Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 098
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 260
Е айде сега, на купоните също има срок на изтичане, скрийншотнала съм първото в листата, абсолютно все еднои двете имат срок на активност.
Ама като сме толкова наблюдателни, гледайте ги тия купони и няма да ви изчезват из нищото.

# 1 261
Аз днес се замъкнах да оставя четка за зъби за ремонт,че е в гаранция, и младежа на касата се опита да ме разкара с обяснението че щом е на година не важала гаранцията.С малко настояване и се размърда , та сега ще чакам дали ще ми я заменят или ще върнат парите.
Аз това упражнение го правих юли месец. Взеха четката в магазина, а след изместно време получавам съобщение да чакам пратка. Чудех се тогава какво е, а те ми бяха изпратили нова четка.

# 1 262
Е айде сега, на купоните също има срок на изтичане, скрийншотнала съм първото в листата, абсолютно все еднои двете имат срок на активност.
Ама като сме толкова наблюдателни, гледайте ги тия купони и няма да ви изчезват из нищото.

Не става въпрос за изтичане на срока. Ето, сега научих, че са за еднократно ползване, т.е. дори да купя една бройка, купонът ще изчезне и няма да мога през останалите дни да си купя още 2.
По-принцип може системата да се направи още по-умна и да отчита на потребителя бройките, без да си губи за останалите дни купона...

# 1 263
Е то по тая логика - да ви дадат за седмицата три купона поотделно, че да си ги ползвате един по един когато решите? Така са го решили, така са го предложили да е еднократен купон, не че системата глупаво отчита.
Глупавото е когато няма количества като отиде човек и не може хич да се възползва от тия промоции, останалото иска само четене кое как важи. Това често го има и с нормалните им промоции от брошурите, та явно не ги притеснява толкова щом продължава да се случва. Никой не може да им каже как да си правят купоните и офертите, тези неща не са задължителни.

# 1 264
  • София
Много нахално от страна на Лидл, защо са изтрили купоните за Рафаело, имах си активиран купон, неизползван, до утре му беше срока.
За мен е недопустимо,още повече че девойките казаха че а места в магазините има налични.

# 1 265
За купоните и офертите има срок на изтичане, който не беше изтекъл, когато някои от тях бяха автоматично премахнати от профилите на хората, които не ги бяха използвали. Мисля, че и в предния си пост го бях написала ясно, не знам защо е нужно да ни се обяснява, че сме глупави или не сме видели. Всичко е ясно написано и в брошурата като валидност и може да се провери.

# 1 266
  • София
Именно и хартиена брошура имам в къщи и там горе в полето пише до неделя 11.10, че са купоните.

# 1 267
Мисля, че никой не е очаквал чак такъв интерес
Купоните за пилешко филе и Рафаело бяха премахнати преди изтичането на срока им. Мисля, че от вчера го дъвчем това. А не, че някой не бил чел и други такива

# 1 268
Не знам защо, но съм убедена, че в понеделник рязко ще им се появят наличности от бонбоните.

# 1 269
Рафаелото си изтече по срок 😆 на купоните си им пише,че се ползват еднократно. Ако четете наистина,всичките ви възмущения и въпроси, са отговорени. Даже 13 мина и ви обясни за купоните,но все има неразбрали.
Скрит текст:
Contempladora, моля цитирайте къде съм давала категоризации кой какъв е. Вашето тълкувание няма общо с казаното от мен.

Хайде сега отваряме брошурата и къде пише срок на купона?

Скрит текст:
Никъде в брошурата. Пише го обаче в апа. И там си изтече на деня, за Рафаелото съм сигурна, защото се чудих дали тях или трюфелите да купим за рожден ден.

# 1 270
Днес инсталирах приложението на майка ми и си е купила рафаело за 3лв.
Тя каза, че е имала купон за него.

# 1 271
Рафаелото си изтече по срок.
Никъде в брошурата. Пише го обаче в апа. И там си изтече на деня, за Рафаелото съм сигурна, защото се чудих дали тях или трюфелите да купим за рожден ден.

Позволи да не се съглася. Рафаелото, както свинското филе и крушите започнаха от 05.10(както и всичко останало, ама това са поробности). Как тогава за филето и крушите остава 1 ден до изтичане, само купона за Рафаело е приключил?

# 1 272
  • София
Кактусче, я погледни какво ти пише под крушите, още 1 ден валидност, същото се отнася и за Рафаело.
Написала съм ясно ХАРТИЕНА брошура, имам я в къщи ,ако гориш от желание,ще ти я снимам.

# 1 273
Срокът на валидност е най-отгоре на страницата в брошурата, както има на всички страници за всички останали промоции, не само за Лидл Плюс. Абсолютно съм убедена, че всички купони и оферти от тази седмица изтичат утре, в неделя. За еднократното използване на купоните знам, оформих малките текстове в първи пост на темата с помощта на много други хора в темата, за да ни е по-лесно и затова приканвам тези, които се колебаят по тях, да ги прочетат.

# 1 274
  • София
Днес инсталирах приложението на майка ми и си е купила рафаело за 3лв.
Тя каза, че е имала купон за него.
Е да де, аз моят го бях активирала, и срока е до утре, сега влизам и го няма в профила ми.
За мен това е нахалство, как така ще влизат в профила ми и ще трият.

Общи условия

Активация на акаунт