Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 803
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Фрагът с руски субтитри:

https://vk.com/al_feed.php?z=video-132999259_456246858%2Fc5a6828 … -132999259_742178

Много благодаря на Александра и Севгито за чудесния превод!

Красивата ни приказка продължава с много любов, съдбовни срещи и превъзмогване на всички трудности

Amor vincit omnia! - Любовта побеждава всичко!

Лека нощ, мили момичета!

# 316
  • София
Защо му наскочихте на Серкан. Все пак Селин му е отдавнашна приятелка, той също е една от причините Ферит да я  зареже, защото не й каза навреме, че не я обича.
След разговора с нея в предния ден със сигурност изпитва чувство за вина. Еда ще го разбира, но до едно време.

Да, така е! Селин е приятелска от детските години, Серкан е виновен, затова че мълча и не й каза, че няма шанс да бъде с него! Аз лично не го обвинявам затова, че в този момент отиде при Селин, обвинявам го заради начина по който го направи! Има разлика! Така, както беше нежен, мил, любящ, искрен с Еда, така трябваше да намери начин да й каже или да й покаже, че отива при Селин! Но той не го направи и затова аз лично съм му много, ама много ядосана! Angry

# 317
Благодаря на момичетата за превода Flowers Hibiscus
Аплодисменти за Керем и Ханде, описаха любовта на Серкан и Еда много истински,страхотни реплики, много сладки. Ох, Керем много хубав Stuck Out Tongue Winking Eye
Още съм под влиянието на любовта, на драмата, която идва, направо ѝ затварям вратата под носа.
Новия фраг, очаква ни много романтика........ Heart Decoration
Лека нощ Nature Moon

# 318
  • Плевен / София
Благодаря за превода ❤❤
Серкан без да го питат са го изпратили сам в чужбина да учи и сега отново ще определят пак те с кого може да бъде...боже опази от такива " родители".
Една грешка с втора такава ли ще оправят😡

# 319
За най-нетърпеливите като мен - нежната сцена с признанието и подаряването на звездата с руски субтитри:

https://vk.com/al_feed.php?z=video-132999259_456246857%2F7e8d86a … -132999259_741946

# 320
Благодаря за превода ❤❤
Серкан без да го питат са го изпратили сам в чужбина да учи и сега отново ще определят пак те с кого може да бъде...боже опази от такива " родители".
Една грешка с втора такава ли ще оправят😡

Понякога е така ,други плащат за грешките !

# 321
  • Пазарджик
Благодаря на sevgito и на Александра за превода! Благодаря Ви всеотдайни момичета! Благословени да сте!

# 322
  • София
Преди лягане оставям това тук:

Според мен Фокс ни подготвят, че може би още в другия епизод Серкан ще научи коя е Еда. Thinking Има два варианта - ако решат да завъртят сюжета покрай тази история, да го пазят в тайна от Серкан и Еда докрая на сезона. Тоест да се разбере в последния епизод и бам - скок. Както беше в Любов под наем - Йомер научи за лъжата, замина за Италия и после почна втори сезон. Другият вариант е да го разкрият бързо, бързо и да гледаме последствия. В ромкомите обикновено така правят - проблемите бързо се разрешават. Но просто този “проблем” не ми е ромкомски проблем, надушвам драма. Дано не съм права! Вие какво мислите?

Хайде, стига съм ви надувала главата за тази вечер/нощ. Беше ми повече от приятно, както винаги. Сладки ви сънища!!! Hug

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 00:56 от Бърборанка с розови очила

# 323
Още един откъс със субтитри - Еда ѝ гори кръвта, а Серкан се оплаква, че не може да работи и има зависимост, наречена Еда:

https://vk.com/al_feed.php?z=video-132999259_456246854%2F9d297ef … -132999259_741459

Закуската при Серкан - нежност и омая:

https://vk.com/al_feed.php?z=video-132999259_456246853%2F9fbc7ac … -132999259_741294

Еда си забрави куфара, а Серкан си спечели още една целувка:

https://vk.com/al_feed.php?z=video-132999259_456246851%2Ff771a0b … -132999259_741151

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 01:04 от Mira07

# 324
Лелее, прекрасни момичета, нямате настигане. Flowers Hibiscus
Започвам с Благодарност към Sparkling Heart Севги и Алекс Sparkling Heart за превода. Момичета страхотни сте! Алекс - бързо оздравяване ти пожелавам. Още веднъж ви благодаря и на двете.
Desince, вече на патерица, Честита да си! Бъди здрава, щастлива и много обичана.
Само се включвам да кажа, че на мен епизода много си ми хареса. Имахме романтика (за това винаги може още малко, но ...). Имаше смешни моменти, аз си се смях де, особено със Сейфи и Ердем. Много ми хареса как играха и Биге, и Чаари (Ферит). Евала и на двамата, аз им повярвах на емоциите и на двамата. Сълзите на Селин първо в колата, след като Серкан не се появи, после в офиса като говориха, паник атаката на Ферит, после разговора му с Джерен - имах чувството че едва се сдържа да не ревне. И на сватбата - не го направи това за отмъщение, наистина му беше гадно, че постъпи по този начин. Страхотно го изигра. Но това беше по-добрия вариант за него. Серкан в разговора със Селин в офиса също ми хареса. Закъсня, но си каза. Добре осъзнава, че не е имал нейната смелост да се изправи пред Еда и разкрие чувствата си. Добре играе това момче, бе. Не мога да му се нагледам.
На Енгин му е малко да го тупне човек. Направо нямам думи. Момичетата всичко направиха вместо него. Успях по време на рекламите да поизчета коментарите ви, ама докато напиша 5 реда май вече 20 нови коментара има. HugHeart Eyes И понеже повече гледах, по малко надничах тук, само ще кажа, че от това което прочетох, ами пак сме на една вълна с вас, затова ми е толкова приятно във вашата компания. HeartHugKissing Heart
Бърборанке, Kissing Heart не му се ядосвай толкова на Робо. Той тъкмо започна да показва чувства. За мен беше нормално да отиде да види как е Селин. Те са приятели от детството. Той и в разговора и го каза, тя е важна за него. Вярно за Еда ми стана много гадно, щото аз лично много мразя така да постъпват с мен, и после се муся няма да кажа колко време Smiling Imp На мен ми беше по-странно, че Пъръл не хукна след приятелката си. Уж са най-близки, свидетел и е на сватбата, нещо не можа да ме убеди в приятелството си тук. Аз ако бях, не само щях да тичам след нея, нямаше да пусна Серкан да я приближи. Но това отделно. За романтиката в епизода - ами това е заради което вися на клона аз. И аз като Бърборанка затова харесвам ромкомите. И следващия епизод ще е хубав. Не ми харесва, че сега и двете семейства ще са против връзката им. Как ще реагира Серкан като разбере че семейството му е свързано със загубата на родителите на Еда? Иска ми се Серкан да разкрие истината на Еда в момента, в който я научи, да не залитат пак в лъжи и тайни, както обичат по други сериали. Да и даде време да осмисли нещата (тя определено ще има нужда), но да не спира да и показва колко много значи тя за него, и след това като се съберат все заедно да се отстояват срещу проблемите и вредителите. За Айдан и Айфер отново съм разочарована аз. Айфер как се ежи срещу Серкан. Искам да я видя какво ще прави, когато Еда разбере как са и отпуснали стипендията. Айдан - как не можа да опознае това момиче. Толкова неща направи Еда за тях. Вижда, че е влюбена в Серкан и какво, тя за отмъщение ли е тук. Направо ме уби. Добре че имахме толкова хубави моменти с Еда и Серкан. Ако ви кажа, че на моменти се чувствах като ученичка Heart Eyes, ужас, все едно не, ами направо съм във филма. FlushedFlushedFlushed
От мен засега това момичета. Сега отивам да чета трите страници, които изписахте докато писах и аз. HeartHugKissing Heart Страхотни сте. Blue Heart

Сега като изчетох до тук ще кажа: dariVale съгласна съм с теб. Серкан се почувства виновен за това, което се случи със Селин. Заради надеждите си към него тя беше много... даже не знам как да я определя по отношение на Ферит. Серкан според мен се чувства виновен, че не и каза по-рано, че между тях не може да стане нищо повече. И затова тръгна след нея. Аз си мисля, че Еда също съчувства на Селин и ще прояви разбиране. Това за мен е по-малката драма. Нека не ни вкарват в по-тежки сценарии. Така е добре. Хем има драма, хем не съвсем.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 01:15 от blue`

# 325
Интересно.  Аз имам приятелка в Истанбул  - въобще не гледат сериали.  Хич. Само за Великолепният век знаеха. И това масово, ми каза.   Обаче миналата година се запознах с други турци, на около 60-70 години и нагоре, е те гледаха и така, човекът вещо обясняваше за някакъв доктор - за кой е добър, кой не е..

Ама вижте, Истанбул не е мерило - за работа не знам, но са ми казвали, че преди пандемията по 4 часа на ден им отивали в транспорт - 2 часа до университета - и 2 часа обратно до дома, е как ще вържеш някой 4 часа да стои вечер пред екрана не знам, ама сега покрай пандемията сигурно повече хора ще си стоят и ще работят и учат отвкъщи.

Да ви кажа, не съм гледала серията, от скоро следя темата, но ще наваксам.., благодаря ви много.

А за италианската връзка, действително много добри предположения - наистина това, че са били една държава - не знам кой го писа, но вярно има нещо много силно в историческата памет на нациите. 

Чудя се колко ли хора в Турция, дето не са луди като нас, зарязват всичко за да седнат пред телевизора да гледат сериал 3-4 часа? Кога спят, кога си гледат семействата? Аз сега не ходя на работа и ми е добре, но ако ходех не знам как щях да функционирам в четвъртък Thinking

# 326
Сцената в началото след първата им истинска целувка:

https://vk.com/al_feed.php?z=video-132999259_456246847%2Fc2249d5 … -132999259_740867

# 327
  • София
Още един откъс със субтитри - Еда ѝ гори кръвта, а Серкан се оплаква, че не може да работи и има зависимост, наречена Еда:

В този среднощен час само допълвам линка, даден вече от Mira07:
https://vk.com/search?c%5Bq%5D=%D0%BF%D0%B2%D0%BC%D0%B4%2012& … 5Bsection%5D=auto

На него любителите на сериала с познания по руски език могат да намерят поредица от откъси от епизод 12 с руски субтитри!
Май е време да ви пожелая хубава вечер и спокойни сънища след преживените вълнения в последните пет часа! Nature First Quarter Moon With Face

P.S. Писали сме почти едновремено! Повечето линкове вече са дадени, затова от мен отново хубава вечер и спокойни сънища!
Sunglasses Тъй като по това време на денонощието никой не е писал след моя пост се редактирам, за да ви дам линк към епизод 12 с превод (руски субтитри) за най-нетърпеливите любители на сериала:
https://uteta.tv/movies/serialy/71555-postuchis-v-moju-dver-12-s … kie-subtitry.html
Приятно гледане! Computer

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 03:10 от nrgmama

# 328
Епизода беше супер, благодаря за превода, ще пиша още като гледам със субтитри.

Гледам фрагмана и се ядосвам на Алптекин. Rage Досега не знаех що за човек е, поведението му беше много неопределено. Rolling Eyes На моменти ясно показваше, че държи Серкан да е със Селин и заедно да управляват холдинга. Накрая уж, виждайки, че Серкан се променя към по-добро прие Еда.... и сега хоп, върнаха ни пак дразнещият Алптекин. Triumph
По-лошото е, че преди само не приемаше прибързаното решение на Серкан да се сгоди с Еда, (една непозната). А сега като разбра коя е Еда, не я иска Flushed и ще пречи на щастието и връзката.

И мен, реакцията на Айдан в епизода ме подразни Rage. И аз недоумявам как може да си помисли, че Еда е дошла за отмъщение. Fearful Айде, Алптекин... той дори не е общувал много много с Еда, да кажем не знае наистина що за човек е.Weary Ама Айдан поне имаше време да общува с Еда. Pensive

Айфер и тя... какво толкова, че Еда се е върнала заради Серкан. Нали пак ще замине. Нали е прекъснала вторият семестър последната година... остава й само един семестър така или иначе. А и може по индивидулана програма за един семестър да вземе два. Nerd
Много оплеска нещата като намеси бабата.

Серкан обеща на Айфер, че няма да нарани Еда. Confounded Миналият път, когато обеща - не спази обещанието си. Broken Heart Струва ми се, че и този път ще я нарани. Sob И този път един терариум едва ли ще оправи нещата. Triumph
- Може да не му кажат навреме за инцидента
- Но по-скоро, според мен, може би той ще разбере, но няма да й каже... и последна тя ще научи. Sob И ще си помисли, че я лъже и мотае... Broken Heart
- Айдан и Алптекин няма да спрат да го тикат към Селин Sob
- Абе всички ще са срещу тях и ще съчувстват на Селин и нейната любов към Серкан.

Взех да си мисля, че накрая Серкан и Селин наистина ще вземат да стигнат до сватба Wedding Cold Sweat
- 11 епизода гледахме как се опитват да разделят Селин и Ферит - Е, успяха. Sad Селин е свободна и на линия.
- Сега ще гледаме 11 епизода как се опитват да разделят Серкан и Еда. Broken Heart Вероятно ще успеят... Sob И към 20 епизод ще има драма, вероятно след това раздяла и скок във времето Frowning

И пак да се върна на дразнещия Алптекин -
Тоя човек в миналия епизод - даде акции на Ферит в холдинга уж да скрие от Серкан за инцидента... Като подкуп. Това още тогава ме учуди. Така ли се дават дялове от бизнес? Така ли пазиш бизнеса, който си градил 30/40 години? (Еда уж непозната...) Ферит познат ли е? Какво е това доверие?....
Днес така, утре иначе. След като пое крачка в ущърб на холдинга Euro, сега ще руши щастието на сина си Broken Heart...
В следващия епизод , ако правилно разбирам трейлъра, май вече иска да каже на Серкан за инцидента?.... "трябва да поемем отговорност за това, Айдан, Серкан не може да бъде с това момиче. Трябва да знае за това"
Язък за парите и дяловете в холдинга, сега какво иска? Мисли, че трябва да каже на Серкан за инцидента ли? Или пак ни пързалят?
Ако разкрие случаят и поеме отговорност - ще разруши репутацията на холдинга.
Нали даде акции на Ферит да мълчи, даде тлъста сума подкуп, за да купи мълчанието на човекът, който откри за съществуването на Еда.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 06:57 от kukli4ka456

# 329
Добро утро момичета,
набързо влизам да се извиня, че снощи ме нямаше. Хвана ме мигрената, но като разбрах че Aлекcандрa ще поеме превода, спокойно си легнах. Сърдечни благодарности на нея. Не гледах серията и довечера може би ще си я пусна и ще навързвам коментарите ви.

Общи условия

Активация на акаунт