Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 419
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 105
Нос и зъби е оправила Поли. За устните не съм сигурна, по скоро ги държи присвити и издадени, докато пърха с мигли и повдига и бездруго вдигнатите си вежди.

# 106
Сетих се Хепи Ванче на кого ми прилича - Славена Вътова.
Скрит текст:
и

# 107
Може да е скрита лимонка Поли.
Нарочно да не се показва какво умее. Ако й се падне оная битка с менците, дето трябва да вървят по една греда, може да ги издуха.
Апропо, аз също не мисля, че грима пречи на останалата работа. Освен ако не е нещо, от което да се размазва самия грим работата.
Мигар Мара не е и тя гримирана - само че в пъти по-неумело. Не, че на Поли гримът е перфектен, но поне вместо на мъж, с него прилича на транс-сексуален субект. Sweat Smile

# 108
Полито гледам в Инстаграм, че имала рожден ден на 8 април.

# 109
Културистите не са нито най-издръжливите, нито най-бързите хора на света. Simple Smile

А Поли в момента, струва ми се, е далече от тази форма, в която е била в началото на миналата година.

# 110
На Поли Хубавенска "Зайди"-то е толкова обработено, че сигурно и сама не може да си познае гласа.
Не съм капацитет по народно пеене, но точно това блеещо-мечещо звучене ми е едно от най-дразнещите в българския фолклор. И да - много често народни певици не могат да пеят нищо друго освен народно. Че тя Антония ми се струва, че пее по-добре от нея.
Не знам защо си мисля, че на участниците им правят някакъв подбор и по това доколко се кефят на фолклора, доколко играят хора итн. Прави ми впечатление, че няма човек, който да не може да играе някои от дори сложните хора. Толкоз ли няма някой спънат в краката, дето и право да не може? Освен да взема да кандидатствам, да видим, ще ме одобрят ли - ама като едното нищо заради интригата ще ме вземат - в клипчето ще ме обявят, че абсолютно не мога да понасям българския народен фолклор и цялата Ферма ще е против мен за поне 2-3 седмици време ( през което ще отказвам да нося носия, да играя хоро и ръченица и да ходя да чистя на кокошките), докато не отпадна. Тамън ще им е сигурна интригата и сеира. И/А ако четат тук, да ми пишат. Може срещу скромен хонорар да участвам в следващото издание. Ама очаквам поне малко подкрепа от ваша страна Sweat SmileLaughingLaughing

Според мен това е част от кастинга и един вид, от мотивационните речи на участниците.
Тя самата концепция за съдържание е такава - фусти, цървули, воеводи и тук-там някой предател.
И аз като теб не мога да оценя красотата на точно този тип бит и душевност, не се интересувам от хора и обичаи и по тази причина никога не съм го гледала това предаване.
В предишните Ферми дали е имало нещо свързано с прабългарите и военните им практики или пък с Възрожденската част от историята ни или всичко се върти около кокошките, пироните и правенето на сирене?

# 111
Нос и зъби е оправила Поли. За устните не съм сигурна, по скоро ги държи присвити и издадени, докато пърха с мигли и повдига и бездруго вдигнатите си вежди.
Устните и зъбите си е правила според мен. Носът й е същият, но изглежда променен заради надутите устни. Полито не ме кефи, дано я направят ратай и да излезе. Антония би била нелеп и смешен фермер, ще има конфликти с Надка ми се струва. Според мен Милена ще посочи Даяна за фермер и тя ще спечели.

# 112
В предишните Ферми дали е имало нещо свързано с прабългарите и военните им практики или пък с Възрожденската част от историята ни или всичко се върти около кокошките, пироните и правенето на сирене?

Не са се сетили опосумите за такива неща. Имаш предвид нещо като възстановки ли да правят? Може да вземат идеята ти като нищо.
В предишните сезони много повече наблягаха на селската работа - обичаха да показват как доят, как ринат на кравите, които, горкичките, винаги бяха целите оплесксни в собствените си екскременти, приятна гледка. Joy Сега - повече на пироните, да.

# 113
  • London
В тези клипове на Полито липсва само Антония да се чекне и гологъзи по носия.

Клиповете са отпреди 10 години, значи Поли е била 19 годишна тогава.
Що за имена Козел, Вувузел и тн? Ми тя по-просташка музика от Сашка Васева прави. Откъде са я намерили Иван и Андрей и с какви очи я представят за създател на модерен фолклор с работа в Лондон..... Известна и тн? Просто е смешно.

# 114
  • при късмета
Нали предаването е Фермата? Няма на какво друго да се набляга, освен на селската работа.

# 115
Like_Smoke, водещото е селско-стопански бит явно. Не са се връщали назад към пра-българите. Отделно според светът, който представят там, излиза, че българско = село, което...не че се мисля за голяма гражданка, но все си мисля, че ако искат да възпитават патриотизъм, има далеч по-интересни неща от това да коват и ринат.  Голяма част, от това, което показват са си някакви селски масрафи, за които градските баби може и изобщо да не са чували.
А можеха например да ги научат на някакви истински занаяти. Ето това със сачовете не беше лоша идея ( но съвсем инцидентно беше), и има още дърворезба, ковашки занаят, кожарски и още много други. Неща, които истински могат да те обогатят. За жените никакви интересни занимания няма. Да им дадат да шият, да предат, да плетат...Ама то по-лесно е да се мотаят и да правят гимнастики.

# 116
Доколкото си спомням, първата ферма я рекламираха с това, че ще върнат няколко съвременни българи 100 години назад. Но явно само селския бит се има предвид.

# 117
  • София
Тогава нямаха и ток дори мисля, беше яко. Simple Smile

# 118
  • London
Колкото за скритата лимонка и аз имам някакви подозрения. Много лесно е просто да не се бориш за имунитет, да не работиш и тн. Пък като те изберат понеже даваш вид на много слаб, най-вероятно от слаб играч ще му разкажеш играта на арената. Не е изключено и това, ще видим.

# 119
  • при късмета
В предишни сезони са им давали много повече занаятчийски задачи. Трябваше да правят нещо от дърво всеки сезон. Даже лъжици си правеха, с които се и хранеха, докато условията им станат малко по-нормални и си изградят спалното и кухнята. Отделно други неща. С глина също винаги е имало задачи, като със сачовете. В предишните сезони идеята беше да се научат на работа с животните и в градината. Аз продължавам да си определям класацията на участниците, според това което са усвоили във фермата от задачите. Този сезон, няма нищо общо с идеята и главния ми критерии за определяне на фаворит го няма, та сега гледам само характер и цялостно представяне спрямо постъпки. В предишния поне единия отбор правеше това, което са правили всички останали преди тях. В трети сезон, който започнах да гледам, ги оставих на една гола поляна и трябваше всичко от нулата да вдигнат и обори и място за живеене и кухнята и банята, абсолютно всичко. И да го вдигнат с чук, тесла, брадва, трион и пирони, за ел. инструменти изобщо не можеха да си помислят. И строежите бяха както едно време.
В четвърти сезон ги вкараха в полусъборено стопанство и трябваше да реновират сградите. И пак с чук, тесла, трион, брадва и пирони, друга не са ползвали. Глезотиите започнаха от миналия сезон, за единия отбор

Общи условия

Активация на акаунт