Лотария "Зелена карта" 2022

• 84 899
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 1 035
Здравейте,
Изтеглена съм за DV2022🤗🤗🤗
Скоро ще попълвам DS260 и имам няколко въпроса на които се колебая как да отговаря, ако е удобно бих чула отговорите Ви🤗
    1. Видях че трябва да попълня информация за всички работи през последните 10години….Как да попълня адрес и телефонен номер на фирма, която вече не съществува?
2.Адресите на които съм живяла като съм била в Америка като J1 и H2B трябва ли да ги пиша към другите адреси? И съответно като съм работила в Америка трябва ли да ги вписвам в сругите работи?

Искрено Ви благодаря!

# 1 036
Здравейте , тази година съм от  изтеглените от лотарията ,имам 2 деца и с партньора ми сключихме брак.Въпросът ми е следния -ние живеем заедно от много време ,но по лични карти сме на адресите на родителите ни.Трябва ли при попълването на дс260 да сме и четиримата на един адрес и следователно да сменим и документите на мъжа ми и паспортите на децата?
Благодаря

# 1 037
  • Sunshine state
Нищо не трябва да сменяте, пишете си адреса, на който живеете. 👌🏻

# 1 038
Здравейте,искате ли изтеглените 2022 да си направим група в месинджър?

# 1 039
Здравейте,искате ли изтеглените 2022 да си направим група в месинджър?

Разбира се ,че да .Много полезно за всички ще е

# 1 040
Здравейте, мой близък ще ме посети в САЩ с туристическа виза В1/В2 за няколко месеца. Той иска да си направи здравна застраховка. Имате ли предложения за застраховател, който да използва? В България или в САЩ? Моят близък се интересува от това, застраховката да има добро покритие. Благодаря!

# 1 041
  • Сф
Аз съм си правила туристическа застраховка в България. Не знам на място в САЩ какви опции има.

# 1 042
  • USA
smartguymam   вие в кой щат сте точно? Застраховката зависи от щата и покритието...

# 1 043
Аз съм си правила туристическа застраховка в България. Не знам на място в САЩ какви опции има.

Може ли да ми препоръчате застраховател в България? Благодаря!

Аз съм в щата Илинойс.

# 1 044
  • Сф
Отивам в SDI (застрах. брокер с много офиси в Бг) и там на място си харесвам компанията в зависимост от покритието и сумата. Сега с Ковид, може да разпита кои компании покриват лечение и разходи за карантиниране, отменени полети и т.н.

# 1 045
  • Sofia
Здравейте, вече са публикувани избраните от лотарията за 2022г. по континенти и държави. От България са избрани 220 човека. Спрямо други години как ви се вижда тази цифра?
За 2021 бяхме 348 изтеглените.

So Lucky* - вие какво сте решили? заминавате ли за САЩ?

# 1 046
Здравейте ,при участието ми за dv 2022 съм посочила номер на паспорт ,който сега ми предстои да бъде сменен поради промяна в името .Трябва ли да запазя стария паспорт ,с който съм участвала в лотарията ,при положение ,че с новия ще подавам DS 260 .
Благодаря !

# 1 047
  • София
Да, трябва, попълвате заявление в полицията, че желаете да го задържите, те го перфорират и остава при вас. Причината за задържане е, че сте в емигрантска процедура. Мисля, че периодът на задържане е 6 месеца, но вероятно ще може да се удължава.

# 1 048
Здравейте,
Малко по-нагоре писах, но не получих отговори.. дали може пак да ги задам …но малко ъпдейтнати🤭
Задължително ли е да пишем 3 имена на всички наши предишни работодатели, адреси и тел.номера?
Мерси

# 1 049
  • Sunshine state
Искат ви го, значи е задължително. Аз по трудова книжка съм ги попълвала.

Общи условия

Активация на акаунт