Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 861
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 815
Ами не знам, може тогава да е оставила част от покупката, а пък аз да съм останала с впечатление, че после е минала само пастата. Все пак не се взирах, а бегло забелязах докато редях моите неща.
Да повдигна пак въпроса за капсулите Формил- с петна по дрехите могат ли да се справят? Видях, че в асортимента на брошурата имаше и един течен за черно, някой ползвал ли е има ли от него впечатления?

# 1 816
Специално за сухата паста, която е изцяло безплатна си го пише в купона, че е обвързана с друга покупка, най-вероятно заради невъзможността системата да издава нулев касов бон.
Системата безпроблемно си издава нулев бон. Понеже аз имам безплатна консумация в кафенето в което работях, инструкцията е да си маркирам нещото което ще ям/пия и да пусна отстъпка 100%, което си е нулев бон. И реално си пускам бон за да може да се следят наличностите от съответният продукт в складовата програма. Така, че това си е чисто търговски трик.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 03:51 от Вероника Димитрова 637178

# 1 817
Сигурно вече затова пускат на 1 стотинка, като вафлата.
Е ние не знаем каква им е системата на Лидъл.

# 1 818
Сигурно вече затова пускат на 1 стотинка, като вафлата.
Е ние не знаем каква им е системата на Лидъл.
Системите са едни и същи навсякъде и има възможност за такова нещо навсякъде.

# 1 819
Какво ли се случва... Брошурата за другата седмица се появи и изчезна вече няколко пъти от обикновеното приложение Лидл (в Плюсовото не знам дали изобщо я качиха), в сайта я няма...

# 1 820
Вярно, вече я няма и в двете приложения (имаше я и в Лидл плюс, там я гледах, а в другото си отбелязвах нещата, които евентуално да купя следващата седмица). Освен да преработват нещо 🤔...
Да вземат да сложат и онези лимитирани кремове за лице 😄.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 15:18 от fenyx

# 1 821
  • Варна
Момичета, може ли съдействие. Във Варна е изчерпан сета за подправки. Може ли някоя от Вас да ми го закупи и изпрати. Ще съм много благодарна Simple Smile От 2 часа обикалям, но го няма никъде при нас Sad

# 1 822
Еййй значи заради кюфтетата/бургерите на ММ забравих въобще за тоя сет за подправки.
Видях и аз купона за Формил. Имам същия въпрос перат ли добре капсулите?

# 1 823
Брошурата я имаше сутринта в сайта, на 100% гарантирам Grinning Гледах я от там. Много странно, но вероятно коригират нещо.

# 1 824
Момичета, може ли съдействие. Във Варна е изчерпан сета за подправки. Може ли някоя от Вас да ми го закупи и изпрати. Ще съм много благодарна Simple Smile От 2 часа обикалям, но го няма никъде при нас Sad
Само една идея, може да се опиташ да го поръчаш чрез горещата линия. Аз писах мейли, вече два пъти ми доставят продукт от същата седмица или предишната, не знам по телефона дали ще е същият резултат. За продукти от по-стари промоции обаче ме отсвириха няколко пъти. Мисълта ми е, че е още прясно и има шанс да свършат работа. Simple Smile

# 1 825
Брошурата я гледах през сайта към 10:30-11:00ч.

# 1 826
Домашните чехли как са като качество?

Домакинска хартия и аз ще взема, ако има, де Simple Smile Съвсем скоро я поробвах за първи път и съм много доволна.

# 1 827
  • Пловдив
Аз се учудих колко хора имаше в магазина в 15ч...
Не видях никъв сет.
Черните сусамки са вкусни, ама черв.боровинки хич не се усещат Simple Smile

# 1 828
  • Варна
Звънях, казаха ми че е изчерпан в цялата страна, затова се допитвам за помощ към Вас !
Само една идея, може да се опиташ да го поръчаш чрез горещата линия. Аз писах мейли, вече два пъти ми доставят продукт от същата седмица или предишната, не знам по телефона дали ще е същият резултат. За продукти от по-стари промоции обаче ме отсвириха няколко пъти. Мисълта ми е, че е още прясно и има шанс да свършат работа. Simple Smile

# 1 829
Домашните чехли как са като качество?

Домакинска хартия и аз ще взема, ако има, де Simple Smile Съвсем скоро я поробвах за първи път и съм много доволна.
Цяла зима изкарах със сините чехли,прах ги в пералнята,пролетта се разпаднаха чак.

Общи условия

Активация на акаунт