Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 061
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Искам да похваля кърпичките за кухня.
Здравейте!

За тези ли става въпрос или за някакви други кърпички? Благодаря.

Тези са 😊

# 1 351
Аз уж нямаше какво да купувам и пак си направих един стабилен списък- мед,бургери от младо телешко, бриош питки, чайчета , портокали , нескуик,сиренце....то пак си стана хубав пазар;) ще видим какво ще докопам с купони и какво няма да ги има Wink

# 1 352
От утре с купоните са с някаква отстъпка доматите на клонка- тази седмица взех такива, с произход Полша, но не бяха особено вкусни. Да си знаете, ако се отнася за същите (не знам какви ще заредят).

# 1 353
  • Пловдив
Здравейте.Харесах момчешките боти.Дали ги е имало и преди ,за да кажете отзиви за тях ?

# 1 354
По принцип тия домати на клонка са хубави, като за такива извън сезон. Но съм случвала и на кофти партида от тях.
След като отмина вълната на +, да си повторя и аз въпроса. Някой може ли да ми каже кой район на дивата сьомга е ок, или не помните?

# 1 355
Момичета, това ли е тестото за пица, или май съм го объркала?

# 1 356
Момичета, кога да очакваме жълтата ряпа, която миналата година (ако не се лъжа) направи фурор?

# 1 357
Момичета, кога да очакваме жълтата ряпа, която миналата година (ако не се лъжа) направи фурор?

При нас има жълта ряпа, но след като разместиха зеленчуците и плодовете е преместена до зелената салата.

Имате ли идея дали скоро ще пускат кухененска везна? Ще ходя да търся и в К., че лидълската ми се развали, а бележка не пазя.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 22:11 от Хоп-Троп!

# 1 358
Мен как ме спаси оня ден тоя лук. Готвих гювечета и се сещам, че не съм сложила лук. И айде, светна червената лампичка, че имам този лук и добре ароматизира гювечето Wink ама да го ядеш така.. тежичък си е

# 1 359
Мен как ме спаси оня ден тоя лук. Готвих гювечета и се сещам, че не съм сложила лук. И айде, светна червената лампичка, че имам този лук и добре ароматизира гювечето Wink ама да го ядеш така.. тежичък си е
Аз точно за готвене го взимам

# 1 360
Помня, че предния път някой каза,.че и в салати го слага

# 1 361
  • София
И при нас има, не съм забелязала да е липсвала, дори лятото.

# 1 362
Аз Simple Smile поръсвам зелена салата с пържен лук. Придава хрупкавост и е вкусно. И с миди Ескабеш ммм...

# 1 363
Това е за който обича лук .
Който не го харесва, и топнат в злато да е..все тая.

Жълтата ряпа беше фурор намалена. Иначе идваше доста скъпичка, че тежи.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 07:36 от teta75

# 1 364
  • Sofia
Аз съм доволна от идеята за картата,но купоните които пускат не ми вършат работа. Дано пуснат повече и по-интересни купони. От скреч картата спечелихте ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт