Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 224
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 810
И най-важното - за ракия.
Абсолютно! В момента захарта изчезва основно по тази причина. Wink От фини мацки явно се състои основно темата и се чудите на това разграбване, ама ракиените мъжаги грабят по ~50 кг. наведнъж. Grinning Не са само те, но имам усещането, че основно там отива...
Долче, в Метро цените не са чак толкова ниски (в момента) на захарта, а борси не навсякъде има читави. Цената е ниска в Лидл, удобен е - в града и така...

# 811
Наистина онзи ден се трупаха колички със захар и в нашия магазин.
Дали освен за зимнина, хората не се запасяват и за нова вълна изолация?

# 812
  • Варна
Ходих до Лидл на Битоля, нямаше сешоари Sob
До скоро се подмятаха изостанали при нас. Според мен, пробвай чрез горещата линия, докато не са ги прибрали обратно по складовете.

Звънях. Не само във Варна нямало, но и в цяла България били изчерпани.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано скоро да пуснат пак Sunglasses

# 813
  • Бургас
Аз таман влизах да се оплача колко са ми гадни тези трюфели, дето ги взех днес от немай къде... Обичам трюфели, сама си правя даже и само заради липсата (отново) на Рафаело взех една кутийка за проба. Ама ми идват лепкаво-мазни, прекалено сладки (при все че са уж с тъмен шоколад) и пфффф, рядко бонбони не ми допадат, но тези са от тях.

Чакам уж купон за тортилка, ама пак тц. Този път празна карта се падна Grinning 

Долче, май с теб едни хапчета сме пили днес, защото и аз бях бяла и добра днес в магазина. Рецепти за пелмени споделях на запитала ме жена, на една баба обяснявах за приложението, на един чичко показвах намалените бонбони, пусках хора на опашката пред мен... Grinning

# 814
В случая беше ракиена жена /към баба/ Grinning Как ги беше натоварила всичките тези х10 кг не знам... Flushed
Брада, много е зареждащо след нещо толкова дребно като жест да видиш усмивка насреща Blush

# 815

Когато питах преди, ме ориентираха, че около Коледа обикновено има, хвърляй по едно оЧо, като наближат празниците. Grinning

В случая беше ракиена жена /към баба/ Grinning Как ги беше натоварила всичките тези х10 кг не знам... Flushed
Брада, много е зареждащо с нещо толкова дребно като жест да видиш усмивка насреща Blush
На мен ми казаха за жена с дете, нарамила 20 кила... Flushed Сила мъжка-юнашка! Благородно леко завиждам на такива възможности...

# 816
  • Варна
Имам подозрението, че наградите от скреч-картите с дадените срокове за получаването им, точно това целят- по-често посещение на магазина от страна на клиента.

Скоро няма да ходим Joy След две печеливши скреч карти днес на ММ нищо не му се е паднало Joy

# 817
И аз завиждам на такива възможности за носене! Grinning Предпочитам да си пазя отсега и кръста, и ставите...

# 818
Ходих до Лидл на Битоля, нямаше сешоари Sob
До скоро се подмятаха изостанали при нас. Според мен, пробвай чрез горещата линия, докато не са ги прибрали обратно по складовете.

Вчера вечерта имаше 3 броя сешоар в Лидл на Вагона (София).

# 819
А, при нас Метро няма, няма Т., няма К., няма Ф.

# 820
За ракия е захарта,баща ми има 800 кг джибри и той грабил в несвяст.

# 821
Ракиената баба и майката, нарамила 20 кг захар ме разбиха 😂.
Киса, и аз уж нямаше да ходя да пазарувам често в Лидл... ама и без приложението с някои стоки в постоянния асортимент ме позарибиха (тук редакторът на телефона реши да ме “поправи с  “по заробиха” 🤣🤣🤣).
А за ракията и захарта, честно, изобщо не ми хрумна.

# 822
Ох, Феникс, в някои случаи си е точно заробване Laughing И аз си пазарувам обичайно доста неща и често съм там- дори и без промоции...
Видях леща консерва, пише ново на етикета...загледах състава- защо е необходимо в леща да се слага...втвърдител?! Thinking Досега не помня да съм виждала такава съставка в консерва с леща.
Да попитам, какво значи като отвориш ел. касовата бележка и от трите точки/опции едната е "изтегли"? Изтегля цялата бележка на телефона като се вижда всичко...или като се отвори пак не се вижда цялата касова бележка и трябва скрол? Някой се оплакваше, че не се отваря цялата бележка  (или за скрийншот беше).

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 15:51 от dolce miele

# 823
Преди 2-3 седмици имаше намалена същата захар в К. Пак беше същото. Много рикийца и сладка ще има тази година. Мислих си да взема тази метеостанция..взелите, доволни ли сте? Обмислям го заради беба, да следя влажността. Дали ще свърши работа? Ако я има още изобщо..

# 824
  • Варна
Не знам ММ как отваря ел. бележката, за да ми я изпрати по месинджър, но я виждам от/до на една снимка.

Общи условия

Активация на акаунт