Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 197
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз още в понеделник сутринта не успях да се уредя с Рафаело.
Телешко съм купувала няколко пъти  и е ок,за разлика от телешката кайма,която е с променливо качество

# 1 216
Днес на обяд в Лидл Борово беше лудница. Опашки на касите, пълни колички. Нищо на промоция не купих. Банички нямаше нито вчера, нито днес. Вчера поне взех две кутии бонбони трюфели. Касирката се направи на разсеяна и не ми даде стики, но аз си го поисках.
П. С ако някой от южните райони в София има кучето от стикитата за размяна, моля да ми пише, защото само то ни остана, а не мога да го намеря.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 14:26 от cvetinkka

# 1 217
Супер е телешкото.

# 1 218
  • Пловдив
Сосовете са супер! Мноого отдавна само тях ползвам, без болонезето.

# 1 219
Сутринта се наложи да пазарувам в магазина на Вардар и Стамболийски. Сосове взех, на отделено място бяха. Нямаше Арабиата, а тя ни е любима. Завъртях се при мястото, на което по принцип седят, и си взех. По 3 от бройка. Взех Наполи, Арабиата, Болонезе. Харесват се вкъщи. Взех и хляб от промото с купоните, малко паста, спагети. Имаше доволно и маслини. Гърди, плешка, рафаело, трюфели не съм търсила да взимам, та не знам имаше ли.

Котешката храна на гранули с чистия състав са я върнали, та това беше най-хубавото от днешния пазар. Другото го взех, че е на оферта Joy Добро впечатление ми направиха на касата служителите, които питаха всеки дали е с Лидл плюс. Който не е, даваха информационна брошура. На Раковски не съм видяла такова нещо.

# 1 220
Аз взех и трюфели, и филе. При нас имаше доволно и от двете вчера сутринта. Който е отворил трюфелите, може ли да ми каже горе долу колко бройки има в кутия?

# 1 221
  • Mediterraneo
Направо изтерясахте с тези купони, хаха! И типично по български- изчезват купони, ако няма наличности...

# 1 222
Днес на обяд в Лидл Борово беше лудница. Опашки на касите, пълни колички. Нищо на промоция не купих. Банички нямаше нито вчера, нито днес. Вчера поне взех две кутии бонбони трюфели. Касирката се направи на разсеяна и не ми даде стики, но аз си го поисках.
П. С ако някой от южните райони в София има кучето от стикитата за размяна, моля да ми пише, защото само то ни остана, а не мога да го намеря.

То куче няма.

# 1 223
Има куче стики, едно лилаво.
Ето как изглежда музикалната кутия-кола:

Хареса ми портокаловия сок в кутия от 1л на Солевита. Също и маслините каламон в буркан, които сега да на оферта.

# 1 224
Има, лилав пудел, ама грозничък.

# 1 225
О..да..
Ние ги събрахме всичките. Последниге ги купих от олх че ми писна да ръся пари...

Маслинките в пликче също са хубави. Без костилки са.

# 1 226
Защо търсите Рафаело, като няма купон за него?
И сега имаше налично филе в магазина, но купон няма...
Трюфели днес нямаше.
Приблизителна бройка в кутията са около 20.

# 1 227
Защо търсите Рафаело, като няма купон за него?
И сега имаше налично филе в магазина, но купон няма...
Трюфели днес нямаше.
Приблизителна бройка в кутията са около 20.
При мен филето все още е с активен купон,но дори забравих да погледна в магазина, че вече го отписах след като го търсих 2 пъти Grinning

# 1 228
Да, защо изчезнаха купоните за филето и рафаелото след като някъде все още има наличности?
Сега инсталирах приложението на майка ми и утре ще ходят с баща ми да пазаруват. 60+ години са и им беше много интересно.
Белгийската плешка е хубава. Вчера я сготвих с консерва лидълски гъби, с които съм си заредила шкафа от предишна промоция.

# 1 229
Купоните важат определено време. Ако ги активирате днес и не ги ползвате 7 дена или колкото пише,че важат - заминават. На всеки купон си пише докога е активен.
Скрит текст:
Ето тук имам 7 дни активен купон.

Много гот тая дигитална бележка, веднага видях,че ММ си е купил свредла😂 но и трюфелите с купонче е взел.

Общи условия

Активация на акаунт