Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 420
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 345
  • София
Гледам в приложението купон за картофи. Но не мога да го активирам, пробвах 2 -3 пъти.  Другите се активираха веднага.
Не ми е зор, сигурно няма и да купя. Но ми е странно.

# 3 346
Наистина често се случват отворени продукти с липси - вчера щях да купя последните шприц торбички, но липсваха приставките.
Сигурна ли си? При мен приставките бяха вътре в торбичката.
Изобщо не мисля че е умишлено. Но кутията беше отворена. Изкарах всичко от вътре и погледнах и вътре в торбичката. Най-вероятно са изпаднали. Беше и последен продукт.

# 3 347
Гледам в приложението купон за картофи. Но не мога да го активирам, пробвах 2 -3 пъти.  Другите се активираха веднага.
Не ми е зор, сигурно няма и да купя. Но ми е странно.

Активирах го току-що..странно

# 3 348
Мен лично не ме притеснява връщането на коридорите. И без това пазарувам все преди него. Тази сутрин например цъфнах в 7:05 в Лидл.  Беше перфектно заредено, чисто и бяхме двама-трима (луди) клиенти и служители. Изпълних си списъка, огледах още нещо да не се мина или забравя и по живо по здраво вече съм на работното място. Така правех и когато го имаше коридора. Но че възрастните хора не се възползват (само) от него, е пределно ясно.

Изкупили сте всичко Делукс  Hushed Толкова празни рафтове не съм виждала от запасяването с боб, ориз и макарони. Препоръчаха ми едни коледни сладки, и тях ги нямаше.

Иначе другата седмица отивам още в понеделник. Харесах си бая неща, както вече написах. Някой питаше какво е гюбек - вид пресен кашкавал е.

Супер впечатление ми правят служителите в магазина на бул. Раковски. Винаги питат за Лидл плюс, подсещат за активиране на купони, не бързат с маркирането.

# 3 349
  • софия
Има една "малка" подробност - преди т. нар. коридори започваха с началото на работното време на магазина, което беше променено.
От една страна е добре коридорът да е в началото на работното време - тогава е най-чисто, от друга повечето възрастни хора, дори и да стават рано, излизат (на пазар) след 9 ч. И така хем не ползват активно осигурената възможност, хем това възпрепятства работещите да пазаруват преди да отидат работа.

# 3 350
Конкретно магазинът на Раковски отваряше най-късно в 8 след всички промени в работното време. Коридорът беше от 8:30. За мен половин час е предостатъчен и тогава така действах.

# 3 351
Купих картофи с купона. Нямаше проблем. Кърначе, плешка.
Другото обичайните за мен неща извън приложението.

# 3 352
Нищо нямаше по време на този коридор. Тогава зареждаха стоките. Ако искаш, чакай 2 часа.

# 3 353
Аз докато се включа, вие сте си отговорили на повечето въпроси, оправни девойки, бре!
Феникс, тестото си е наред, трайно намалено до не знам кога Stuck Out Tongue Closed Eyes  Засега го няма в списък за “довиждане” Simple Smile

Относно материята на предстоящото бельо- ще имаме доставка утре, така че не мога да знам все още. А и за да установя трябва да отварям опаковка, което няма да направя, все пак е бельо. Клиентите ще свършат тази работа.
За отстъпките- ако  централно нещо е намалено, касирането само е достатъчно, за да си излезе намалението.
Ако е намалено на място, във филиала, като например 30/50 %  при касиране, касиера го намаля ръчно чрез бутон на дисплея. Има бутон за 30 и бутон за 50% .

За коридорите няма се изказвам.
Ликьора ще е наличен от втори, има корекция на брошурата.
Днес ще има ъпгрейд на системата по касите, заради връщането с дигитални бележки. Надявам се да протече гладко и да няма бъгове.

# 3 354
А правилно ли съм забелязала, че намалените меса ги намалят спрямо редовната им цена, а не спрямо актуалната към съответната дата.?Днес например видях намален суджук ли беше, кълцаник ли, цената с 30% процента излизаше колкото да си го вземеш без изтичащ срок. И друг пък ми е правило впечатление. Ако е така, то това е пълно безумие и изобщо не е в унисон с призивите да не се хвърля храна и прочее послания от брошурите.

# 3 355
  • София
Да допълня 13 - замразеното тесто е трайно намалено до началото на  ноември. Поне в Л - Ст. град пише до 04.11.2020
Има и разни мръвки намалени за периода, но с по 020, 050 лв.

# 3 356
Благодаря много за информацията за тестото 🤗🌸😊, наистина то много ми харесва.

# 3 357
Няма как ние да преправяме цени. Намаляме цената на месото, такава,  каквато е “спусната” в системата ни централно.
Не можем да бърникаме цени, освен тези при плод и зеленчук. При тях имаме такъв достъп, но това се подразбира, имайки пред вид дневни артикули и деликатни такива- ягоди, малини и подобни.

# 3 358
Тръгнах за Фантастико сутринта-отвън опашка 🙄 направих кръгом и към Лидъл. Взех ориз и уиски Дундалаки, дето го похвали съфорумката с чекмеджето. 😸
Уискито което аз похвалих- 8 годишното Кралица Марго беше свършило, от Дундалакито се мотаеха 5-6 бутилки, но не при промоционалните стоки, а при редовният асортимент.

# 3 359
На мен ако Лидл беше малко по-близо и ако имаше някои стоки, които иначе вземам от Ф.  (че в Лидл просто не предлагат въпросните марки, ама с деца каприз не може заместител) щях много по-рядко да навестявам последния, особено след като открих някои неща от постоянния асортимент, които ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт