Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 251
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 655
Я кажи Силиконовите форми ще станат ли печене на хлебче? Да отлепят хубаво после, ако намазня предварително?

# 2 656
Силиконовите си се отлепят и без намазване. Това е идеята....

# 2 657
Винаги намаслявам преди първата употреба (когато са нови).
Скрит текст:
После не намазнявам когато пека неща като кекс, мъфини или друго в което вече си има достатъчно мазнина. За неща като хляб намазнявам- не че на практика е задължително, просто аз така процедирам. А форми с незалепващо (керамично/тефлоново) покритие намазнявам винаги поне леко или слагам хартия за печене, по-лесно ми е почистването после.

# 2 658
  • пловдив
Хубав ли е праха за пране OMO, видях че е на промоция другата седмица.

# 2 659
  • София

Намален е течния препарат ОМО, не праха. Прахът е супер, за течния нямам идея.

Аз имам друг въпрос - пускат ли някога в Лидл малки форми за кекс?

# 2 660

Пускат, няколко пъти съм виждала розови по-малки форми за кекс.

# 2 661
  • пловдив

Намален е течния препарат ОМО, не праха. Прахът е супер, за течния нямам идея.

[/quote

И праха за пране ще е на 20лв- 100 пранета,на стр.7 от брошурата.

# 2 662
Ако ликьора е на 8 лева, ще купя един кашон. Цената му беше 10.90лв, и си струва
Сега ще ме накарате в 8 сутринта да ходя ,да не вземе да свърши Simple Smile мисля ,че нямаше голям интерес предния път,но с тази цена вече наистина може и да се окаже желана покупка.
Нескафето на гранули,което по-напред беше писано на мен ми харесва доста , още повече че като започнах да го пия него и това на Нескафе Кремата ми стана супер слабо и блудкаво и трябва да слагам по 3 препълнени лъжички,че да усетя вкуса на кафе.
С една дума се отказах от Нескафе ...а ако знаете как хубаво става млякото с нес кафе и малко ликьорче вътре : ммммммм ..аз така най-обичам да си допивам студеното следобедно кафе:blush:Blush
Може ли снимка на този ликьор? В брошурата не го намирам.

# 2 663
Ако ликьора е на 8 лева, ще купя един кашон. Цената му беше 10.90лв, и си струва
Сега ще ме накарате в 8 сутринта да ходя ,да не вземе да свърши Simple Smile мисля ,че нямаше голям интерес предния път,но с тази цена вече наистина може и да се окаже желана покупка.
Нескафето на гранули,което по-напред беше писано на мен ми харесва доста , още повече че като започнах да го пия него и това на Нескафе Кремата ми стана супер слабо и блудкаво и трябва да слагам по 3 препълнени лъжички,че да усетя вкуса на кафе.
С една дума се отказах от Нескафе ...а ако знаете как хубаво става млякото с нес кафе и малко ликьорче вътре : ммммммм ..аз така най-обичам да си допивам студеното следобедно кафе:blush:Blush
Може ли снимка на този ликьор? В брошурата не го намирам.
Ето го :

# 2 664
Пускат и малки форми за кекс- със сигурност, от тези които са с незалепващо покритие има форма за кекс (с дупка), малка правоъгълна форма и малка кръгла форма с откопчаващи се стени. Имам и мини форми за кекс от силикон- но те са съвсем мини. Grinning

# 2 665
И аз имам изброените форми Wink

# 2 666
На мен ми липсват само мини правоъгълните форми и когато ги пуснат ще си заредя поне 1-2 от тях. Grinning

# 2 667
Това Омо не става - нито праха, нито гела.

# 2 668
  • София
Някое от тези вина стават ли? Пицата сурова ли е?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 669
  • София
Да, Киантито. За пицата нне знам, ама щом пише на пещ, не би трябвало.

Общи условия

Активация на акаунт