Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 086
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Да,на мястото на Рафаело са явно.
Не, нов е. Аз Рафаело купих, но сега и този го имам.
Не са на мястото на Рафело, нито в магазина ,нито в приложението.
Понеже съм си активирала купона за Рафаело, но няма в магазина, той си ми е активен на телефона.

Самоцитирам се.
Може да се види датата на публикация, и до кога е валиден купона.
И да спрат да спорят хора, които не са наясно.

# 1 276
Аз имам въпрос за  машината за вакуумиране, дали сте доволни,за какво я ползвате и откъде намирате пликове за нея ?

# 1 277
Не са ти влизали в профила. Всички сме без купони.
Мъжът ми си инсталира приложението вчера, няма купон за Рафаело. Ама и да има.. файда..Рафаело няма Wink

# 1 278
  • София
Не са ти влизали в профила. Всички сме без купони.
Мъжът ми си инсталира приложението вчера, няма купон за Рафаело. Ама и да има.. файда..Рафаело няма Wink
Ами още по- зле ,изтрити са на всички, утре пак така ,ще влязат в приложението ще изтрият касовите, или някой друг купон, иди докажи после, че не е ползван.
Не мисля ,че е редно от тяхна страна.

# 1 279
  • Мадрид / София
Миленски, никой не влиза в приложението ти, успокой се и приеми фактите.

Имам една идея - може би купони изчезват когато няма наличност в посочения Лидл като фаворит.
Много често ми се случва нещо, което съм отбелязала със сърчице в другото приложение на Лидл, да бъде задраскано като свършила оферта, а в магазина да го има в наличност на офертна цена. Ми не драматизирам, радвам се, че мога да го видя/купя и толкова. Не сме съвършени и приложенията също.

# 1 280
Днес имаше оставена кутия рафаело на касата...реших, че ме чака...уви не отчете отсъпка. ..момчето на касата ме предупреди, че излиза на 6 лв и я оставих.. И. ..установих, че и моя
купон е изчезнал . Допълвам : - историята се развива в магазина,  който съм  посочила за фаворит и явно днес е имало  бонбони Wink

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 21:04 от ogan1

# 1 281
Не мисля, че ще изтрият бележките, би трябвало и на самите инженери, които поддържат приложението, да им е забранено това.
Но е дразнещо така - обявили са срок на промоция, в случая с купон, после изведнъж я спират. Ами те и от седмичните промоции нещата могат да се свършат в 10 сутринта, ама не спират промоцията. Некоректно е.

# 1 282
А може и да е бъг в системата. Разсъждавам си просто. Едва ли ще разберем.
Някой няма ли излишно свободно време и да се обади да попита защо? Не може цяла тема в Бг Мама да умува Simple Smile
Това  с изтриването, защото го нямало налично в клона фаворит няма никаква логика, защото аз съм отбелязала един, а реално пазарувам от 3.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 17:10 от Хоп-Троп!

# 1 283
  • Пловдив
Ама много се филмирахте...

# 1 284
Моят купон си изтече на срока за това. Вероятно просто са сменили срока или наистина има връзка с посочения титулярен магазин.

П.С. никой няма да търси сред стотици хиляди user-и в базата данни, някой си, че да му трие купончето, ей така напук. За пореден път казвам не работят така приложенията. Но срок на купон могат да зададат друг.
Превърнах се в Съпорт на Лидл...
В крайна сметка това са бонус отстъпки и имат право да ги променят,не са някаква даденост. Голямо чудо.

# 1 285
  • Мадрид / София
Това  с изтриването, защото го нямало налично в клона фаворит няма никаква логика, защото аз съм отбелязала един, а реално пазарувам от 3.
Логиката е, че в приложението се задава само един фаворитен/титулярен магазин и офертите, които ти излизат като стоки и цени са валидни за този магазин, независимо в колко други филиали пазаруваш.
При Лидл цените са оеднаквени, поне не съм забелязала разлики, докато при други вериги магазини, при нас, могат да се появят значителни разлики в цената за една и съща стока, но за да разбереш това, трябва да сменяш адресите на различните филиали.

# 1 286
Няма логика купоните да са според наличностите в магазина фаворит. Поне аз не намирам логика да се чувствам длъжна да пазарувам винаги от този магазин, който съм посочила за фаворит. Картата е валидна за всяка точка на страната. И едва ли са разработили софтуера така, че спрямо наличностите в магазина фаворит да трие купони. Трили са на случаен принцип купони.
Моят купон за Рафаело също изчезна преди няколко дни, без да съм се възползвала. И да, не е честно, защото има хора, които си разпределят бюджета ден за ден и имат право да ползват купона си в последния ден, а това, че на един куп хора са изтрити купоните си е наглост, да. Същото се отнася и за еднократното ползване - днес бюджета може да ми позволява да взема една бройка, но в края на седмицата да искам да се възползвам и от другите полагащи се бройки. Отделно има хора мъкнат торби пеша, също са ощетени от еднократната логика, при която трябва да награбим по 3 бройки от всичко, ако искаме да се възползваме от промоцията.

# 1 287
  • София
Днес отидох рано и се зарадвах на рафаелото. Момчето на касата ме предупреди, че са на 6 лв. Каза, че купоните са изчезнали от вчера вечерта. Вече му било омръзнало да му се карат и затова предупреждава.
За бройките на различните стоки ми обясни, че всеки ден идват палета със стока и те не знаят от кое по колко бройки ще имат.

# 1 288
Колко време чакахте за този смс код? На мен го пратиха веднага, но на мъжа ми още не са. Вече трети път се налага да попълвам данните му

# 1 289
  • София
Ех ех, изтриха ни купона и магически се появи Рафаелото! Да не е бил с изтичащ срок, че са ни пуснали някакви 100 бройки за промоцията да речем 😁 Значи всичко друго ще им простя, но това е мутренско и селско, да изтрият купоните и да се появят бонбони на 6 лв цена. И не, тези които вярват, че е случайно явно са много наивни. Ядосвам се, че детето има рожден ден и толкова много се зарадвах на кода, че още в понеделник минах 5 км за заветния Лидъл и уви нямаше. Сега ще ходя нарочно в Т Маркета и там ще си дам парите за рождения ден. Поне при тях не съм виждала такава политика.

Общи условия

Активация на акаунт