Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 301
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 525
Антония с какво точно се занимава в живота извън Фермата?

Помпозното представяне от визитката е ясно, по-скоро питам някакви по-конкретни неща, ако някой знае.
Работи върху себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 526
А бе, кой ще ги забележи Данчо и Даяна, ако нямат заигравка. По-право - с Какво ще ги забележи?! Да, Дая е красавица, прави се на много човечна (по една или друга причина), друго?
А Данчо? С мьекия говор? Нямаше изобщо да се говори за тях, ако я нямаше тая заигравка, хич не я приемам насериозно аз техната "свалка". Simple Smile

# 527
  • Другата България
ДУбрУтрУ.

# 528
Давайте спойлери, клюки...че голяма скука.
Ще скочи ли Калоян на Тонито ( едва ли ) , ще скочи ли Тонито на Петър ( ще е купон, но едва ли )  , ще клъвне ли Петър на куку Ванче ( ако продукцията натисне ,но едва ли ) , ще бойкотира ли Асен  фермера  ( едва ли ),
ще направи ли Надка сиренето ( едва ли), ром ли е Боби или циганин ( или си е Боби) ...

Това са драмите май...скука
Веселка ще участва в Мисис България
https://www.bgdnes.bg/Article/9090783#

# 529
Скрит текст:
Колкото повече време минава, толкова по-малко хора харесвам. Даяна след снощния епизод ми се срина тотално в очите - имала само приятелски чувства към Данчо. Моля?! А миналата седмица на Поли съвсем друго разправяше, но сигурно е говорила за някаква хипотетична ситуация.  Expressionless И ако приемем за миг, че е вярно, защо непрекъснато разпалва огъня, а не му каже и покаже, че не споделя привличането. Ако му беше истински приятел, нямаше да го остави да се излага така, но отстрани погледнато изглежда, че й доставя огромно удоволствие да причинява болка на годеницата му. И за това, че се върти накъдето духа вятъра, съм съгласна с Дяволо.

А защо пък Даяна трябва да мисли за годеницата, която не познава и защо непременно трябва да бъде откровена. Може и самата тя да не е наясно какво изпитва. Може и просто да кокетничи, това не е забранено в любовта. Може да не се чуства сигурна и затова да се предпазва като говори за приятелство, а не любов. Причините може да са много и различни и съм сигурна, че не са чужди на повечето хора. Много интересно, дали всички ние в подобни случаи сме 100% откровени, дори когато не сме пред камера. Защо очакваме някой в подобна деликатна ситуация да разкрие истинските си мисли и чувства пред целия свят?

Моля? Вие сериозно ли? Защо трябвало да мисли за годеницата 7 да не и дреме едва ли не??? Еми дайте да си кокетничим със сгодени мъже и да го смятаме за "нищо нередно"...
Когато двама имат отношения за трети място Няма!
Като го вижда, че той поддава му казва така и така или слага граница. До момента аз такава граница не виждам, а именно обратното, ако го сънувала той щял да си вземел решението.
Някой изобщо поставили се на мястото на годеницата му? И, ако вашата Даяна е толкова добра и морална дали щеше да проявява непукизъм към годеницата, която е навън???

Хората имат предвид не, че Даяна е невинна и всичко жвни няма проблем да правим като нея, а че Данчо е главния виновник, понеже ако обичаш и уважаваш половинката си и хиляди жени да се опитват да те свалят, ти ще си останеш верен и няма да им обръщаш никакво внимание.

# 530
Майкоуууууу!

# 531
Аз виждам 3 възможни варианта:
1.влизат във Фермата двамата и о, чудо , срещат липсващата си половинка;
2.един от двамата е хлътнал, а другият играе театър за да се възползва;
3.има някакви симпатии, но и двамата решават да играят театър.

Някак си първото ми звучи най-нереално.

# 532
На мен ми се струва , че Данчо играе а Дая си е объркана и то май попринцип не е много наясно какво и кого иска .

# 533
  • USA
Въобще как може да я защитавате? Данчо няма да се сваля на жена,ако тя не му даде намеци или му отвръща на свалките,нали така?
И двамата са ми неприятни по тази линия.
И обратото важи с пълна сила, Даяна няма да се сваля на мъж, който не ѝ подава сигнали. Тя държеше на приятелството и още иска отношенията ми да останат такива, поне на този етап. Доколкото Данчо прави всичко възможно да се променят
Toчно така,обратното важи с пълна сила,обаче човек като те чете,остава с впечатление,че Даяна е невинна,въобще не флиртува с Данчо и той тр да поеме цялата вина.Кокетничи с него,умилква се,кани го на танци,хвърля му се на врата,спи до него,една вечер дори искаше той да я топли.Данчо му е лошо,тя го гали по лицето..
Баба ми на такива им вика пачаври.Аз не бих отишла толкова далече,но определено ми прави лошо впечатление.

# 534
  • София
Бе попитано какво прави Надя. Ами Надя освен с оранжерията, която е нейна идея се занимавава и с добиването на млечни продукти, което вече ще е ежеседмично, а за тази седмица конкретно има две задачи (дадени от продукцията и възложени на нея от седмичната власт), да направи компоти от нектарини и сладко от боровинки. Не всички трябва да коват пирони или да боядисват. Има и други важни неща във Фермата.
КАжи честно! Joy
Има, да.
Да плете интриги.

Аз не съм видял да плете интриги в момента. По-скоро Даяна се опитва да вменява чуждо мнение и да говори зад гърба и.

# 535

Мери, то ясно, ясно, ама понеже изкараха Даяна неква пълна пачавра, затова реагирах. Simple Smile
Пък тя подчертава, че за нея Е приятелство това. Е, имаше някакъв много дълбокомъдрен разговор с Поли - за пред камерите.
Не че има такова нещо - приятелство между мъж и жена, освен ако жената не е страшно грозна. Докато жената може да си въобразява, че някой ѝ е приятелче, мъжът не приема никога така нещата, освен ако не е обратен.

# 536
  • USA
Искам да ми цитираш публикацията,в която някой нарича Даяна пачарва.
Като нямаш какво смислено да кажеш,просто си замълчи или поне не слагай думи на хората в устата.

# 537
Всички публикации, в които я осъждат, че, видиш ли, няма морал, тя го сваля, не мисли за годеницата му, те говорят точно това, не бъди такъв буквалист. За тая работа са нужни двама, той не се дърпа, даже май е по-настъпателен  от нея. Не е нужно точно тази дума да използваш, за даде разбере Точно това.
Ти не ми давай тон какво да пиша, не ти е за първи път.

# 538
  • USA
Има много други думи,които би ползвала.Особено пък пачавра за Даяна е пресилено.За това,че морала й не е много на място съм съгласна.Не мисля,че го сваля,но определено флиртува..което пак е грозно,при все,че човека живее с жена.

# 539
Бе, ще го сваля, това са си най-невинни прегръдки,  гушкания и милувки между мъж и жена приятели.

Общи условия

Активация на акаунт