Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 860
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 980
Не бяха сетовете 2-3, а поне 30.

# 1 981
Не бяха сетовете 2-3, а поне 30.
Те май всичките са били във вашия филиал. 😀 Като онзи виц за чувала и Св. Петър.

# 1 982
В приложението пак ми се отварят и двете брошури (отново се виждат и двете).

# 1 983
Супер, така е далеч по-прегледно! И в двете приложения е така отново.
А за сета тъкмо щях да заподозра французите за това, че са изкупили и бройките предназначени за нас и затова са пратили по-малко... ама знае ли се 😂

# 1 984
  • София
Бабековата наденица за 2,00 лв. струва ли си да отивам само за нея?

# 1 985
Не беше ли 3 лева? Thinking

# 1 986
  • София
Да, явно вече ми е доста прегладняло....

# 1 987
Веднъж купих и повече не повторих. На никого не се хареса.
Но е въпрос на вкус.

# 1 988
Аз съм взимала бабекова наденица от Кауфланд, пекох я на фурна, изтече кило мазнина, а отвътре остана нещо сухо и ронливо, даже се оплаквах тук.
После по случайност взех от лидълската такава, метнахме я на барбекюто, на силен огън и не за дълго, за да не изтече мазнината и да не изсъхне, стана много по-добре, а мм много я хареса.

# 1 989
За готовите неща (кърначета, кюфтета, наденици и др. подобни) съм решила, ако вземам от Лидл да гледам да е един производител (предпочитам на МК Ловеч, другият нещо все не ми е харесвал, когато съм вземала, с изключение на факличките, които с маринатата кой знае какво замаскират...). Само споделям лични впечатления, ако има доволни от другата фирма, нека да си кажат и техните мнения.

# 1 990
Купих печена капия белена в буркан  на freshona.  Много мека, не може да се нареже, разпадна се.
Разводни салатата. А цената й  3лв....

# 1 991
Всичко взех - бургери, риба, Империал, пастет, масло.....Абе ужас, едва се прибрахме Joy

# 1 992
  • София
Можете ли да дадете снимка на тези дървени камиончета, моля? Имало ли ги е в брошурата?

Аз днес се отчетох скромно, но пък всех всичко, което ми трябваше - цветоулавящи кърпички и ориз Simple Smile

# 1 993
В "нашия" магазин имаше музикални кутии, но съвсем обикновени, не като коли. Иначе дървеното камионче с бонбоните едно момиче снима и показа преди 2 дни май. Аз търся музикалното. Ще пообиколя някой друг филиал, може и да има.

Феникс, здрава да си, спести ми едно ходене за ролката. Simple Smile

# 1 994
  • софия
Камионче (метално) с бонбони имаше на Халите.

Общи условия

Активация на акаунт