Oперация на носната преграда

• 9 373
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
Миналата година се реших и си направих септопластика при Орлин Стоянов ИСУЛ, не е толкова страшна болката, на 9 ден ми свалиха тампоните от носа. След операцията ми се отключи някакъв синузит и постоянно с хрема, а не може да си издухаш носа и това беше неприятното, лекаря казваше, че е нормално всичко ще отшуми, 20 дни бях с температура, може би е имало инфекция. Половин година след операцията резултата е с едната ноздра дишам Ок, с другата много по-трудно, не е запушена напълно, както беше преди операцията, но не и перфектно, тоест успеха на операцията може би е около 50%. Чудя се дали не ми свалиха прекалено бързо тампоните от носа на 9 ден, но доктора настояваше още на 8 ден да ги свали, но аз отидох на 9 я, според мен трябваше да е поне 14 дни, за да си зарасте хубаво, не знам. Трудно е да се препоръча лекар в тази област, за всеки има положителни и отрицателни коментари, всичко е индивидуално и явно си е и на късмет.

# 31
Моите ги свалила 24 часа след операцията. Бяха горили.лигавицата с рязани и полипи.
Намах Т. Дишането си възстанови веднага, но реално механа 20 дни до месец докато започнах да дишат добре без запушване.

Общи условия

Активация на акаунт