Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 117
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 675
Акумулаторна 2 в 1, за към 150 или 200 лв май беше. Но предпочитам да си водя голямата прахосмукачка, нещо не видях смисъл от тези варианти. Като поотраснат децата, може да потърся роботче, сега има много дребни играчки, в т.ч стикита, не е ефективно да ги събирам преди това.

Аз не можах да ги видя на място, но ми се видя в брошурата като имитация на Дайсън вертикалната, за стълби била много удобна, и наполовина на Дайсъна да върши работа, 200 лева не е зле

# 676
Цената не мисля, че е била зле, но просто не искам две прахосмукачки, като другата ми е добра, затова се отказах. Другата, малката пък е неудобна, трябва да се навеждаш доста и си прецакваш кръста.
Този кашкавал, така както са го сложили още на 1-ва стр. на брошурата, така и изобщо пък не съм го забелязала. Не знам дали ще рискувам с толкова много, обаче, та какво, казвате, че е хубав ли?
А майонезата в буркан (обикновената) да си попитам отново- става ли или...?

# 677
  • София
Фермерски пазар в Lidl
"Каним те на фермерски пазар на открито само с родни производители!👩‍🌾👨‍🌾
📍На 9, 10 и 11 октомври от 10 до 19 ч. заповядай на паркинга на магазина ни в кв. Младост на ул. Атанас Москов 18, София, където от шатра на шатра те чакат сезонни плодове и зеленчуци сред които грозде, картофи, тикви, лук, както и мед, чай, подправки, пресни млечни и месни продукти, колбаси и други фермерски богатства. "

# 678
  • Пловдив
От далаверата с купоните имаше само св.филе. Взех.
На мен ми е голяма тая пита кашкавал...взимам на РС или Гауда.

# 679
При нас върви кашкавалът, ама ако не ни хареса този .. А не е като да нямам алтернативен вариант, че да вземам само заради отстъпката.

# 680
И мен ме интересува как е при печене този кашкавал.
Ще си го замразя, чe ние предимно за филийки го ползваме.

# 681
За съжаление не мога да споделя как е при печене кашкавала... вкъщи се изяжда за мезе, на сурови сандвичи и паниран в кори ( ако остане) до седмица.

# 682
10 лв килото е кашкавала. 2кг пита.

# 683
При нас върви кашкавалът, ама ако не ни хареса този .. А не е като да нямам алтернативен вариант, че да вземам само заради отстъпката.

Ще го върнеш.Smile

# 684
Ами точно де. За 3 лева отгоре  за килограм вземам колкото искам. Сега да взема 2 кила, а пък да не се хареса, няма нужда... наяден кашкавал как да връщам, някои и това може да правят, ама ми се струва абсурдно.

# 685
Да, точно така е, над 20 лв. излиза сега питата . Ако нямам вкъщи от него , взимам едам и гауда на пилос.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 19:44 от denyil

# 686
Ами то никой не те кара насила да го купиш. По желание е.

# 687
Че нали затова питам, какви са отзивите. Да преценя. То пък и човек да не попита...

# 688
От кашкавалите съм доволна от едам сиренето и гаудата на Pilos. Ползвам ги за тостове, приятна коричка правят. Като стана въпрос за майонези и чеснов сос, наскоро открих ремуладата с билки и много ми харесва тази на Kania. Супер е за сандвичи, пържени картофки, броколи и какво ли още не. Мисля, че е по-здравословна алтернатива на майонезата, защото се прави с рапично масло.

# 689
Благодаря, ще я погледна и нея.
Сега изпекох взетите вчера кюфтета и кебапчета (смес, от седмичната промоция), на МК Ловеч са, харесват ми като за готово приготвени такива.

Общи условия

Активация на акаунт