Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 091
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 720
Някой може ли да снима кърпичките за под?

# 721
Това е новият вид маски за лице (козметични Wink ):

Маската ми хареса. Почисти ми добре кожата, матира я, придава свеж вид, леко минимизира порите (аз нямам големи по принцип). Като консистенция също ми хареса, стори ми се една идея по-кремообразна от маската с бяла глина и беше предостатъчна за нанасяне на лицето. Всъщност, не е черна на цвят- сива е Grinning Одобрявам. Blush
Мога ли да отворя виртуалната карта/приложението в магазина без мобилен интернет? Сигурно е тъп въпрос, ама да питам за всеки случай Grinning

# 722
......и да похваля една гръцка разядка spicy cheese salad. Тези от вас които ходят в \Гърция вероятно са опитвали типити, типична гръцка разядка, пикантна и много вкусна, разяждаща е. Марчев е купил онзи ден и го опитах, силно се доближава до типити и е много добра, препоръчвам.
Ходим в Гърция всяка година, но разядката я знаем под името тирокафтери и е много лесно да си я направи вкъщи човек.
Ще потърся да пробвам лидълската дали действително се доближава до вкуса на домашното тирокафтери. Въпреки че то е толкова елементарно за правене, че не виждам смисъл да се купува готово.

# 723
  • Козлодуй
На мен малката акумолаторна прахосмукачка много ми харесва но аз съм и пригодила четчица от стара такава и я мия всяка седмица Simple Smile

Да може да се отвори приложението без интернет аз така направих но нищо от него не може да се зареди освен картата т.е. кода което ме устройва чак като се прибрах излезе скреч картата Simple Smile

# 724
Marcheva14, писах назад за бадемовото брашно откъде е, ама ще се повторя- от Ф. (Фантастико), видях в офертите им, че е до 28.10 (есенен каталог). Извинете за офф-а.
Сега ще ви снимам мокрите кърпи за под
Ето ги

Thirteen, за тези питах аз, когато ги предлагаха преди 2-3 седмици, нямаше ги в брошурата или сайта, има ли вероятност да са остатъчни количества и вече да не ги пускат в бъдеще? Заменях ги за опит с универсалните (с момината сълза), не че и така не става, но тези са по-подходящи, по-плътни са. Доволна съм за резултат върху плочки, лъсват, но ако има някакви по-стари петънца, трябва да се понатисне (не само да се мине отгоре), затова пък питах стават ли с мопа от тази седмица - образно казано, не само да ги провлачи отгоре, но да може и лек натиск за петната да се приложи (не знам дали ме разбрахте какво искам точно да кажа, сега пък многословна и описателна станах 😅).

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 08:37 от fenyx

# 725
  • София
Нов купон се е появил - 50% на бонбони трюфели.

# 726
  • Пловдив
начи и те ще изчезнат яко дим.

# 727
начи и те ще изчезнат яко дим.

Точно това си помислих и аз Grinning

fenyx, аз взех моп, имам и кърпички и днес ще пробвам. Разбрах те прекрасно, какво имаш предвид.

# 728
  • София
Да,на мястото на Рафаело са явно.

# 729
Хоп-Троп! наистина ще бъда благодарна за отзив, да знам дали да вземам и аз такъв моп, че имам един, с който пробвам, ама не е най-удобният. Ако с този може да се фиксират стабилно кърпичките, без да измъкват, може и да взема такъв.

# 730
  • СОФИЯ
Да,на мястото на Рафаело са явно.
Не, нов е. Аз Рафаело купих, но сега и този го имам.

# 731
Marcheva14, писах назад за бадемовото брашно откъде е, ама ще се повторя- от Ф. (Фантастико), видях в офертите им, че е до 28.10 (есенен каталог). Извинете за офф-а.
Сега ще ви снимам мокрите кърпи за под
Ето ги

Thirteen, за тези питах аз, когато ги предлагаха преди 2-3 седмици, нямаше ги в брошурата или сайта, има ли вероятност да са остатъчни количества и вече да не ги пускат в бъдеще? Заменях ги за опит с универсалните (с момината сълза), не че и така не става, но тези са по-подходящи, по-плътни са. Доволна съм за резултат върху плочки, лъсват, но ако има някакви по-стари петънца, трябва да се понатисне (не само да се мине отгоре), затова пък питах стават ли с мопа от тази седмица - образно казано, не само да ги провлачи отгоре, но да може и лек натиск за петната да се приложи (не знам дали ме разбрахте какво искам точно да кажа, сега пък многословна и описателна станах 😅).
Много благодаря за снимката - изглежда тези кърпички са точно за този моп, който пуснаха.Той си има 4 кръгчета с прорез за захващане на кърпичката, точно както е показано на картинката. За съжаление аз не успях да намеря останали количества от кърпичните- дано ги пуснат в редовния асортимент. Тези за баня/тоалетна успявам да захвана за дупчиците и са малко по-плътни и големи от тези универсалните, но пак ми се струват малко тънички ( може би с 2 -3 ще е ок и ще върши работа докато си намеря точно тези).

# 732
С тези кърпи само на широко и равно. По ъгълчетата пак с парцал.

# 733
  • Пловдив
Пфу, наваксах с четенето Simple Smile
Видях коментар за люта паста в тубичка - може ли малко повече информация за нея? В редовния асортимент ли е, грамаж, цена, къде стои в магазина...

# 734
  • Стара Загора
Има паста от чушки, аз купувам не люта но има и hot . От предишни пускания е , вчера при нас беше сложена на фризерите със зеленчуци в кашонче. https://www.google.com/search?q=паста+от+чушки+лидъл&oq=паста+от+чушки+лидъл&aqs=chrome..69i57j33l3.5166j0j7&client=ms-android-samsung-gj-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Общи условия

Активация на акаунт