Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 158
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Има онлайн магазини,носят до врата,без суматоха.

# 601
Малко офф ще дойде, но моя телефон го пръскам със спирт и забърсвам. Има и защитно стъкло върху екрана, обаче.
Иначе, да неудобно е телефон ли да държиш, стоките по лентата ли да слагаш, трябва все да има удобни джобове по дрехата.

# 602
Аз затова разпечатах и ламинирах QR кода. Така се събира във всеки джоб, за разлика от смартфоните, които вече са огромни.

# 603
Това е добра идея, ама аз пак оставам с техническото питане, защо в раздел върпроси са бяха като евентуална причина за неотчитане на активиран купон, липса на връзка на приложението с интеренет? Това означава ли, че за да отчете, трябва по време на покупката да е активно приложението и вписано в интернет?
П.п. Сигурна съм, че четох вчера при отчитане на купоните за връзка с интернет, но днес не го намирам, но може и нещо да греша и да съм чела при офертите за това...

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 12:42 от fenyx

# 604
  • София
Да, и аз мисля да ползвам приложението или при пазаруване с оферти, или за съхранение на гаранция, не на всяка бележка.
......................
Най-накрая реших да пробвам да правя бананово-ябълково-ореховите ми сладки и с бадемово брашно, взех едно 200 гр за 5.60 от Ф.).
Казваш, че са пуснали бадемово брашно, така ли да разбирам, трябва да се огледам и да купя задължително. беше 5 лв за 200 г и това е много добра цена. Благодаря , че сподели.
Хартията за печене на късове ми е много по удобна и при всяко ходене до Лидл си взимам по 1 бр да имам винаги подръка. Добра си е  и я ползвам много, почти за всяко печене.

# 605
На мен пък ми прави впечатление, че единствено за маски правят забележки. Иначе може да си метнеш месото при якетата.
Или да наръпаш де що има понички, за да няма за другите ( както се казваше в един виц)Grin

# 606
Марчева, преди малко купих от Ф. на такава цена бадемовото.  Не съм гледала дали го има в брошура или е само за конкретния магазин, но толкова му е цената. Не ми се чакаше Лидл да изкарат тяхното, а сега ми се експериментира с рецепти.
П.п. Видях в есенен каталог до 28.10 за някои магазини е дадено като оферта -25% на продукти с марка Бизнес къща. Извинявам се за офф-а.

# 607
Смлени бадеми дали не вършат същата работа?

# 608
...ако са белени...

# 609
Това е добра идея, ама аз пак оставам с техническото питане, защо в раздел върпроси са бяха като евентуална причина за неотчитане на активиран купон, липса на връзка на приложението с интеренет? Това означава ли, че за да отчете, трябва по време на покупката да е активно приложението и вписано в интернет?
П.п. Сигурна съм, че четох вчера при отчитане на купоните за връзка с интернет, но днес не го намирам, но може и нещо да греша и да съм чела при офертите за това...

Не е нужно да маркираш кода задължително през приложението и да имаш интернет. В нашия филиал няма интернет, аз минавам без проблем със скрийншот.Единственото условие е яркостта на телефона да е на максимум. И предварително да са активирани купоните.
В QR ,кода е съхранен уникален номер, който съхранява базата данни за активирани купони, спечелени награди и т.н. и системата изпраща информацията на този номер, независимо дали в момента на покупката се ползва приложението или не.

# 610
Смлени бадеми дали не вършат същата работа?

Някъде четох, че било по-добре.

# 611
Момичета, какви са разфасовките свинска плешка при вас? Тъкмо се връщам от нашия магазин, имаше много тарелки, но във всичките едни мижави парчета, дето половината е мазнина и съединителна тъкан. Като ги орежеш и тъкмо ще си дойде на редовната цена на месото Rolling Eyes Много съм разочарована, очаквах цели парчета як мускул, а то изрезки. Може по-натам през седмицата да проверя, ако има по-хубаво зареждане, но днес не съм никак възхитена.
За щастие имаше пуешко на -30%, така че яденето е уредено.
Възползвах се да заредя захар и замразените банички, удобни са ми за закуска. Спечелих тортила чипс Grinning

# 612
  • София
Момичета, какви са разфасовките свинска плешка при вас? Тъкмо се връщам от нашия магазин, имаше много тарелки, но във всичките едни мижави парчета, дето половината е мазнина и съединителна тъкан. Като ги орежеш и тъкмо ще си дойде на редовната цена на месото Rolling Eyes Много съм разочарована, очаквах цели парчета як мускул, а то изрезки. Може по-натам през седмицата да проверя, ако има по-хубаво зареждане, но днес не съм никак възхитена.
За щастие имаше пуешко на -30%, така че яденето е уредено.
Възползвах се да заредя захар и замразените банички, удобни са ми за закуска. Спечелих тортила чипс Grinning
Същата работа-много сланина и разръфани парчета.

# 613
Ужасно изглеждаше вчера месото. И 3 лв да е, не ми се даваха.

# 614
Забелязала съм, че когато е на промоция плешката е все така - безформени парчета с много сланина.

Общи условия

Активация на акаунт