Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 284
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 820
Имам миксер от една шатра от преди 5 години, съвсем същият е, 300W,  направо е чудесен.

# 2 821
  • София
Нямаше ликьор на Евлоги Георгиев. Взех си шоколад за пиене за утешение, печати имаше поне. И едно сиво долнище М размер ме чакаше. Но може и да го върна, май ще ми е топло с него вкъщи, а и е смес с полиестер. Моето от Пепко беше 10 лв и само памук, трябва да видя дали още има. А лидлското ще го пробвам вкъщи Как се чувствам с него и може и да го върна. Или ако някой го иска, да го разменя за две бутилки ликьор че. Simple Smile Simple Smile

# 2 822
Телеграфен отчет- в Младост 2 има бонбони очички - някой търсеше, но е разместено пак и трябва да се търси при нещата от мин.седмица.
Добрах се до последния лаврак в хладилната витрина, както и очаквах - бекон на ленти имаше достатъчно вече на редовната му цена.
Направи ми впечатление, че беше абсолютно празно на мястото за новите видове мокри кърпички за почистване, универсални имаше.
Видях долнищата- доста дебели да, според мен и уголемени - към М размер съм, а спокойно влизам в S (не купих и не съм пробвала, това само по оглед).

# 2 823
И аз имам такъв миксер като на картинката. Доволна съм.

# 2 824
  • Пловдив
Ясно, благодаря Ви Simple Smile
Слагам го с списъка за пазаруване.

# 2 825
Лидл се изложиха с този ликьор, имат го в брошурата, а го нямат в наличност.

# 2 826
И едно сиво долнище М размер ме чакаше. Но може и да го върна, май ще ми е топло с него вкъщи, а и е смес с полиестер.
Някой обърна ли внимание колко памук и колко полиестер е в състава?

# 2 827
И мелничките с подправки ги няма, а ги чаках с нетърпение.

# 2 828
  • София
И едно сиво долнище М размер ме чакаше. Но може и да го върна, май ще ми е топло с него вкъщи, а и е смес с полиестер.
Някой обърна ли внимание колко памук и колко полиестер е в състава?
70/30 - памук/полиестер

# 2 829
  • Пловдив
Аз в брошурата ни ликьор виждам, ни миксер...

# 2 830
Аз в брошурата ни ликьор виждам, ни миксер...
Миксерът е от Супер Събота, има го в брошурата, но ликьорът май го няма там. Има го в сайта по секции.

# 2 831
  • Пловдив
В тракийския до Декатлон (Пловдив) имаше от мелничките сутринта.
Бяха при Делукс нещата, където до вчера стояха хелоунските

# 2 832
  • София
Аз им писах за ликьора и силиконовата подложка. Ако искат да си взимат забележка, аз да си кажа. Simple Smile Уголемени са анцузите с един номер, да. Иначе такава потплатена материя за тези пари не съм виждала другаде честно казано, а в HM има нормални тънки анцузи, иначе техните също са добро качество. Пепко пък отдалече го подминавам вече, след като взех на малкия преди две седмици две долнища и след няколко пранета и сушенета се скъсиха и връзките им се разбридаха... Не е моят магазин просто. С никоя дреха от Лидъл не ми се е случвало такива гафове.

# 2 833
В тракийския до Декатлон (Пловдив) имаше от мелничките сутринта.
Бяха при Делукс нещата, където до вчера стояха хелоунските

Далече ми е Пловдив, миналата година пак така ги бяха забавили, заредиха ги една седмица след обявената брошура.

# 2 834
Днес дегустирам продукти от Deluxe серията:
- маслиново масло с трюфели- усещат се, на дъното има видими ситни парченца трюфел, но е специфичен вкус, не на всеки би допаднал
- крем за мазане с трюфели- както и преди, пак ми хареса
- млени люти чушлета Deluxe - лютички са, но не прекалено (поне за моите свикнали на доста люто рецептори), на опаковката пише след отваряне да се консумира в рамките на 3 дни
- макарони (от хладилник, не замразените) - доста добре като за продукт от супермаркет, не са съвсем като тези на “100 гр. сладки”, но се доближават
- чипс с коричика (със сол и черен пипер)-харесва ми, но обичам такива соленички не особено полезни неща. Подправките (черният пипер) се усещат отчетливо.

Общи условия

Активация на акаунт