"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 665
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Не, не мисля, че при 6 дена закъснение тестът може да греши.

Аз пък мисля, че трябва да прочетете още веднъж.
Теста е правен на първия ден от закъснението. Към днешна дата е 6ти.

# 196
Здравейте , мамита и бъдещи мамита!

Това снимка на 1-вият тест който си направих днес. Виждам лека много бледа почти невидима втора бледа черта. Във форума видях много подобни на моя тест..  моля ви дайте ми някакъв съвет.  Да направи ли още един повторен или да изчакам?
Тази нощ ми стана лошо, гадеше ми се, а сутринта също ми се гадеше .. мога ли да го считам за симптом

# 197
На живо розовее ли? На мен ми сивее на снимката. Това е моя Престо,но на живо розовееше още повече.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 19:11 от bubanka

# 198
Много леко розовее.. Но не е толкова ясно колкото твоята, не знам какво да мисля да се радвам ли да не се ли... Имам 1 ден закъснение на МЦ

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 19:11 от Анонимен

# 199
Пробвай с друга марка be.live имат като Престо ранни,но и шуърчек ще ти отчете при ден закъснение по принцип

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 19:12 от bubanka

# 200
Zvezdichkata1, вземи си експрес или друг обикновена лента. Престо и билиив твърде често подлъгват.

# 201
Туко що направих Express Test, вижда се много ясна една единствена черта... Не знам дали не в прекалено рано за тест или просто много ми се иска да са две черти 😥😥😥

Zvezdichkata1, вземи си експрес или друг обикновена лента. Престои билиив твърде често подлъгват.

# 202
  • На изток от Ада
Здравейте, дали имам имплантационно кръвотечение? Вече 2 дни ми зацапва кафеникаво като се избърша.
Ц ми е нередовен, на 27 - 34 дни, тази година имам и един път на 38 дни.Ппоследно беше на 31 дни, дойде ми на 4 октомври Ову не е зачитрана с тест, но имах болки на 17 10 и на 18 10 . Бебе правили сме на 6тият, 10 тият, 13 тият, 14тият и 16тият ден от Ц ми. Днес ми е 22 ден от Ц. Имам и болки в корема от време на време днес и вчера. Ако е имплантация колко дни е?

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 18:13 от nasito8988

# 203
Не искам да те разочаровам,но моя тест е 5 дни преди цикъл...според мен щеше да се види,но ако си имала късна овулация може да не е отчело. Докато няма цикъл надежда има. Разбирам те много добре и стискам палци

Туко що направих Express Test, вижда се много ясна една единствена черта... Не знам дали не в прекалено рано за тест или просто много ми се иска да са две черти 😥😥😥

Zvezdichkata1, вземи си експрес или друг обикновена лента. Престои билиив твърде често подлъгват.

# 204
Имах преди 7/8 дни кафеникаво зацапвате което беше еднократно, а сега имам нещо подобно на леко бяло течение .. Това може ли да има общо с вероятна бременност?

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 19:12 от Анонимен

# 205
Zvezdichkata1, най-вероятно не си Б. Ако след 5 дни още не ти е дошла менструацията си направи нов тест и нека не е престо.

# 206
Момичета,какво мислите?

# 207
Тихичко честито и до финал.

Момичета,какво мислите?

# 208
Би ли следвало при положителен тест втората чертичка веднага да се появи? Или може да се появи чак след 3-4 минута?

# 209
На теста пише колко е оказаното време

Би ли следвало при положителен тест втората чертичка веднага да се появи? Или може да се появи чак след 3-4 минута?

Общи условия

Активация на акаунт