През НОЕМВРИ то се знае- къщата ще засияе!!!

• 14 320
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Секс ли?! Моя се дърпа като девственица - не ще и толкова #2gunfireНе можел,сега не трябвало...бебето...Да ви кажа,отначало ми ставаше много мъчно - мислех си,че  той вече не ме желае,щото съм дебела и противно тромава...Ама не е така - нашите мъже си ни обичат - просто някой от тях са страхливи и се притесняват да не ни направят нещо лошо!Иди му обяснявай ooooh!Още малко...имайте търпение Crazy

Аз нямам черта на корема, на моменти ми става много лошо - обикновено като забравя да ям. Много ме болят обаче ребрата - точно под бюста,а бебо така се е извъртял тези дни,че ме рита точно там долу и направо клякам от болка...

Качвам малко снимчици в за бебоците...списъка е почти изпълнен и се чудя какво подобно сладко занимание да си измисля newsm78

Тази вечер чух нещо много гадно по новините - варненка е носила цял месец мъртъв плод,макар да е ходила редовно на прегледи.Съжалявам,че го споменавам,но кажете ми,че не е възможно такова нещо в нашите седмици...посвит ми е стомаха Shocked

# 196
  • София
Тази вечер чух нещо много гадно по новините - варненка е носила цял месец мъртъв плод,макар да е ходила редовно на прегледи.Съжалявам,че го споменавам,но кажете ми,че не е възможно такова нещо в нашите седмици...посвит ми е стомаха Shocked
Не посмях да го спомена тук по-рано вечерта....Първо защото не бива да мислим изобщо за такива неща и после цялата история ми прилича на поредното жърналистическо доукрасяване на истината. Как си представяте цял месец да носи неживо бебе ?! Нали ако моята бебка не мръдне 5 часа и изпадам в паника.... същото важи и за вас- много пъти съм чела как следите интензивността на движение на бебоците ....Та нали само така можем да се уверим че всичко е ок?! Мисля че тази "новина" е поредната полувярна пикантерия за сметка на нечия огромна трагедия, която ни предлага ефира и ви моля да не се плашите !

# 197
Здравейте мами!
Много се извинявам за това че ви се бъркам в темата, но се сетих за времрто когато бях аз бременна!
И как родих и т.н.
Та вече сигурно сте започнали с приготоленията и бих искала само да ви посъветвам за новороденото бебе не взимаите козметика на Нивеа и Ждонсан ОТ БЪЛГАРИЯ!
Също и яико серията с чай!
оето бебе се обрина и стана цялото с пъпки на не една моя позната същото!
ТА не мога да ви опиша ужаса като си видях детето на 3 дни с 50 пъпки на вратлето само, неправете моята грешка, аз ползвах нивея в болницата!
След това като стана на 3 месеца няма проблем, просто в самото начало не знамм защо не им понася!
И за най голям мои ужас, всички циганета които се къпеха с шампоанче за 1 лв, нямаха пъпки ,само мето бебе!
извинявам се отново, дано съм ви била полезна!
и ако искате нещо да питате питаите!
Аз родих секцио-седалищно беше и 3,500кг!
ЛЕко бременеене,наслаждаваите се на това време и леко раждане на всички!

# 198
БТВ и НоВа телевизия са сериозни медии,та затова така изтръпнах...
Явно всичко е възможно,но как наистина майката не е усетила липсата на движения?!Пфууу,поредната гадост в главата ми ooooh!

# 199
  • София
Не ги мислете тез неща, момичета! Да не дава Господ, случва се, ама рядко...

Точка, и моят се дърпа Sad Последният път когато склони беше на морето през юли... Аз се опитах да му обясня, че няма страшно, ама нещо не ще. Насила не става, знаете! Затова и престанах да настоявам, не че нямам желание.

Днес една приятелка ме засипа с една торба бебешки дрехи от нейната дъщеря. Много са чаровни - като кукленски дрешки, особено чорапките Simple Smile Усетих в себе си някакво умиление, граничещо с оглупяване Laughing Нищо, нищо, ще мине! Изпрах по-белите на 60%, проснах ги и пуснах другите, та сега ги гледам на сушилката и им се радвам - все по-осезателно става усещането за бебе! Да се радваме на тези моменти и да не мислим за лоши неща Peace

Айде, лека, много се разписах !

# 200
   Мами, не ми се пише по това, което сме чули в новините, и прочели във вестниците днес. ..но..Първо Лека им пръст! Аз си мисля, че не може да се твърди еднозначно - лекарска грешка, или не.. Не сме запознати с фактите, с живота на майката, въобще всъщност не ми е ясно нищо. Тази консултация, която е посещавала- ако са чували тонове \има записи\..Нещо мътно ми се вижда всичко. А знаете ли, с риск да прозвучи цинично, повярвайте ми понякога просто няма причина за смъртта. На мое дежурство умират често хора, разбира се в крайно тежко общо състояние, но при някои смъртта идва неочаквано т.е. оцеляват по-тежки случаи, а загиват такива дето си викаш...А! стабилизиран е! Има нещо паранормално понякога, наистина не винаги има обяснима причина за смъртта - Просто Господ решава!!
 Мами, въпреки, че не ни се иска да го признаем - Смъртта е част от живота. Дано Всевишния обаче отдалечи този етап далеч, далеч от нас във времето, и ни остави сега само да се радваме на това, което ни предстои!

# 201
  • София
Много мъдро и добре казано, Карилbouquet

Такива случаи трябва да се разследват, разбира се, ако има виновен, да си понесе последствията, но приказките веднага колко били гадни и некадърни лекарите, без да са ясни причините, меко казано, ме дразнят!

Бог да прости жената!

# 202
За майката във Варна, четох във вестника от 12.09., че е била на 32г., и в 8-9 месец. Предполагам, че днес ще пишат малко повече, защото до момента има две-три предполагаеми причини - сепсис след като е била с умрял плод, че майката е изкарала инфекциозно заболяване, или от шоково състояние на организма... Лека им пръст.
Честно казано, ако ви е неприятно, ще си изтрия постинга, аз мисля, че понеже така или иначе го знаем, май е добре да знаем цялата истина (ако излезе наяве, а АГ са заинтересувани - иначе ще има отлив оттам), отколкото само да се шашкаме.
Малко извън темата - София, ти ме разсмя с пране на 60%, останалите 40% кога ще ги изпереш? Simple Smile

# 203
  • София
Sheherezada, много хубави дрешки си навзела за бебка, а Точка е стегнала бебето Влади за модно ревю - страшно сладки и готини комплектчета!!! Браво мами, само така.
Аз да се оплача - от миналия четвъртък сме без топла вода и да не ви обяснявам как се къпя. Shocked Уж бяха обещали вчера да я пуснат, но уви - добре дошли в България!!! bg
Вчера се бях наточила за бебешки пазар, а в магазина ме посрещат с ключалки и решетки - недостиг на персонала. Ако щеш. Направо ми скапаха настроението. Rage
Май се оказа, че повечето от нас си имаме сладка кафява черта по коремчетата  jumpuu
Лек ден на всички и ви желая много приятни емоции.

# 204
  Добро утро от мен,мамета HugМоля ви,свиркайте нощни птици/засякох София и Karil по тъмни доби да навестяват форума Grinning/-аз също будувам,но все си стискам очите,та дано потъна в блажен сън TiredХубави съвети имаше в оная статия за проблемите със съня Thinking,но при мен безсънието се дължи на това,че веднъж като стана и после ми е трудно,да не кажа невъзможно заспиването....а не че имам проблем с първоначалното заспиване-там съм номер 1 Peace-още на масата придрямвам и лека-полека заемам хоризонтално положение Wink
  На мен съъъвсем леко ми се появи въпросната тъмна черта-да,дължи се на т.нар.хипофизарен хормон-ще изчезне после Wink
  Не се поддавайте на лоши мисли,мами WinkПоздрави,и целувки от мен Heart Eyes

# 205
Аз тъмна черта си нямам, но за сметка на това ми излязоха гадни малки точици на лявото рамо - нещо като лунички е  Crazy А, и мъхче по корема!
Сексаааа - ако и него го нямаше съвсем щях да се депресирам. Добре че милото още ме понася и не е спрял да ме "уважава". Но ставам все по-тромава и тромава... Мечтая си един ден за един луд секс - хахахаха! Мечтииииииииии......  Joy
И аз смятам като grig че е доста странно това цял месец да не усетиш бебока /пу-пу, да не дърпаме дявола за опашката/. Но наистина я си представете цял един ден да не усетите бебока - веднага започваме да се дерзаем и да се чудим какво става. Нека да се опитваме максимално да не се тревожим с подобни страшни истории и да мислим положително!    bouquet
Карил казвай им на твойте баби че тоя път ще ги изненадаш с 3 наведнъж  Hug
Хайде, аз ще отхвърля още един работен ден   ooooh!  все по-трудно става!

# 206
   Мами, как да кача снимка на децата в постинга? НЕщо не се получава..

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 10:16 от karil

# 207
Добро утро мами, или то вече май е добър ден  Simple Smile
Надявам се снощи да сте поспали добре.Аз нямам проблеми със съня, единствено, че ставам по няколко пъти до WC и че като се обръщам много ме болят костите на таза и ги усещам и в съня си.Но се трае... Thinking Wink
И аз си имам доста изразена кафява черта на коремчето  Simple Smile Дори ми стига над пъпа.Но да ви кажа аз си я имах и преди да забременея, но беше много бледичка и беше малка, не стигаше до пъпчето.
Мами искам да ви попитам вие изпрахте ли дрешките за бебо и ако не сте, кога смятате да го направите?  newsm78 На мен все ми се струва малко рано и си мисля дали да не изчакам и да я свърша тази работа в края на 8 месец.
Точка и моят мъж не смее да ме пипне, че да не сме направели нещо на бебето  Crossing Arms Хиляда пъти му обясних, че няма такава опасност, но така се е вманиячил да пази бебка, че въобще не му е до секс.Нещо са се шашнали, ама какво да ги правим тези мъже, понякога ние сме по-силните и смелите.  Simple Smile
Желая на всички приятен ден!  Hug

# 208
  • sofia
   Веси, да ти е жив и здрав Борис   bouquet! Много да ви слуша и да ви радва и да вземе най-после да ги хареса тия какички, че да може да идваш с него по срещите  Joy!

А, с татко му ще се гледат. Аз директно от работа ще дойда на срещата. Снощи какво духане на свещи падна.....и пукане на балони.

Иначе за постелките дето говорите, водят се еднократни чаршафи. Като памперси са с найлон. на Бобо му постилам над матрака, защото нощем се случват аварии. Купувам ги от аптеките - 40-50 ст.

Не е възможно за толкова дълъг период да не усети, че нещо не е наред. Не е оживяла...то само след седмица би трябвало да се появят признаци на интоксикация на организма. Тук прегледите нямат нищо общо, всеки трябва сам да си следи състоянието и при най-малко съмнение да тича при доктора. Още повече, че говорим за 8-9 м., а не за началните месеци, когато плода не се усеща.
Говоря си така....аз ТВ не гледам.

# 209
   Мами, както се казва - еректиралия пенис - няма съвест...Аз мисля, че мъжете ни просто не са привлечени от нас, в това ни състояние. Те са в стрес от тумбите, които като Мусала, засенчват с гиганстки размери Средна Гора и  bombsРодопите..Просто няма какво да кажат, освен, че ги е страх за бебките.. Joy Това е.

Общи условия

Активация на акаунт