Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 217
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 200
Само аз не съм видяла кафявата захар. Тя при другата ли стои? А, и флагчетата не забелязах, хем внимавах уж, но гледах да се измъкна по-бързо от навалицата.
при нас беше отпред срещу касите

# 1 201
Забравих да похваля якетата и аз, вчера за пръв път го пробвах. Топли много, явно ще може да се носи и в доста по-хладни дни с по-плътни пуловери. За такава цена е повече от отлично!

# 1 202
Няма флагчета при кафявата захар при нас...и не беше извадена на показ.

# 1 203
Успешно си разпродават боклуците. Иначе няма да ги купите никога, ама сега нали е на далавера.

# 1 204
А кафявата захар хич не е лоша. Почти само нея ползвам, че е много на сметка спрямо други марки.
Пастата и готовите сосове също много ми харесват. Не съм фен на пикантните, но на тези с босилек да. Идеални са за зор заман, когато няма друго за ядене.

# 1 205
Аз по принцип ползвам тази захар, хубава е. Също детската паста и сосът болонезе са ок. Другите не съм ги пробвала, но взех. Пилешкото не посмях да взема, а и не обичаме филе.

# 1 206
Успешно си разпродават боклуците. Иначе няма да ги купите никога, ама сега нали е на далавера.
То защото само в lidl си разпродават боклуците, в другите вериги не, там си ги пазят.

# 1 207
  • Варна
Охх, може да станеш леко луд с Л+.
Аз лично не съм го изпробвала, нали все ММ пазарува. От вчера сканира и моя код, и на щерката, и настана една лека лудница.
Вчера с моя код печеля от скреч картата тортила. Сега отива да пазарува други неща, иска да вземе тая тортила, ама останал само 1 пакет.
Решава да вземе сока на - 50%, който вчера се падна с кода на щерката, след покупката тя получава скреч карта с тортила. А аз вече се смея с пълно гърло на тези схеми и на липсата на наличности.
Другата седмица като ходи на пореден пазар, надявам се да има заредени тортили. Joy

# 1 208
На мен ми харесаха нещата, които купих...кафявата захар, трюфелите, и сока с отстъпка и разни други ..
Зелето също е хубаво.

# 1 209
При нас кафява захар имаше на две места - срещу фризерите, където има и други промоционални неща и на щанда при нормалната захар. Имаше флагчета и при двете. Взех един пакет и после го оставих, мм ползва бяла за кафето, аз рядка ползвам захар и предпочитам муковадо или кокосова. Мм все пак взе от портокаловия сок, сигурно на работа ще си го пият. Вчера ми се падна тортила.
За трюфелите, не съм имала намерение да взимам, но докато избирах авокадо, кутиите бяха зад мен и естествено имаше 2 празни с червен етикет, затова ги отразих, но нямам спомен дали имаше флагче.

# 1 210
Да се отчета и аз.. Спестих почти 5лв и спечелих суха паста. Соса, спагетите и руколата по принцип купувам от Лидл така че сега ми дойдоха екстра. Навихте ме за трюфелите, купих и ще ги пробваме довечера. Ако ми харесат ще заредя още, имаше бая при нас.

# 1 211
За първи път купих трюфели. На мен не ми харесаха, на децата - много.

# 1 212
  • Велико Търново
Мнения за телешкото месо? И изобщо дали имаше при вас или е изчезнало ала Рафаело?

# 1 213
  • Стара Загора
Телешко редовно купувам, харесвам го тяхното.
Отивам за паста и сосове дано намеря.

# 1 214
При нас още в сряда не е имало Рафаело, свекървата е ходила и четвъртък и петък и пак е нямало. Днес също нямаше. Това за Благоевград.

Общи условия

Активация на акаунт