета!
Аз съм в Холандия. От вчера 3 ти ден след трансфера допълних и Кринон гел. Имах го в наличност от предишни пресни трансфери когато тук се изписва.
Никога не схванах логиката защо след транфер на Е след пункция тук изписват прогестеронов препарат било то кринон, дюфастон или утрогедтан, а на трансфер на ЗЕТ нищо. 🤔🤷🏻♀
Но рабира се напълно съм съгласна , че е Божа работа. При мен се задържа веднъж един ЗЕТ за 7 с. без никакви препарати на естествен цикъл, но може би и затова го загубих в последствие точно поради липсата на поддържащи средства.

# 652
При свеж трансфер след пункция се предполага, че след като всички Я. са аспирирани, няма жълто тяло, което да произвежда прогестерон. При ЗЕТ на естествен цикъл се предполага, че след овулацията има жълто тяло, което да произвежда прогестерон. При ЗЕТ на естрофем пак не трябва да има овулация, т.е. пак няма жълто тяло, затова и прогестерон преди и след трансфер.

Карина, винаги можеш да поръчаш на някого в България да ти купи и изпрати прогестеронови препарати по куриер.

# 653
Здравейте отново. Малко се шашкам. Освен че корема ми спадна цял ден съм на 1 баничка нямам желание за хвана. Всичко ми изглежда безвкусно и нищо не ми се яде..

# 654
Много познато ми е това чуство 🙂на кой ден от трансфер си?

Здравейте отново. Малко се шашкам. Освен че корема ми спадна цял ден съм на 1 баничка нямам желание за хвана. Всичко ми изглежда безвкусно и нищо не ми се яде..

# 655

Здрасти днеа вече 6ти ден

# 656
Здравейте, дами!

И моята беше такава на осми ден.Успех!

# 657
Вървим заедно 🙂🍀

# 658
Вървим заедно 🙂🍀

Atacama чудесно! Ще споделяме резултати и симптоми

# 659
Момичета деня на трансфера за ден 0 ли го броите или за ден 1

Общи условия

Активация на акаунт