Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 136
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 690
  • Асеновград
Ето тука му вдигам булото на скрития прахосмукачен текст пак. Grinning

Скрит текст:
Това ми е една от най неудачните покупки от Лидл. Взех я когато малкия беше бебе с идеята да почиствам след него трохи. Отвора е малък и ако са разсипани на по голяма площ пада лазене.Освен това е слаба и не събира добре на дамаска и килим. За мокро не ми се налагало да събирам течност. Като и замина батерията точно след гаранцията просто я засилих в контейнера. За да смуче добре трябва след всяко обиране филтъра да се измие добре, натлачи ли се с прахоляк изобщо не обира. По скоро ви трябва нещо от този тип https://www.topshop.bg/rovus-storm-vac-v2?med=sem&cex=197756 … _UDBoC5boQAvD_BwE . В К скоро пускаха подобна на 33 лв.  Не е за основно почистване, но за ежедневна хигиена са добри, и имат четка .
Кашкавала си е съвсем нормален, става за паниране, за принцеси, запича се. Сега да не вземете да го изкупите Simple Smile

# 691
Няма, няма. Пешеходец съм и само когато сме с кола ще взема нещо толкова голямо.
Благодаря за инфото за прахосмукачката, значи определено не ми е нужна.

# 692
  • Бургас / UK
От кашкавалите съм доволна от едам сиренето и гаудата на Pilos. Ползвам ги за тостове, приятна коричка правят.
+1 и от мен за едам-а. Много е хубав за печене,разтича се,не стои твърд и няма силен вкус и аромат(не обичам миризливи ) . До скоро имаше намалени на 1,99 лв -150гр в пакет, доста отнесох от тях...
Приложението още не съм пробвала,че нещо не ме впечатляват сегашните оферти,ще изчакам да видя следващите , а и да мине малко еуфорията от него.

# 693
Това ми е една от най неудачните покупки от Лидл. Взех я когато малкия беше бебе с идеята да почиствам след него трохи. Отвора е малък и ако са разсипани на по голяма площ пада лазене.Освен това е слаба и не събира добре на дамаска и килим. За мокро не ми се налагало да събирам течност. Като и замина батерията точно след гаранцията просто я засилих в контейнера. За да смуче добре трябва след всяко обиране филтъра да се измие добре, натлачи ли се с прахоляк изобщо не обира. По скоро ви трябва нещо от този тип https://www.topshop.bg/rovus-storm-vac-v2?med=sem&cex=197756 … _UDBoC5boQAvD_BwE . В К скоро пускаха подобна на 33 лв.  Не е за основно почистване, но за ежедневна хигиена са добри, и имат четка .
Момичетата, които търсите: точно тази същата тази седмица я има в К. Цената е 89.89 лева.
Аз също благодаря за това толкова изчерпателно мнение!

# 694
И вкъщи се харесва кашкавала. Simple Smile

# 695
Може ли някой да даде малко повече инфо за "метеоролога" Simple Smile трябва ми, а не съм разбрала, че ще го пускат и в брошурата не го видях. Колко струва?

# 696
  • София
Относно ръчните прахосмукачки... имам Филипс 4.8 V, на повече от 10 години. Не помня кога е купувана, може и 15 да са станали. Все още работи, макар и бързо да изчерпва батерията. Една от най-добрите ми покупки, но и тогава беше около 100лв. Заложете на нещо по-добро.
Кашкавалът на Йотови е хубав, като в редовния асортимент се предлага и в малка разфасовка- 400гр, черен етикет.

Тази седмица още не съм стигнала до Лидл, въпреки, че съм си инсталирала приложението. Надявам се утре да намеря поне някой от набелязаните неща.

# 697
На каква цена за кг е този кашкавал, за който говорите?
Скрит текст:
От млекарница вземам на 12.9 за кг
Имам въпрос за майонезата в буркан- хубава ли е, че ако не греша е буркан 500 гр, ако не се хареса не искам толкова много да хвърлям.
Със или без Лидл плюс и офертите му, има неща, които вече почнах редовно да купувам от там от редовния асортимент, както наскоро харесах и хартията за печене например и сега и не искам и да чуя да вземам от друго място. Харесаха ми в общи линии и новите им мокри кърпички за кухня.
Съвсем добронамерено - много е досадно криенето на 1-2-3 думи или изречение Hands V

# 698
Как търсите приложението? На мен ми излизат версии за UK, Италия, даже мисля и белгийска... Thinking
Доскоро и голямата опаковка на кашкавала Йотови беше в редовен асортимент (сигурно още е, не съм се заглеждала).

# 699
Може ли някой да даде малко повече инфо за "метеоролога" Simple Smile трябва ми, а не съм разбрала, че ще го пускат и в брошурата не го видях. Колко струва?

Днес го взех,не съм го разучавала подробно,мери вътре и навън температура и влажност.
Това показаното е дисплей,има и друга джаджа на която показва вкъщи какво е.Има часовник и аларма също .

# 700
golce ,
Скрит текст:
на две устройства не успях с търсенето на приложението през гугъл плей магазина , а през този линк успях да го намеря
https://www.lidl.bg/bg/lidl-plus.   И се оказа, че не го намирам, защото не е съвместимо с тел.и таблета.Може и при теб това да е причината.

# 701
Така. Да кажа за парната четка. Предвид това, че нямам база за сравнение, уредчето се справя добре. Има добър парен удар на максимална степен, загрява бързо, може да се ползва като мини ютия, както и има приставка с четка. Освен, че я пробвах върху тениска и риза, позачистих много успешно един "леплив" панталон от мъхчета. Минах набързо и част от дамаската на дивана - за освежаване и изчеткване. Ами...харесва ми. Като недостатък, мога да посоча не много дългия кабел, но се преживява...Иначе купих още механичния таймер с идея да го ползвам за слоукукъра. И един от сутиените с повдгащ ефект си взех - оказа се много удобен и приятен като усещане.
 Ползвах приложението за първи път, днес. Нямам отстъпка, но ми харесва, че ми запазва бележката.

Contempladora, а какво е ".... има в К"? ....Кауфланд ли? Мен живо  ме интересува такъв уред...

# 702
Contempladora, а какво е ".... има в К"? ....Кауфланд ли? Мен живо  ме интересува такъв уред...
Да, в Кауфланд е прахосмукачката. Виждала съм тук в темата често да се съкращават имената на конкурентните магазини и мислех, че е нещо като неписано правило. Simple Smile

# 703
Да, в Кауфланд е прахосмукачката. Виждала съм тук в темата често да се съкращават имената на конкурентните магазини и мислех, че е нещо като неписано правило. Simple Smile
Благодаря. Надявам се и аз, да не съм прекрачила някакво правило с питането си. Извнявам се, ако е така и с това съм отворила работа на модератор. Hands V

# 704
Втори опит за Рафаело и плешка - нямаше. Всичко останало от офертите и купоните го имаше, но не ми е интерес и не взех.
*в крайна сметка си купих Рафаело от друг магазин. Така и така ми се ядът, преживях цената.

И с риск да се покажа като голяма бяла птица - само аз ли сега видях, че скреч карти ще има до 18.10?
Скрит текст:

Не че ми е за тях, просто не видях да е коментирано до сега.

Общи условия

Активация на акаунт