Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 152
  • 3 596
  •   2
Отговори
# 750
Вероятно не може да се издаде касова бележка за 0 .00 лв и за това трябва да се вземе и друго...

# 751
Е някой ще иде ли само за една суха паста, без да пазарува? Особено ако не му е срещу вратата магазина...

# 752
Да, аз бих предпочела да взема наградния артикул веднага с второ влизане в магазина, защото не ходя често, а срокът е кратък. Затова не ми харесва.

# 753
  • софия
В магазина на Халите има доста от бонбоните с новия купон. И от двата вида. Плешките бяха проскубани.

# 754
Да, аз бих предпочела да взема наградния артикул веднага с второ влизане в магазина, защото не ходя често, а срокът е кратък. Затова не ми харесва.

Оставяш си един артикул от списъка с пазаруване ...и се връщаш...Innocent

# 755
Плешка имаше 3 бр..взех 2 бр, отчете ми купончето.
Трюфели взех-също отчете.

От скреч картата - сок портокал на 50% намален ми се падна...на Сонди нещо такова беше марката. За него ми се появи отделен купон - така ли трябва?

Взех възглавница...само на Тед имаше една останала. На Меридисо дори не успях да ги видя за мое съжаление..

# 756
Е не трябваше ли да минат 15 минути или това не важи за наградата от скреч-картата? И трябва да чакаш, ако е първото.
Плешките в Младост 2 бяха прилични горе-долу, погледнах и за кърпите за под- ама наистина вече няма там. Взех да пробвам малката разфасовка на Йотовския кашкавал, иначе имаше доста от големите пити (благодаря на всички, които дадоха отзиви, ще го пробваме , пък ще видим, дали ще го одобрим. Само видях малка разлика в етикетите- на малкия пише  период на зреене: 30 дни, а на големите пити- претърпял процес на зреене, но колко- те си знаят).

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 11:59 от fenyx

# 757
Момичета, кокосовото мляко дали е отлистено? От известно време не го намирам, а беше чудесно. Става въпрос за филиала във Варна на ул. Битоля.
Аз тези дни купих, има си нормално количество при нас (София). Погледни или питай да не му е сменено място.
Иначе днес купих от ТМаркет някакво органик намалено и взех на същата цена. Ако имате тази верига..

# 758
Днес обаче не видях да има нюрнбергските наденички, нито дебелите бели наденици Дулано. Подозирам, че само за летния период ги зареждат.

# 759
На Сточна гара имаше всичко. За съжаление плешката беше белгийска.

# 760
  • Пеликания
Днес най-накрая имаше заредени от замразените банички. На касата обаче 3 пъти трябваше да сканирам QR кода, защото имали проблем с интернета. И от стреч картата пак нищо. Взех и гръцки питки, дано да ни харесат.

# 761
И забравих да пиша - имаше някоя и друга бройка течен сапун с помпа. Имаше нов за мен вид - с шипка (или ако е имало преди, не съм го забелязала).

# 762
Някой сготви ли вече от тази хитова плешка? Подозирам, че качеството ще е нещо между компромисно и лошо.

# 763
От скреч картата - сок портокал на 50% намален ми се падна...на Сонди нещо такова беше марката. За него ми се появи отделен купон - така ли трябва?

И ние имаме сок от скреч картата. На Солевита е. Може и да е глупав въпрос, но сама ли да си взема сока от магазина, или на касата ги дават тези неща от скреч картите?

# 764

Общи условия

Активация на акаунт