Има два варианта - ако решат да завъртят сюжета покрай тази история, да го пазят в тайна от Серкан и Еда докрая на сезона. Тоест да се разбере в последния епизод и бам - скок. Както беше в Любов под наем - Йомер научи за лъжата, замина за Италия и после почна втори сезон. Другият вариант е да го разкрият бързо, бързо и да гледаме последствия. В ромкомите обикновено така правят - проблемите бързо се разрешават. Но просто този “проблем” не ми е ромкомски проблем, надушвам драма. Дано не съм права! Вие какво мислите?

Севги и Алекс
за превода. Момичета страхотни сте! Алекс - бързо оздравяване ти пожелавам. Още веднъж ви благодаря и на двете.
И понеже повече гледах, по малко надничах тук, само ще кажа, че от това което прочетох, ами пак сме на една вълна с вас, затова ми е толкова приятно във вашата компания. 

не му се ядосвай толкова на Робо. Той тъкмо започна да показва чувства. За мен беше нормално да отиде да види как е Селин. Те са приятели от детството. Той и в разговора и го каза, тя е важна за него. Вярно за Еда ми стана много гадно, щото аз лично много мразя така да постъпват с мен, и после се муся няма да кажа колко време
На мен ми беше по-странно, че Пъръл не хукна след приятелката си. Уж са най-близки, свидетел и е на сватбата, нещо не можа да ме убеди в приятелството си тук. Аз ако бях, не само щях да тичам след нея, нямаше да пусна Серкан да я приближи. Но това отделно. За романтиката в епизода - ами това е заради което вися на клона аз. И аз като Бърборанка затова харесвам ромкомите. И следващия епизод ще е хубав. Не ми харесва, че сега и двете семейства ще са против връзката им. Как ще реагира Серкан като разбере че семейството му е свързано със загубата на родителите на Еда? Иска ми се Серкан да разкрие истината на Еда в момента, в който я научи, да не залитат пак в лъжи и тайни, както обичат по други сериали. Да и даде време да осмисли нещата (тя определено ще има нужда), но да не спира да и показва колко много значи тя за него, и след това като се съберат все заедно да се отстояват срещу проблемите и вредителите. За Айдан и Айфер отново съм разочарована аз. Айфер как се ежи срещу Серкан. Искам да я видя какво ще прави, когато Еда разбере как са и отпуснали стипендията. Айдан - как не можа да опознае това момиче. Толкова неща направи Еда за тях. Вижда, че е влюбена в Серкан и какво, тя за отмъщение ли е тук. Направо ме уби. Добре че имахме толкова хубави моменти с Еда и Серкан. Ако ви кажа, че на моменти се чувствах като ученичка
, ужас, все едно не, ами направо съм във филма. 

Страхотни сте. 

Тъй като по това време на денонощието никой не е писал след моя пост се редактирам, за да ви дам линк към епизод 12 с превод (руски субтитри) за най-нетърпеливите любители на сериала:
Досега не знаех що за човек е, поведението му беше много неопределено.
На моменти ясно показваше, че държи Серкан да е със Селин и заедно да управляват холдинга. Накрая уж, виждайки, че Серкан се променя към по-добро прие Еда.... и сега хоп, върнаха ни пак дразнещият Алптекин. 
и ще пречи на щастието и връзката.
. И аз недоумявам как може да си помисли, че Еда е дошла за отмъщение.
Айде, Алптекин... той дори не е общувал много много с Еда, да кажем не знае наистина що за човек е.
Ама Айдан поне имаше време да общува с Еда. 

Миналият път, когато обеща - не спази обещанието си.
Струва ми се, че и този път ще я нарани.
И този път един терариум едва ли ще оправи нещата. 
И ще си помисли, че я лъже и мотае... 

Селин е свободна и на линия.
Вероятно ще успеят...
И към 20 епизод ще има драма, вероятно след това раздяла и скок във времето
, сега ще руши щастието на сина си
...