Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 997
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 485
Миналата седмица го гледах при зеленчуците аз. Може сега да са ги преместили.
Провери и на двете места за по-сигурно.

# 1 486
Сигурно аз съм най-големият карък с това приложение. Днес за втори път опитах да пазарувам с картата на лидл, и пак нищо не стана, системата не я отчита. Хем преинсталирахме приложението, хем пак не сработи. Управителка на магазина измърмори, че сигурно има някакъв бъг. Ама защо само при мен??? В неделя пазарувахме с телефона на ММ и нямаше проблеми, а с моя не става. Звъняхме в кол центъра, ще видим какво ще е развитието. Всички покупки си зарязах на касата. Само се разкарах пак. Обидих се и отидох в Кауфланд. Rage

Какъв модел е телефонът? Ако в настройките нещо мащабът е увеличен, може да не го чете кода четецът.
Никакви мащаби не сме увеличавали. Чете го - цирка като доближа четеца. Но системата им  дава някакво съобщение, и не ми прави отстъпки. Телефонът е Samsung Galaxy A5 (2016). В петък, при касиерката която ни обслужваше, имаше още един такъв случай.

# 1 487
  • Русе
Здравейте,
моля за мнение за агнешките бургери.
Дали ги бива?

# 1 488
  • София
Здравейте!
Моля за отзиви за кухненските смесители, които пускат в четвъртък.
Скрит текст:

Качеството като за 3 години гаранция ли е? Коя част на смесителя свети (и то без батерии)?
Трябва ли да ходя в ранни зори? До сега не ми е трябвало и не съм обръщала внимание дали зареждат достатъчно бройки.
Благодаря Simple Smile

# 1 489
Анди, би трябвало да свети водата според температурата...
Доматите днес (купонните) хич не ми харесаха...едни бледи...няма да използвам купона.
Имаше бележка, че някакви бриош питки за бургери не са доставени...

# 1 490
  • София
Имаме светещ смесител, но за баня. Общо взето светенето е простотия - водата трябва да се пусне много силно, за да свети водата и се вижда само на тъмно. 😂
Иначе, всички смесители са ни от Лидл, кухненския е на над три години и не е мръднал.

# 1 491
Едно зелено чайче немаше...

# 1 492
Хубава ли е дивата сьомга, до сега не съм вземала такава? А другата прясната много я харесвам...

# 1 493
  • Бургас
Дълбоко съжалявам, че се полакомих и взех 2 кутии. Изобщо не ми докарва нито вида, нито вкуса на сьомга. Изобщо не ни се услади направена по обичайния начин (на тиган с малко зехтин, лимон и подправки) Rolling Eyes

# 1 494
  • Пловдив
При нас чайове бол...
Щях да ви поствам това

# 1 495
bradata, много разочароващо звучи....
Ще я опитам все пак за вечеря, но на цвят и мазнини наистина виждам съвсем друга риба.

# 1 496
И при нас днес жълтата ряпа беше 2,99 лв. Ще чакам да поевтинее Grinning
Снимах някои относително нови артикули:

# 1 497
О, още около обяд писах, че жълтата ряпа при нас е мираж. Утре ще кажа как е положението и със замразените гръцки питки.

# 1 498
  • Пеликания
Гръцките питки при нас са при другите замразени печива.

# 1 499
Пуу, октопод. Ако знаех как да го сготвя, щях да взема веднага. Много обичам.

Общи условия

Активация на акаунт