НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - Тема 7

• 46 737
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Моето не е в една и съща позиция. Точно това е, че няма обяснение на това как се мести чак така. Но то се и напипва- в един момент коремът е мек от едната страна и се напипва гръбче от другата, после пък обратно... Как не се е заплел, не знам, да не дава Господ....
И моята мома някакси така се врътка (35 седмица беше към 2,700кг). Главично е разположена. Аз още не мога да си я представя в корема. Знам само, че понякога гадно ме подпира в ребрата и не мога да се мръдна 😅. Многото мина, малко остава - дръжте се 🥰😘

# 616
Аз не мога да родя. Ще го връщам, честно ви казвам. Много ме е страх.
И Герта, аз не съм изяла само Хенезл и Гретел и вещицата ами и 7-те козлета и червената шапчица - ОГРОМНА СЪМ, жено!
Леле, днеска вика до 20-ти кротувай, после ако щеш по 2 пъти на ден до Витша ходи - не ме интересува, може да излиза. Ама как ще излиза бееее, ма не може бе... аз не съм готова, изобщо, изобщо не съм. Сега пък за естествено раждане ми говореше, бил идеално застанал и като размери бил Ок, само дето шийката ми била бая дълга, та ако не се изглади и скъси ще е трудно.
Иначе мъжът е 2850 гр. и никакви признаци на раждане няма - нито контракции, нито разкритие.

# 617
Аз откровено не вярвам на меренето на бебето. Утре влизам в 34 г.с., а вчера следящата ме по каса лекарка го измери 3500. Викам ѝ, чакай бе, жена, как 3500, те толкова се раждат, тя ме гледа с почуда и вика толкоз е. После цяла вечер го мислех, поуплаших се, че си отглеждам мутант от Х-мен и реших, че това е невъзможно и  тя нещо не е измерила правилно. Laughing Искрено се надявам да е така, че иначе реално ще родя някакъв гигант, а само като си помисля през къде точно трябва да мине и веднага ми идва в акъла репликата от един виц.

Надявам се утре лекарката, при която ще раждам, да бъде по-точна в меренето.

Въпреки упоритостта ми с мазането днес с помощта на огледалото се запознах с първите си стрии. Вчера буквално ги нямаше, днес се събуждам и цели пет малки стрии точно над окосмената зона, около 10 санта под пъпа. Лошо ми стана. Явно и това ще трябва да прежаля.

Редактирам се още веднъж, че забравих! Честита дъщеричка на Борнчето, да расте голяма, здрава и да разбива мъжките сърца. ❤

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 17:14 от Misery.

# 618
Дух и аз съм същата 😂😂😂 Толкова ме е шубе и съм се панирала че даже не мога да се ориентирам с датите и седмиците 😳👀 Знам само че доктора ми каза да стискам краката до 20.10 след това да раждам когато искам... ма как до 20ти? Вчера бях в 6ти месец и имах време за подготовка, кога дойде време да раждам? 🙊 Всичко за бебето и за болницата е купено и седи в пликовете и не знам от къде да започна да подготвям 🤪 биберони и протектори трябва ли да стерилизирам и после как да ги суша? Колко бр памперси за болницата да взема? Куфар ли, сак ли? Абе ужас, много съм се спекла седя на дивана, гледам пакетите и не знам от къде да почна 😅 А като си помисля за самото раждане ми се реве, за момента вървя към нормално, но много ме е страх и много искам упойка, даже няколко ако може 2-3 ?😅😅😅

# 619
Хахаха охх много сте забавни, Дух много ме развеселяваш. Ама и аз съм същата от няколко дни, така ме е хванала паниката, утре влизам в 9ти месец. Само разпитам приятелки, какво трябва да усетя, ще позная ли Контракциите, кога да тръгна към родилното. Не че не съм чела, но си питам. И аз не искам да излиза още, не съм говота откровено ви казвам. Местим се тази седмица и поне още една да изчака. Оффф

# 620
Не се бях замислила колко памперса да взема за болницата Laughing целия пакет съм приготвила (56бр ако не се лъжа). Добре че писа,ще взема 10бр максимум Laughing Купих си ограничителна възглавница за бебока на лорели,трябва ли да се пере? Щях да пера обиколниците и ограничителната възглавница,но мъжа ми ме спря,как щели да изсъхнат ..... И сега съм в дилема дали да ги пера???

# 621
  • Варна
Ох момичета и мен много ме е страх,на моменти ме обзема паника.Снощи в малкото време,в което съм успяла да спя сънувах,че ми изтичат водите и аааз не съм готова! Не са ми изпрати чаршафчетата на кошарата,не съм приготвила багажа за родилното,нямам козметика и се вайках на кого да се обадя. Добре,че се събудих. 😂😂😂
Хем искам вече да родя и да си го гушкам мъника,но страха и паниката са голяма работа.

# 622
Не знам, но колкото повече наближава моментът все по объркано ми става и повече въпроси изникват Rolling Eyes Багажа за болницата ми е подготвен, но за сметка на това в нас е хаос. Днес пренареждат паркета в детската стая и каква смрад на лепило е... цял ден не смея да изляза от хола, разтворила съм прозорците и така живея.  Навсякъде багажи прескачаш, че чак се чудя или съм супер спокойна или съм на ръба на нервна криза. Остават ми 25 дена до термин и не знам дали ще се оправим до тогава. Frowning

Памперси съм взела малък пакет 26бр. и багажа успях да го вместя в един малък сак и една раница. Само кутията с помпата ми заема половината сак. Dizzy Face Всичко стерилизирах в тенджера с вода и не съм изчакала да изсъхнат от вътре. Така ги прибрах. Дрехите за изписването ММ ще ги носи.

# 623
Памперсите, които са нужни за денонощие са около 5-6 бр., т.е. за престоя в болницата около 30 бр. би трябвало да са достатъчни.
И при нас е хаос, не е подредено така, че да съм спокойна. И ми е нервно, заради това, което знам, че ме очаква, ама няма как все ще трабва да излиза това бебе.🤪

# 624
Не знам, но колкото повече наближава моментът все по объркано ми става и повече въпроси изникват Rolling Eyes Багажа за болницата ми е подготвен, но за сметка на това в нас е хаос. Днес пренареждат паркета в детската стая и каква смрад на лепило е... цял ден не смея да изляза от хола, разтворила съм прозорците и така живея.  Навсякъде багажи прескачаш, че чак се чудя или съм супер спокойна или съм на ръба на нервна криза. Остават ми 25 дена до термин и не знам дали ще се оправим до тогава. Frowning

Памперси съм взела малък пакет 26бр. и багажа успях да го вместя в един малък сак и една раница. Само кутията с помпата ми заема половината сак. Dizzy Face Всичко стерилизирах в тенджера с вода и не съм изчакала да изсъхнат от вътре. Така ги прибрах. Дрехите за изписването ММ ще ги носи.
Помпата защо не я извадиш от кутията, за да не заема толкова място. Аз моята ще си я прибера в найлонов плик с цип нито въздух влиза така при нея и си е по-компактна. Аз на всички ги препоръчвам тези пликове, но наистина са много удобни за много неща. Да си отделиш чорапки, ръкавички и лигавничета,  да си подготвиш комплектчета дрехи за всеки ден в болницата.
Аз изпрах тапицерията на столчето за кола и шезлонга.

# 625
Абе, ей!!! Никакъв страх! (И в мен се прокрадва, нищо че съм далеч от сефтето, дето се казва рутина е вече)! Колкото повече се шашкаме-толкова повече си стягаме тялото и толкова по-трудно ще позволим на човечетата да излязат. Да, тъпо е някой да ти казва
,, страшно няма,,, когато страхът от неизвестното е най-голям, но.... Имаме нужда от кураж!
Памперси още нямам, слава Богу не ми искат в болницата... Багажът е стегнат, дрехите изпрани, кошарата чака сгъната до спалнята... Абе готова съм! От тези хора съм, които като ги чака нещо страшно се бутат напред с главата, та да минава и свършва...
Дух, говориш, че си огромна на 100кг чудовище! 15кг са сигурно само на шкембе. Ще ме амбицираш да кача снимка накрая Simple Smile Ама, айде да не си мерим диференциалите 🤣😂😜,то пък и е*а ти съревнованието- коя прилича на шамандура повече 😂😂😂
Но да, шубето е голям страх. Мен друго много ме плаши и някак не мога да си измисля схема в главата- ако зараждам през нощта, трябва да викам майка ми да гледа децата, после да хващам към София, ама като знам как ги изстрелвам като коркови тапи- да не родя в колата!?! Ами ако е сега през деня и децата не са на градина-на кой ще ги оставя- с мен до болницата и там някой да ги вземе ли( разбирайте, че сама ще се карам натам, ако е делничен ден). Ами ако още не са тръгнали на градина-кой ще ги гледа през деня?!? Ей таквиЗ неща ме тормозят...

# 626
  • София
Ах, момичета, аз като ви чета и съм на другия полюс - чак ми се карат мм и приятелки, че нищо не съм приготвила. Нито за изписване дрехи, нито за болницата багаж (е, поне имам списък), нито сме изпрали кошовете, нито калъфа на матрака, нито ниищо. Дрехите съм изпрала и подредила и това е.
Свикнах и с идеята за секцио и даже се успокоих, малко се уморих с тая бременност. Не че днес не бях цял ден навън, де, даже вечерта водих не само моети дете, а още две малки кифли в колата, да ги карам на танци, та ги чаках да се суетят, та опашки връзвах, абе направо си тренирах за „Операция трите кифли„. Знам, че трябва да изчакам още малко да са на топло, въпреки че вечер като се опъна на дивана или тръгна да лягам всичко ми се отщява Simple Smile

# 627
Багаж готов, всичко оправено, но има едно НО..... Шаш и паника съм да самото раждане, дали ще усетя контракциите навреме,да не ми изтекат водите и ММ да е на работа  ей такива неща. Шантава работа викам аз,а ми е втора бременност и се шашкам в пъти повече от първата. На всичкото отгоре днес ми падна и едно малко парченце от тапата. Вчера като бях на тонове казвам на АГ ,че от 3дена корема ми стои като изтръпнал и твърд да 2-3часа.Следващ преглед на 22.10 за документите за раждане ама я съмнява да устискам,а е още рано 34+3 съм :/

# 628
Багаж готов, всичко оправено, но има едно НО..... Шаш и паника съм да самото раждане, дали ще усетя контракциите навреме,да не ми изтекат водите и ММ да е на работа  ей такива неща. Шантава работа викам аз,а ми е втора бременност и се шашкам в пъти повече от първата. На всичкото отгоре днес ми падна и едно малко парченце от тапата. Вчера като бях на тонове казвам на АГ ,че от 3дена корема ми стои като изтръпнал и твърд да 2-3часа.Следващ преглед на 22.10 за документите за раждане ама я съмнява да устискам,а е още рано 34+3 съм :/
С второто раждане ме беше трижди повече страх от първото, сега с третото искам просто да минава и да свършва! Но с второто ме беше много страх- нямам обяснение, при положение, че първото беше повече от лесно... Но все кофти мисли ми се въртяха в тимберицата... А всичко свърши, докато започна- без упойка, без нищо ( нямаше време просто...). Контракциите ми, обаче бяха доста по-силни и трайни. Сега се подготвям не толкова за раждането, колкото за контрахирането на матката при кърмене... Ейй и първият път ме боля, но вторият беше 😳😳😳. Плашат, че след  третото е още по-гадно 😒😞

# 629
Малееее аз в петък съм на видеозон, преди броях дните, за да го видя и да ми кажат, че е добре. А сега ме е страх какво ще чуя. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт