Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 091
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 765
А, не ги дават. Нищо не ми дадоха...като изтрих след касата скреч картата тогава видях наградата.
А на теб 50% намален ли ти се падна или безплатен сока?

# 766
И на мен ми направи впечатление, че почти са изчерпани нюрнбергските наденички, а от дебелите въобще нямаше.
Суджукът от ваучерите беше свършил снощи. Също както и сьомгата. Другите продукти с ваучери не съм заглеждала.
Кокосово мляко купувах преди 1-2 седмици и количеството сякаш беше ок. Сега седи вкъщи и не знам какво да го правя.

# 767
Уважих аз трюфелите с черен шоколад, в къщи понякога се поглезват с тях, мерси че споделихте. Нямах проблеми с активирането на купона и с използването, спечелих и една суха паста.

# 768
  • София
Да,на мястото на Рафаело са явно.
Не, нов е. Аз Рафаело купих, но сега и този го имам.
Не са на мястото на Рафело, нито в магазина ,нито в приложението.
Понеже съм си активирала купона за Рафаело, но няма в магазина, той си ми е активен на телефона.

# 769
А, не ги дават. Нищо не ми дадоха...като изтрих след касата скреч картата тогава видях наградата.
А на теб 50% намален ли ти се падна или безплатен сока?

50% намален като на теб. Сигурно безплатни са само по-дребни неща 😀

# 770
Благодаря.

# 771
Взехме плешка, трюфели и каф. захар.
Рафаело и свинско филе нямаше.

# 772
Ходих сутринта, взех плешка сканирахме скрийн шота и стана номера. Преди 10 мин ходих за трюфелите, да разнообразя обедната и да се подсладя, но съм грабнала съседните, които не са на промо, на касата го разбрах, когато не ги хвана промоцията, въпреки, че сканирахме картата. Само за това бях влезнала, нямах друго за купуване, касиерката очевидно не беше приключила моя бон и е маркирала на следващия клиент стоката с моята карта, защото току що получавам съобщения за покупка и гледам касовата бележка, разни неща, пърленки, моцарели.

# 773
На Сточна гара имаше всичко. За съжаление плешката беше белгийска.
Защо за съжаление? Рядко купувам месо от веригите и заглеждам произход ,но ако не е ок белгийско месо ,да си знам за по-натам

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 13:15 от nadejda___

# 774
Скрит текст:
Да,на мястото на Рафаело са явно.
Не, нов е. Аз Рафаело купих, но сега и този го имам.
Не са на мястото на Рафело, нито в магазина ,нито в приложението.
Понеже съм си активирала купона за Рафаело, но няма в магазина, той си ми е активен на телефона.

Купона не е на мястото на Рафаело, Рафаелото също е активно, но е пуснат заради липсата на наличности.

Скрит текст:

# 775
  • СОФИЯ
Аз взех и трюфели. От скреч картата тортила чипс.

# 776
А къде се предполага, че би трябвало да стоят обичайно бонбоните Рафаело? Имаше май празно място точно до трюфелите с бонус купон...И аз ги уважих във вариант тъмен шоколад с 3 броя, тези дни имаме годишнина от сватбата Heart Eyes Grinning Мигах като видях "бонус купон"- предполагам, че понякога ще пускат такива бонус купони (дали като изненада или пък заради липса на наличности на друго).
При нас май само Рафаело не видях. Имаше картофи, круши, трюфели, суджуци, плешка, свинско филе- взех 3 бр., салами, банички- взех 1 бр., плодови йогурти също взех. Не помня другите оферти, но не видях липси. Лесно сканирах, чува се приличен звук междувременно. Докато си проверявах бележката след каса, една жена питаше колко стикита и се полагат и аз чак тогава се сетих, че не са ми дали стики. Касиерът ми даде 2 бр за сметка около 35 лева Blush Дано да няма грозен трион и тоалетна чиния вътре... Rage
От скреч картата спечелих -50% на тортила чипс и ще се възползвам (добре, че не се падна суха паста или боза Laughing ).
Помогнах на няколко "лидълски" баби- за цени, за срок на годност, че не виждали без очила- много приятно ми стана, че можах да им помогна Blush
Откога е парната четка? Или на Пещерско шосе не е имало нито една бройка, или някак не съм ги видяла....Ако са заредили малко, може и да са свършили, но обикновено се заседяват... Thinking Взех вакумиращи пликове- парните четки не трябваше ли да са в тази зона горе-долу?

# 777
  • София
Да ,видях,но реших,че има доста черни станции и ще коригират:cry:

# 778
Ето тука му вдигам булото на скрития прахосмукачен текст пак. Grinning

Скрит текст:

Аз купих тази прахосмукачка на последното пускане, лятото беше, много съм доволна, ама то зависи за какво ви трябва. Имам голяма Бош, от която също съм суууупер доволна и много я ползвам, робот който мие и също много се ползва, ама имам и котки, и докато се обърна и някой се почесал и космите хвърчат навсякъде. Та с малката обирам пътьом дето видя косми, разсипани гранули, разкъсани салфетки, надъвкана котешка трева и т.н. Има опция за изсмукване на течности, но не ми е трябвала и не съм тествала. С приставката за течности много лесно се събират косми от тапицерия и котешки легла, защото е гумена и някак ги отлепва от плата, ползвам я даже повече от приставките за голямата прахосмукачка. И понеже е акумулаторна все пак става и за колата отгоре-отгоре Blush

И похвал-похвал най-накрая се сдобих със стики котка от една колежка Animal Cat

# 779
  • Варна
Офф, тез от Лидл искат всеки ден да им ходим Stuck Out Tongue Winking Eye

ММ отиде за някои неща, хем да вземе тортилите от скреч картата, казах му да вземе трюфели - имало само една кутия Flushed

Уж заместват с тях Рафаелото (не го харесвам), а пак нямат наличности. Или не са очаквали от нас такъв страшен наплив Joy

Общи условия

Активация на акаунт