Лидл 144 - Октомврийски новости

• 155 015
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 440
.. а днес ми се падна вафла от скреч картата. Абе тия хора не разбраха ли, че не ям сладко и да вземат да не ми дават сладки боклуци.. 😸

В тез приложения, освен дето ни искаха телефон, адрес на филиал и тем подобни, да бяха сложили опция "сладко или солено предпочитате" Joy
Ан тъй де 😜
Аз адрес не попълвах, има такава опция, за тези които не са си свалили приложението още.

# 1 441
На опаковката пише млечен шоколад.

може. помня, че нещо ме смути, като ги гледах.

# 1 442
Десислава благодаря много за изчерпателния отговор. Исках я, за да не вадя ютията сутрин да приглаждам тениските на детето, но при това описание май се отказах.

# 1 443
  • София
Десислава благодаря много за изчерпателния отговор. Исках я, за да не вадя ютията сутрин да приглаждам тениските на детето, но при това описание май се отказах.
Малко офф, но моята парна ютия е такава:
Бюджета ми беше около 100 лв и сравнявайки я с филипсите тази беше по-мощна. Не ме притеснява кучата марка, всичко вече се сглобява в китай. Пуска пара постоянно, загравя за секунди. Имам я от март/април и от тогава съм вадила истинската ютия само веднъж за един капризен панталон. Обаче аз обработвам дрехите директно от сушилнята, още мекички и топли, без фиксирани гънки. За пердета не става, прекалено са рехави и парата просто минава през тях без да прави нищо.
П.П. Детските якета, дето ги няма в брошурата, а само в приложението ми харесаха на живо и взех едно за синковеца. Изглеждат идеални за шантавото време в момента Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 14:43 от *Ина*

# 1 444
И аз благодаря за отговорите Simple Smile Значи ще се пробвам да си го купя в четвъртък, пък ако стане, стане. Защото не съм от ранобудните купувачи Wink

# 1 445
Леми, каква е тази опция?
И аз спечелих вафла за 1 ст. Stuck Out Tongue Winking Eye
Шоколадът 2 бр. за 1 лев мисля, че нямаше палмово масло.

# 1 446
. 😅 Взех на детето дървено камионче с бонбони (те за мен 🤪) , че има едно от миналата година и още го търкаля.

това пък какво е?

# 1 447
  • Бургас
Като търка хлапето скреч-картата пИчели, аз от 3 търкания - 2 пъти не пИчеля... И така и не ми се падна намаление на тортила-чипс! Виж за сокове - 3 пъти Grinning  В сайта за скреч-картите пише:
"3.1. Играта се провежда в периода – 01.09. - 31.12.2020."

Днес се прекарах леко с боровинките. Помня, че в приложението излизаха 1,49, намалени от 2,99. Да, ама и при нас бяха с етикет 1,99. До тях пък едни огромни в кутийки от 300гр. Смятах, смятах и големите непромоционални ми се видяха пО на сметка и взех една кутия от тях и една от малките с купон. То пък намалението било процентно и дефакто и на мен ми маркираха малките по 0,99, което все пак ги направи по-евтинки. Здраве да е, стотинки е разликата Grinning Grinning Grinning

Направих си първото зареждане с любимия марципан с нуга от коледния стелаж и се чудя къде да ги скрия сама от себе си...

# 1 448
  • Варна
Кой следи чужбинските брошури на Лидл? Сешоари ме интересува дали се очертават Joy

# 1 449
  • Мадрид / София
Парна четка/ютия имах преди време (от друга верига) и много ми харесваше как се справя, но се развали и като не намерих бележката я оставих до кофите ако някой може да я оправи. Изчезна за секунди 🙂. Не замества ютията, но за бързо става. Друга не съм купувала.

Кой следи чужбинските брошури на Лидл? Сешоари ме интересува дали се очертават Joy
Коя държава те интересува. Можеш от приложението да смениш държавата и да видиш офертите и какво ( ще) предлагат.

# 1 450
Киса, на френската брошура от чужбинските хвърлям по едно око, че горе-долу я следваме, към сряда ще има нова, та ще погледна за сешоари.
P.s.
А, имало точно сега там, значи може скоро пак и при нас:

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 15:06 от fenyx

# 1 451
  • Мадрид / София
При нас (Испания) предлагат сешоари онлайн само (за сега). В магазина за момента няма.

# 1 452
  • Варна
Благодаря за сешоарите. Обаче, скъпия модел евентуално ще пуснат (около 35 лв), а иначе пускат и за 25 лв Joy

# 1 453
Долче, опция да не си попълваш адреса, просто пропускаш формуляра и продължаваш нататък.

# 1 454
Леми,
Скрит текст:
аз не помня да съм попълвала адрес, само любим магазин...Но останах с впечатление, че хем не си свалила приложението още, хем ползваш офертите... Thinking  Но явно аз съм в грешка Grinning [/sppiler]

Общи условия

Активация на акаунт