Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 100
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Благодаря!
Не съм я отразила... Дано има и в нашия останала

# 736
Утре имам ходене до Лидл, не се надявам нещо да е останало, но ми се иска да пробвам спечеления купон за Слънчо. Как ще стане номера? Помощ може ли? Активирам го, сканирам картата? Него някак минавам ли го през четеца, или някои от останлите купони. Или всичко си се случва с кода.

# 737
Сканиращ само твоя код и се приспада от цената...

# 738
Мисля, че първо трябва да се активира като купон, вземаш стоката, сканираш на каса кода, трябва да излезе после приспадане на сумата в сметката.

# 739
За бонусите от скреч картата, да, трябва сте активирали купона за тях. Но. Само бонуса не може да вземеш, трябва и още нещо да има към покупката.
Феникс, мисля, че тези кърпи са артикул извън асортимента. От акция”Блясък и чистота”.. нещо такова ми се върти. Ако е така, те са до изчерпване.

# 740
Да, извън асортимента са, но имах предвид друго - в акция “Блясък” не ги бяха включили в брошурата, а ги предлагаха. Дали това означава, че повече изобщо няма да се появят като артикул, дори и когато в бъдеще пак има оферти за продукти, които попадат в тази категория и като цяло не се предлагат в редовния асортимент? Не знам дали има някаква опция това да се провери. Извинявам се, ако създавам някакви затруднения във връзка с въпроса ми.

# 741
Ами те толкова са омешани вече акциите, та единствено, което мога да предложа е да следиш брошурите.
Докато преди бяха по-тематични и що годе предвидими, сега имам чувството, че нарочно ги правят манджа с грозде...
А понякога, при нон фуд акциите, когато пускат нещо за дома, включват и подобни почистващи. И тогава е възможно да не си ги видяла в брошура, там са, но в друг раздел.
Та... незнайни са пътищата промоционални в Лидл Grinning

# 742
Момичета, кокосовото мляко дали е отлистено? От известно време не го намирам, а беше чудесно. Става въпрос за филиала във Варна на ул. Битоля.

# 743
Много благодаря за отговорите!
Разбира се, че няма да взема само слънчо. Няма как да влезна в Лидл и не оставя поне 50 лв 😀😂
Кое казахте ставало за щори? Тези широките пухкави ли?

# 744
  • Варна
Мм, още нещо ново се появи

# 745
Не е ново.....вече го видяхме и коментирахме ...

# 746
Аз исках от тези с тъмния шоколад да взема,но бяха останали само с млечен. Взех едни за мм,че само той яде млечен шоколад вкъщи. Рафаело нямаше,плешка и филе също,банички не видях но е не съм търсила много. Скреч картата пак греда Grinning

# 747
  • Русе
Момичета някъде да сте виждали това мюсли,в Русе не го намирам в трите филиала.
Дали е отлистено или само тук не се намира?
Благодаря!

# 748
От приложението ми даде безплатна суха паста Blush

# 749
За бонусите от скреч картата, да, трябва сте активирали купона за тях. Но. Само бонуса не може да вземеш, трябва и още нещо да има към покупката.
Точно това питах онзи ден, защото от текста под скреч картата ми се стори, че така трябва. После умувахме с една друга мацка от темата, че може само наградата, но явно сме в грешка... Удачно ли е да го добавим в първи пост в текста за скреч картите?
Награда/намаление от скреч карта не може да се вземе самостоятелно, трябва да има поне още един артикул в покупката.
Така добре ли е? Не ми харесва тази "врътка" на мен. Sad

Общи условия

Активация на акаунт