Кралски работи и клюки - октомври 2020

• 85 930
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 75
Ох, аз пък много харесвам асиметрични дрехи. Дано публикуват подробности за тази блузка на Мегън.
Забравих вчера да се изкажа, че на Максима роклята с люспите много ми хареса, барабар с шарената връзка. Според мен прекрасно са съчетани различните десени.
И Виктория днес е стилна, браво.

# 76
Сакото на Виктория е в страхотен цвят, чантето също ми харесва, направо да ми ги праща по спидито с все обувките Bowtie

# 77
  • Някъде там
Този път цветовете и панталона на Меган са ужасни.
Само модела на блузата ми допада.
Летисия и Виктория ми харесват така.

Матилде на посещение в източна Фландрия.

# 78
  • Варна
Аз харесвам асиметричните дрехи, но тази блуза на Меган й седи все едно е с нормално деколте, но се е усукала и набрала.

# 79
  • София
Матилде е без маска, а така щеше да ѝ отива в двата тона на роклята Joy
Необичайно рошава е, все едно е Максима Simple Smile
Роклята ми харесва!

# 80
Виктория е облечена страшно лелински днес. Само обувките ми харесват от това, което виждам.
Мегън е с ужасна блуза, изглежда пошло и евтино в бюста.
Летисия от днес с панталона ми харесва, полата на костюма - въобще.

# 81
  • Варна
И обувките на Летисия никак не ми харесват.

# 82
  • София
Мегън изглежда много зле, с увиснал бюст. Вики е страхотна, лъчезарна, много я харесвам. Шарлийн и Летисия са много хубави.

# 83
Матилде е ОК. Вярно, къде и е перфектно съчетаната маска с тоалета?😅

Меган - не я видях в цял ръст. Блузата ми харесва, но и стои странно в бюста. Зализаното кокче - не. Мислех, че се е отказала от тях.

# 84
Не ми харесва блузата на Меган, но пък цветово с Хари много си подхождат. Двамата са усмихнати и готини, хубава двойка са Wink

# 85
Максима открива месеца на рака на гърдата по време на среща по случай 40-годишнината на нидерландската асоциация за рак на гърдата.

Доколкото видях, Меган е и с латексов панталон в цвят "рядко щастие".

Понеже имаше питанка за тая рокля на Кейт- Зара е

# 86
Веднага им намериха приликите.

# 87

Видеото е с ужасно качество, но аутфита не ми харесва. На Меган й отиват всякакви прически, но дори и на Виктория кокчетата не са толкоз опънати, че и на път; като за монахиня.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 16:31 от Анонимен

# 88
  • Варна
Е, на втората снимка Максима си изглежда точно както обикновено, като избягал пациент на някоя психиатрия. А на Меган бюстът изглежда накриво. И що за откачени картини висят на стената зад гърба й?!

Кофти са ги хванали на снимките и двечките.

# 89
Аз ли съм единствената, която харесва опънати кокчета? Joy
Не да ходи всеки ден с тях, както правеше по едно време, но за разнообразие ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт