Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 190
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 230
На пилешкото филе купонът едва ли е бил валиден няколко часа. Бях го активирала, за да го разгледам вчера, но изчезна още същия ден.
Иначе днес видях в Младост 3 ХХЛ филе налично, но беше с цена 9.99 за кг, колко е на каса - не знам, не съм купувала.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 16:36 от fenyx

# 1 231
Аз разбрах, че са ги махнали на всички тези купони за филето и Рафаело. При мен и при мъжът ми ги няма

# 1 232
Купон за Рафаело при мен няма от онзи ден,св.филе имам активно ,сега видях че и пилешкото е изчезнало

# 1 233
Хлябът със семена ми се струва изключително практичен и изгоден. Сигурно, защото не му е сезон е на такава цена Grinning

# 1 234
Точно вчера изтече купона за филето. Просто си гледайте дни до изтичане.

Няма кой да плаща на софтуерене инженер, да маха вече имплементиран код всеки пък като в магазина на Лидл в Надежда им свърши филето. Не седят така нещата. Това си е внедрено в софтуера,като изтече и се маха. В едно друго време може и да са процедирали така и да са крили по складовете за вуйна и вуйчо, днес не е така.
Всичко си го пише в приложението, просто си гледайте и четете.

# 1 235
Кое филе? Свинското изтича утре

# 1 236
Говорим за пилешкото филе. Вчера пуснаха купона, имаше го няколко часа и още вчера изчезна за всички - купували или не такова. Писано е и за това още вчера в темата.

# 1 237
  • have faith and be patient ..
Пилешкото филе беше от петък.. И при мен няма купин за него и рафаелото

# 1 238
Именно де. От петък- вчера. Едва ли ще е само за деня. А и изчезна още вчера, рано-рано при това, нали го коментирахме даже.

# 1 239
Да..не ми е ден явно днес...извинете.

# 1 240
Няма проблем Тета, само да не се объркат хората, затова си позволих повторение. Интересното е, че днес видях наличности от това пилешко филе, писах го и се извинявам, че и за това се повтарям,  но в този филиал поне на етикет не беше другата цена, на 9.99 си беше.
Щерката хареса шоколада на коледния календар.

# 1 241
Да, на 9.99 е ама ако имаше купон щеше да е -40% , но го махнаха.
И съм сигурна, че е заради наличността , а не защото е изтекъл

# 1 242
  • Мадрид / София
Почнах да плащам с Lidl Pay и не ми се налага да вадя кредитната карта. Всичко става само с кода от Lidl Plus.

# 1 243
Да докладвам, че се пробвах да си върна метео станцията с дигиталната бележка, но не се получи, добре че си носих хартиената. Момичето на касата плюс един управител дадоха всичко от себе си, но не стана. Иначе ако работи е супер лесно. На тях самите им беше интересно и продължиха да опитват дори след като си тръгнах, добре че тази каса я затвориха след мен, иначе щеше да стане страшно, толкова много хора имаше. Иначе приниципът е: сканираш си картата, после намираш бележката на продукта, който искаш да върнеш, на нея има бар код, който се сканира на същото устройство, касиерката натиска "връщане" и това е, но й даваше грешка през цялото време. Питах ги дали със снимано копие на дигиталната бележка може да стане, казаха "би трябвало", то по принцип и с дигиталната трябваше да стане, ама.... Та да си знаете, че все още поне в Лидл на България не става Simple Smile Спечелих сок. Имаше при нас и сокове, и тортила чипсове. Друго не съм търсила.

# 1 244
  • have faith and be patient ..
Чесно ли? Аз хвърлям всички бележки откакто съм с лидл+

Общи условия

Активация на акаунт