Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 40/

• 32 117
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
От Туитър:
Там са на мнение, че умишлено ни заблуждават с фрага, заради започващата силна конкуренция в сряда. Нещата няма да са такива, каквито ни ги показват. Сценаристите са облекли умишлено ГГ еднакво (като цвят - сиво -хора, които не обичат да се впускат директно в събитията, а предпочитат да контролират нещата отстрани, без да се излагат на опасни емоционални въздействия на останалите. Оттук идва и терминът сив кардинал или човек, движещ ситуацията от дълбоките сенки. )за да покажат, че са едно цяло.

Няма нищо, което да застане между тях.  Ще има малка интрига и драма, но все пак в "центъра" ще са влюбените Еда и Серкан. Всичко останало ще е на заден план.  И в зависимост от рейтинга ще се прецени накъде да завият събитията.
Все още няма подписан договор за актриса, която ще играе бабата на Еда.

# 541
Добре на мен ми е супер странно как ги пишат в движение тези сценарии. Неим ли е трудно това си е тегава работа.
Селинка дразни на макс! Ми няма как да й съчувстваш. Хем се сгодила хем не знае какво иска. Иска на сигурно ама да не падне от двата стола на земята.

# 542
А Еда май беше права като му каза - сега си под стрес, че заминавам, за това ми признаваш.
Ей го Серкан, подсигури си я до него и се почувства свободен да утешава Селин. Вярно, че той не й каза открито, че харесва Еда. Ама Селин до последно лъжеше Ферит, че ще се оженят, а пък беше готова да го зареже. Серкан ли й е виновен, че е лицемерка.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:33 от dariVale

# 543
Да ме извинят сценаристите, но ако женихът ти избяга от сватбата, няма логика и ти да не избягаш далече, даже в чужбина...нямам такъв личен опит, ама, холън, даже отива при Серкан, ревнува Ферит, брях каква незаменима PR-ка...
А никак не мога да възприема поведението на Серкан към Селин - работодател ли е, съдружник ли е, приятелка от детството ли е...съжалява ли я, обича ли я...задръстена ми е тайзи работа...
Очаквам Еда да не изиграе - ревнувай ме Серкан...
Надрънках ги едни...за оправдание - гледам сериала "Позвъни на мениджъра ми" - препоръчвам го - много неща за турските сериали стават по-ясни...

# 544
Ревност:

П.С. Прави ли ви впечатление, че тази седмица не излизат много снимки от сета? Явно крият нещо .....

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 21:18 от mi_si

# 545
  • Пазарджик
И без  инфото от руската разведка, ме усъмни защо Идола пита за връзката на Еда с холдинга. Мисля, че накрая ще продаде акциите именно на Еда и Алптекин да се сдобие с партньор, който иначе не ще за снаха.
Има да гледаме как се обикалят и гледат с недоверие Еда и Серкан още поне 5 серии.
Селин е една раглезена мадама с мотото "най-идеална на света". Такова й е мисленето и като не й се получат нещата не може да се на чуди защо.
Глупавите мъже около нея са й създали тази представа за себе си и продължат да я поддържат.
Въпреки раздялата Серкан направи куп глупости за да провали сватбата й, продължава да я смята за идеална, не й позволява да напусне работата си в неговата фирма. (Сигурно и за продадените акции ще го сметнат под килима, както с намирането и развява ето на договора пред всички). Ферит и лазеше в краката и едва в последната минута набра смелост да скочи от влака. А скочумбрата дето не го искаше сега ревнува от Джерен.
Мъже... Както каза Джерен на приятелките си, когато изпохващаха срещата на "енище" и бившата - "Четири жени, и на четирите съдбата ни еднаква".

+1 100% И аз мисля, че баба Мардин вкарва италянеца в холдинга с цел Еда на следващ етап да се появи като съдружник. Доста добре замислено  и според мен справедливо отмъщение към Алптекин Болат от баба Мардин. Hands ClapHands ClapHands Clap

# 546
Ill Здравейте, момичета!

Anguished След такъв фраг няма как да не сме на ръба на търпението си! Днес ми беше хубаво, носталгично, мечтателно ... Ах,този фраг!

Rage nrgmama, най точно описа състоянието ни - " ще ни пилят нервите по всички показатели и във всички направления! ".
И аз като Бърборанка съм готова да сваля розовите очила, но тогава някой персонажи ще си го получат заслуженото - без очилата ще бъде страшно! Rage Серкан и Селин ще ги вържа на воденичното колело!!! ( нали си спомняте вица?! ) Колкото стоножката е нахална до безобразие, толкова и Серкан не си е свалил черните очила, все едно е с маската за сън на Еда! И на всичкото отгоре тези " приятелски интимности " се случват ден след обяснението в любов!!!?  Селината сега ще се прави на жертва ли?! Сега Серкан ще я съжалява и утешава?! Мръсница си е, какво като се обясни за любовта си?! Чакала, чакала години, пулела се с жабешките си очи и сега се сетила ...!
Confounded Някой да ме накара да спра, че ако е пред мен, ще й оскубя всичките пера! Виждам blue и  mury9 също са на тази вълна!

Blue Heart Новичкия го знам от " Днешните придворни " и като главен герой в ролята на султан, някой беше казал за сериала. Бяха все положителни роли, дано и тук е така, че да има някой, който да свали Серкан на земята! Той е идол за Еда и тя го величае! Ще имат много пресечни точки и разговори за дизайн! Еда е най атрактивната жена в компанията! Серкан да не си мисли, че тя вече е опакована и сигурна?! Всеки мъж може да бъде запленен от нея! Серкан не знае ли, че освен любов, има и женска ревност! Опитвам се да си спомня дали той усети някога, че Еда ревнува! Мисля, че не е говорил за ревност!
Flowers Lemon Ох, добре, че mi...si се намеси малко по адекватно, много се бях набрала! Знам за уловката на фраговете, знам, че е начин за интригуваща реклама на следващия епизод! Да! Но и това, че виждам Серкан като в началото на историята, идва ми извън търпението!!! Най заблудения робот на света! Не искам още в началото драмата да започне! Нека погледаме малко романтика, чакаме я толкова серии!

Flowers Leaves Това е за сега, нека да ми мине малко, че съм като горещ вятър!

# 547
  • София
Момичета, трябваше да си измисля някакъв сценарий за следващия епизод, за да се успокоя. Ще видим дали ще изляза права за нещо в сряда. Моят приятел ми се смее отстрани. Казва, че явно си нямам никакви проблеми в живота, щом стоя и се вълнувам толкова за един сериал. Joy

Та... споделям ви какво роди великият ми ум (с намигване го казвам) - някак си ще оправдаят Серкан за тръгването подир Селин. Може би действително ще се опита да поговори с Ферит и да оправи нещата. Но все пак в Еда ще остане един такъв горчив вкус. Сватба няма да има. Нашите ще се приберат заедно. Ще си поговорят и нещата между тях ще са окей. Еда ще говори с леля си - ще й признае, че със Серкан са заедно, че е влюбена в него и му вярва. На следващия ден в офиса ще стане ясно, че Селин си е продала акциите на Ефе. Серкан ще се чувства предаден и притеснен за холдинга. Тя ще отиде вечерта до тях, за да му се извинява и обяснява. Еда ще разбере за това и няма да й стане приятно. Серкан първоначално ще се ядоса на Селин, но после ще я оправдае, чувствайки се виновен за провалената й сватба и разбитото й сърце. Дори ще я помоли за помощ. Защото в холдинга освен Ферит, ще има още един външен и непознат човек. Еда отново няма да се чувства добре от близостта между Селин и Серкан. Ефе вече е пристигнал и живо се интересува от Еда. Това няма да остане незабелязано от нашия робот. Ще му дойде акъла в главата и ще купи къща, в която да живеят двамата - за да са заедно и да няма съмнение кой с кого е и кой в кого е влюбен. Никакви Ефе и Селин да не им пречат. Еда ще е щастлива, ще отиде при него, ще имаме романтични моменти, ще прекарат нощта заедно, а на сутринта ще закусят заедно. Докато всичко това се случва, Айдан и Алптекин се чудят и вайкат какво да правят с истината, която са научили. В крайна сметка е възможно един от двамата да влезе в болница и тогава да признаят на Серкан всичко. И така свършва епизода. За да чакаме и следващия с нетърпение, да гадаем какво ще се случи и т.н. Trollface

Оставаме си в ромком жанра. Не разделят нашите. Имаме известна драма във всеки епизод, но тя бързо се разрешава. Имаме си значителна доза романтика и комични ситуации. Purple Heart

И да добавя нещо, което искрено си го мисля - Серкан няма право повече на грешки! Изразходи си всички карт бланшове. Да се взима в ръце и да си гледа момичето, че ще измисля нов сценарий за ромком - втори главен, дето детронира първия. Wink Smiling Imp

Ох, хайде да излиза епизода с превод на български, че да го гледам и да ми оправи вкуса от втория фраг! Имам нужда от щастливо влюбените Серкан и Еда. Heart

п.п. Не знам за вас, но предусещам, че нещо ще се случи в края на сезона, когато ще са минали двата месеца и Еда ще замине за Италия с Ефе. Дотогава няма да разделят Серкан и Еда, напротив - ще преминават заедно през всяка трудност. Но накрая ще се разделят, тя ще замине и скок. След това ще гледаме втори сезон. Това ми е прогнозата, защото сериалът ни е успешен и мисля, че ще издържи на конкуренцията. Така че ще си имаме пълнокръвен първи сезон и със сигурност втори. Може да е по-кратък, но ще има втори. Simple Smile

# 548
Пожелавам ви една страхотна съботна вечер Flowers Hibiscus

# 549
Серкан по домашни дрехи
Селин пристига да търси утеха. Дали не остава да нощува у Серкан?
На сутринта Серкан, вече с официални дрехи:

И Еда говорейки с него вижда явно Селин ScreamSobSobSob

# 550
  • София
Е, ако перушана е нощувала у робо - ще си счупя монитора другата сряда. Няма да догледам епизода.

Забелязахте ли, че в коментара под снимката на Керем, Ханде е сложила емотикона роботче?! Joy

Надявам се този път Туитър конспирациите да са верни и нещата да не са толкова зле, колкото изглеждат. Просто умишлено да ни заблуждават, за да гледаме със сигурност другата сряда, че идва тежката артилерия откъм конкуренция.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 22:04 от Бърборанка с розови очила

# 551
  • Пазарджик
Е, ако перушана е нощувала у робо - ще си счупя монитора другата сряда. Няма да догледам епизода.

Забелязахте ли, че в коментара под снимката на Керем, Ханде е сложила емотикона роботче?! Joy

Бърборанке, обикновено в турските къщи има стая за гости. Може Селин да е нощувала там. Не си троши монитора. Smile

Скрит текст:
Преди 10-тина години така се бях "вкарала" в една романтична комедия (турска), че в един момент се стреснах от себе си и си казах на глас " Ама това е само един филм"

# 552
Новият фраг за 4 часа има над 1 000 000 гледания, за сравнение финала на МГ за 20 часа имаше около 500 000 гледания.
Явно нашето сериалче държи интерес. 😊😍

# 553
Да ви донеса един коментар от рускините за повдигане на настроението:
"В софтуера на Робота е открит вирус с име Селин и стана тя каквато стана. Но от Италия долетя главния техник по повредите, обеща в най-кратки срокове да отстрани вируса, който се е внедрил в софтуера на Робота и да върне първоначалните настройки."
По отношение на сравненията, трябва да гледаме как се движат сериалите в сряда. МГ е ясен вече. Хората не го гледаха, защото знаеха, че финала ще е сдъвкан поради краткото време за измислянето му.
ДЕК мътят интриги и раздяла на ГГ. Тези дето обичат да леят сълзи и други телесни течности ще са наредени на неговия канал.
Джансу Дере и тя може да дръпне, защото мисля е харесвана актриса и е първа серия на нов проект.
Както е да е, няма да обсъждам повече рейтинга. Да се надяваме на добър, логичен сценарий и бързо връщане фабричните настройки на Робо.

# 554
Айде, едно малко среднощно раследване от мен Sunglasses

Сцената с идването на Селин не знам дали е в къщата на Серкан, защото не помня тази декорация на стената, ако някой се сеща дали са я давали в някой от епизодите, нека сигнализира Nerd

Видео-разговорът с Еда обаче не е от същото място. Серкан е с костюм (оградила съм ревера му), а докато Селин минава зад него се виждат книги, както е в офиса му.

Това може и да не е важно, но се вижда, че на телефона на Селин има някакви снимки. Не знам защо ще ги показва на Серкан. Не различавам някакво ясно изображение, но все пак да кажа. Някой друг може да измисли версия Kissing Smiling Eyes

Ефе Акман се появява в кожено якенце, каквото Алптекин искаше да вземе на Серкан, а колата му е червена като "вуйчето" на Еда... следите ли ми мисълта Smiling Imp

Ферит взима документите от рецепцията на Art Life и някак си ми изглежда, че бърза много. Т.е. не иска да го засекат там, сякаш го прави по принуда. Вероятно е свързано с работата му в холдинга. Само че Джеренкато ще го позабави малко.

Поредните най-грозни обици на Селин. Стилистите нещо са ѝ много сърдити явно.

Ефе пита Ферит за връзката на Еда с холдинга. Изглежда, че спортува човекът. Значи боксовият мач може да е между него и Серкан, а не обикновено спортно занимание, каквото Серкан обеща на Еда Wink Значи жанрът от романтична сцена (като в РП) може рязко да стане лют бой за Еда - ще ми хареса Kissing Face И между другото екипчето му е на спортната марка, на която Керем е рекламно лице.

И Серкан да се стяга, че чашката, която Ефе бей носи на Еда е розова Revolving Hearts Ръкавицата е хвърлена! Чакаме си ги на ринга Wink

Общи условия

Активация на акаунт