Кралски работи и клюки - октомври 2020

• 86 701
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 2 265
Само на мен ли Фреди хич не ни допада. Има някакво сладникаво, момчешко, на моменти инфнтилно излъчване. Дори прошарен ми изглежда като състарен за роля, но не особено сполучливо.
Като млад е много инфантилен, да. Но сега леко побелял ми е готин. Отива му да старее.
При Йоаким е обратно. Едно време е бил точно prince charming, но сега много се е съсухрил.

# 2 266
Само на мен ли Фреди хич не ни допада. Има някакво сладникаво, момчешко, на моменти инфнтилно излъчване.
Не само на теб.

# 2 267
Mери, на тази снимка си е компромат, но....такава е била модата.
Скрит текст:

# 2 268
  • Варна
На мен пък на тази снимка много ми харесва. Изглежда не толкова скована от правила и протокол.

# 2 269
Обаче на другата снимка каква разкошна гривна има!

# 2 270
  • София
На мен Фреди ми е симпатичен, има нещо закачливо в погледа. Йоаким може да е по-млад, но изглежда доста по-състарен и то още преди сърдечните проблеми, които имаше лятото, изпит един такъв. На младини бива. А от черно-бялата снимка даже е по-хубавият.

Лана ще ти подаря моя. 🙂
Благодаря, daviz, много мило! Heart Eyes
Брошка си имам, исках един от тези тауърските, керамичен.

Гривната на Мери наистина е разкошна! Heart

# 2 271
На мен пък на тази снимка много ми харесва. Изглежда не толкова скована от правила и протокол.
Аз говоря за грим, материя на роклята, не добре подбрани бижута. Въобще липсва ѝ класата, която сега показва.

# 2 272
Имах предвид младият Йоаким, не сега Wink

# 2 273
Mери, на тази снимка си е компромат, но....такава е била модата.
Скрит текст:
На тази снимка мисля е Мари, но може и да греша, разбира се.

Аз не съм казала, че Фредерик е най най изобщо, но просто сред останалите престолонаследници (имайки предвид каква ''прелест'' са другите), той си е направо красив, а като прибавиш и титлата принц става направо неустоим Grinning

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 16:30 от Анонимен

# 2 274
Мери и Фредерик са на снимката.

Той има една такава детска физиономия. На мен ми е симпатичен като външност.

# 2 275
Като говорим за принцове, вчера синът на Мари- Шантал, Константин Алексиос, е имал рожден ден. Навършил е 22 години. Да е жив и здрав! Май и той се подвизава като модел Simple Smile

Мисля, че утре инфанта Леонор има рожден ден. Може да има нови снимки.

# 2 276
Мерси за снимките Тирамису! Много ми харесва този принц, особено на последната. Има ли и други негови снимки?

# 2 277
  • Някъде там
Брат му е по готин. 😉🙂
https://www.instagram.com/p/BiSOUmBAvzW/?igshid=8jx3uty5aq29

За мен Фредерик не е красив но има чар. Особено очите му много ги харесвам.

# 2 278
Мерси за снимките Тирамису! Много ми харесва този принц, особено на последната. Има ли и други негови снимки?
Заповядай:
За Диор:

Прякорът му е Тино, и се занимава с изкуства и скулптура Simple Smile

# 2 279
Мерси!
Хмм, на първите снимки повече ми беше допаднал сякаш...но не е лош.

Общи условия

Активация на акаунт