"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 39 290
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Добре, защото два теста са положители, мц не идва, а яйчниците ме болят и аз си мисля, че щом ме боли,ще ми дойде всеки момент. 😪

# 301
Цветелина, търпение трябва, няма как да се види на 2 дена закъснение. Успех ти пожелавам.

Ladynd, системата се подготвя за работа, хормоните бушуват. Важно е болките да не са силни и да няма обилно кървене. Поне така ми каза моя доктор.

# 302
Цветелина, търпение трябва, няма как да се види на 2 дена закъснение. Успех ти пожелавам.

Ladynd, системата се подготвя за работа, хормоните бушуват. Важно е болките да не са силни и да няма обилно кървене. Поне така ми каза моя доктор.

Благодаря,дано всичко е наред ,защото е много желано Heart Eyes

# 303
Здравейте момичета, току-що направих тест за бременност be.live (знам,че дават много изпарителни черти,но други тестове нямаха в аптеката). Искам да се допитам и до вас, моята черта не е изпарителна нали? Още утре сутрин ще отида до друга аптека за Surechek. Благодаря за разбирането предварително!

Пс:цикълът ми закъснява един ден.

# 304
Здравейте момичета, току-що направих тест за бременност be.live (знам,че дават много изпарителни черти,но други тестове нямаха в аптеката). Искам да се допитам и до вас, моята черта не е изпарителна нали? Още утре сутрин ще отида до друга аптека за Surechek. Благодаря за разбирането предварително!

има 2 ясни чертички ☺️☺️

# 305
Нямаш нужда от шуър чек. Тестът е положителен.

# 306
Усмивка , без значение от марката на теста- положителен е с тази ясна втора черта. Честито и до финал 🤗

# 307
Благодаря ви момичета!

# 308
Здравейте, момичета! 🌷
10 дни след акта, теста за бременност може ли да отчете бременност? Понеже четох доста из интернет и донякъде е възможно! Моля някоя от вас, ако си е правила толкова ранен тест да сподели, ще бъда благодарна! 😊

# 309
Здравейте, момичета! 🌷
10 дни след акта, теста за бременност може ли да отчете бременност? Понеже четох доста из интернет и донякъде е възможно! Моля някоя от вас, ако си е правила толкова ранен тест да сподели, ще бъда благодарна! 😊
здравей аз си правих тази сутрин тести 10 ден ми е и излезе 1 чертичка саветвам те да изчакаш още 3.4 дни късмет ти желая💝

# 310
  • София
Може да отчете, а може и да не отчете.
Ако ви се експериментира си купете 5теста и си правете всяка сутрин до закъснение .
Това е в кръга на шегата разбира се, изчакайте си закъснение и тогава се тествайте, няма значение дали ще разберете ден-два или пет по рано.

Тези, които имат медицински причини да разберат максимално рано - правят кръвни тестове.

# 311
Аз  имам 1 въпрос прес колко време се пишка като си забременяла прес 1ч или 30мн 🤔😀

# 312
Евентуално тест за ранна бременност с висока чувствителност - 10 mlU/ml. Питай в аптеката.
Спрете алкохола и си пийте фолиевата киселина, ще се разбере, ни на доктор се ходи толкова рано, ни нищо, освен ако няма някакви предходни медицински причини за следене.

# 313
  • Стара Загора
Аз съм имала такъв случай, защото знам датата на акта и симптомите започнаха много рано( 10 дни), имах и зацапване имплантационно и накрая завърши със спонтанен аборт. Бях си правила дигитален тест с букви да ми напише Pregnant, защото чертите ми се виждаха недостатъчо доказателство. Направо се чудя как е било възможно толкова рано, дали не е била извънматочна с високо ЧХГ, дали пък не съм забременяла по-рано.... цяло чудо. В последствие имам други 2 бременности, при които тестовете ми отчитат + винаги преди закъснение, аз самата се усещам. Да кажа, че цикълът ми идва на 32-33 дни, овулации не съм следяла и въпросната първа бременност беше непланирана, винаги сме се пазили и как от един гаф стана работата, цяло чудо!

# 314
Аз съм имала такъв случай, защото знам датата на акта и симптомите започнаха много рано( 10 дни), имах и зацапване имплантационно и накрая завърши със спонтанен аборт. Бях си правила дигитален тест с букви да ми напише Pregnant, защото чертите ми се виждаха недостатъчо доказателство. Направо се чудя как е било възможно толкова рано, дали не е била извънматочна с високо ЧХГ, дали пък не съм забременяла по-рано.... цяло чудо. В последствие имам други 2 бременности, при които тестовете ми отчитат + винаги преди закъснение, аз самата се усещам. Да кажа, че цикълът ми идва на 32-33 дни, овулации не съм следяла и въпросната първа бременност беше непланирана, винаги сме се пазили и как от един гаф стана работата, цяло чудо!

Аз също знам датата на акта! Та се чудя дали е възмжно!? Беше в дните на овулация! Първия път когато забременях доста често получавах световъртеж, преди да разбера че съм бременна. Сега пак ми се вие свят, но не знам дали просто не си внушавам. И дали е възможна на 10 дни да има симптоми 🤷🏼♀

Общи условия

Активация на акаунт