Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 156
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 1 245
Пише, че може.
Ако не може, да се оправят, както могат. Клиентите не са длъжни да се съобразяват с техническите им неизправности.

# 1 246
*Нормалното* връщане как е? Сканират баркода на бележката? Не става ли с ръчно въвеждане на номера?

# 1 247
  • Варна
Установих, че трюфелите са по-вкусни, когато са на стайна температура. Сложих ги в хладилника, че ми се сториха много размекнати, но станаха твърдинки. А като са меки, сякаш се топят в устата.

# 1 248
Установих, че трюфелите са по-вкусни, когато са на стайна температура. Сложих ги в хладилника, че ми се сториха много размекнати, но станаха твърдинки. А като са меки, сякаш се топят в устата.

Ти имаш толкова, че може и да си ги свариш.

# 1 249
  • Варна

Ти имаш толкова, че може и да си ги свариш.

Усещам нотка на завист Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 250
Пише, че може.
Ако не може, да се оправят, както могат. Клиентите не са длъжни да се съобразяват с техническите им неизправности.
Абсолютно,аз затова изрично питах и за метеоролога и за пилинга за дрехи съм хвърлила бележките.
Коледните дрехи кога ги пускат,някой има ли спомен,ясно ми е че е по Коледа,но началото на декември,края на ноемери ли?И бебешки имало ли е предни години?

# 1 251
А аз установих, че като ги забравиш в колата, стават на течен шоколад Joy

# 1 252
Имам една стара електрическа метла , но явно батерията не става. Нямам бележка. Имате ли идея от къде мога да купя нова батерия??

# 1 253
  • Мадрид / София
Имам една стара електрическа метла , но явно батерията не става. Нямам бележка. Имате ли идея от къде мога да купя нова батерия??
Забрави магическите думи ли? 😂

# 1 254
  • Асеновград
Аз днес се замъкнах да оставя четка за зъби за ремонт,че е в гаранция, и младежа на касата се опита да ме разкара с обяснението че щом е на година не важала гаранцията.С малко настояване и се размърда , та сега ще чакам дали ще ми я заменят или ще върнат парите.
Накупихме разни неща от офертите иначе, до момента нищо в купоните не ме грабва.И за моя радост бяха заредили от интимния гел та се уредих и с него.

# 1 255
Ох, забравих да кажа, че при нас има кетчуп със зелена капачка Grinning по едно време много се търсеше, ако някой е на зор, мога да изрпратя няколко бутилки.
Търсих от тези музикални кутии, много ми хареса, тази с камиона, но при нас не видях да има.

# 1 256
Мога ли да върна хранителен продукт, закупен от един филиал в друг филиал?
Всички купони и оферти от тази седмица важат до неделя включително. Това със срок 7 дни на снимка по-назад в темата е скреч карта, за нея срокът 7 дни започва да тече от момента на изтриването и няма нищо общо със седмичните предложения. Купонът за пилешкото филе изчезна изведнъж, както и за Рафаело, при всички хора, които не ги бяха използвали. Няма нищо общо със срока им, и двата си бяха в срок.

# 1 257
На мен пък след използване на купона за сос Combino вчера ми изчезна купонът за пастите и сосовете, а бях взела само един сос.

# 1 258
На мен пък след използване на купона за сос Combino вчера ми изчезна купонът за пастите и сосовете, а бях взела само един сос.
Това е нормално, купоните са за еднократно използване, независимо колко бройки/кг. купуваме.
Момичета, погледнете първи пост на темата, има обяснение за купони, оферти и скреч карти.

# 1 259
Да и аз купих един сос и 2 пакета спагети и изчезна купона , ама имах и други неща и не можех да нося повече неща с детето. Утре ще отида с на ММ телефона да купя още сос и трюфели, как не съм ги взела по-рано не знам. Много ми харесаха 😍

Общи условия

Активация на акаунт