Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 857
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 995
Здравейте, момичета/момчета някой от вас да работи в Лидл-Пловдив искам нещо да попитам на лс? Благодаря предварително.

# 1 996
На Ловеч са добри нещата - на Попово и на вид са гаднички.

# 1 997
  • София
Бургера от мраморно говеждо е на Попово, предишния с халапеньо замина в търбуха без да го видя откъде е.😂

# 1 998
метални кутии/камиончета имаше два цвята , днес в Овча купел -София.

# 1 999
Аз мисля , че се има предвид дървеното камионче с бонбоните. Аз го гледах ама моето май е голямо вече за гях.имаше снимка качена по- назад в темата

# 2 000
  • в кукувиче гнездо
Купих печена капия белена в буркан  на freshona.  Много мека, не може да се нареже, разпадна се.
Разводни салатата. А цената й  3лв....
Взимала съм в Испания такива чушки - еми уникални бяха. За разлика от тука, меки та чак се разпадат. Няма такава отврат...

# 2 001
На каква цена е дървеното камионче,не го видях в брошурата? Основно дървени играчки купувам за детето,че е във възраст в която всичко руши ,но това камионче съм го пропуснала

# 2 002
  • София
Дървеното камионче го видях на отделен рафт от коледните лакомства и беше обявено като играчка с лакомства https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-favorina/drvena-ili-ply … -lakomstva/p44528

# 2 003
Тук преди време коментирахте дамските превръзки. Гледах днес в магазина...ами те са много видове- зелени,  светло зелени, жикламени пакети...кои са хубавите?Има и едни имитация на натурела,тях бива ли ги?
При мен (Св. Константин и Елена) днес имаше много камиончета с лакомства. И пеещи кутии от миналата година.

# 2 004
  • На изток от Ада
Олиото го вдигнаха за 1 ден !!! Ходих в сряда вечерта. Имаше един литър за 2, 39 лв, 2л за 4 ,79 и туба - нямаше я за 10.79 лв. Днес литра е за 2, 49 май, 2 питра за 5. 19 лв и туба за 11. 79 лв

# 2 005
  • София
Еееййй точно такова дървено камионче ни подариха миналата година и се разбих да търся от къде е. Някой виждал ли е още бройки в София? Специално бетоновоза ме интересува.

# 2 006
  • София
Лаленце в Дружба имаше вторник като ходих, утре ще ходя и ако има ще ти взема един. И аз него взех за Калин и много му се кефи. И май май ще ходя и за пожарната да направим комплект 😁

# 2 007
Не погледнах днес дали има все още от дървените камиончета, в понеделник поне имаше, но от музикалните кутии- коли днес имаше в Младост 2 в София.
Хоп-Троп! , извинявай, ако с първия пост съм те подвела за кухненската хартия, гледах голямата ролка, че да придобия представа, та затова я коментирах, а после се сетих да уточня за всеки случай, че офертата е за следващата седмица.
Иначе за Т. Попово и месните продукти- ако бургерите им са все техни, дано поне това са направили както трябва, че за другото... абе по-добре да не ги коментирам, не ги купувам вече техните неща.

# 2 008
Тук преди време коментирахте дамските превръзки. Гледах днес в магазина...ами те са много видове- зелени,  светло зелени, жикламени пакети...кои са хубавите?Има и едни имитация на натурела,тях бива ли ги?
При мен (Св. Константин и Елена) днес имаше много камиончета с лакомства. И пеещи кутии от миналата година.

Аз вземам само този вид, мисля, че тези се харесваха, аз съм доволна.

# 2 009
  • София
И аз само тези ползвам от години.

Общи условия

Активация на акаунт