Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 369
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 305
Жалко! Асен изгуби шанса си!

# 1 306
  • София
Иначе много сладки дечица има Асен. Simple Smile

# 1 307
Много тъпо са направили тази година алманаха.... С тоя бутон пак ако си някъв кекав нищо не можеш да направиш щото другия ще е цъкнал първи и еле пък и да познай отговора замина... Grinning
Това да, но Асен имаше възможност да даде поне два верни отговора.

И да ги беше познал пак губеше щото ако си втория, който дава отговор получаваш 1 точка

# 1 308
Ужассс, много тъпи парчета са и двамата. Въпрос от обща култура за Цветница ги затрудни. Асен е много смотан, многоо- чак ме е яд. И после Пешо бил по-бърз. Каква бързина бе, той даде няколко грешни отговора и нашия умник после не може да налучка верния.
Да ходи да кове пирони на жена си, че да не се срами повече.

# 1 309
  • London
Много тъпо са направили тази година алманаха.... С тоя бутон пак ако си някъв кекав нищо не можеш да направиш щото другия ще е цъкнал първи и еле пък и да познай отговора замина... Grinning

Като си кекав какъв го дириш там? Там е ключът за палатката....

# 1 310
  • София
Не ми харесва елементът с тичане то и бутона, но Асен така или иначе нищо не знае. Както каза Дяволчето, много ясно се вижда и на игрите за ратайството.
Би трябвало историк, учил подробно история, да си отдели седмица преди влизането примерно да си припомни основните събития. Той дори не помни кой кога е управлявал като години. Не, е и аз помня всички, ама ако влизам вътре, ще ги науча, особено като си знам, че не съм най-силната физически. Все едно е дошъл на летен лагер учителите да му показват труд и техника.

# 1 311
  • London
Асен не е историк.

# 1 312
Това да, но Асен имаше възможност да даде поне два верни отговора.

И да ги беше познал пак губеше щото ако си втория, който дава отговор получаваш 1 точка
Така е, но поне щеше да се оправдае, че той си ги е знаел нещата, ама Петър е спечелил с бързина. А сега и това не може да каже.

# 1 313
  • Sunshine state
Бутонът, че е тъп, тъп е, ама не ги знаеше Асен. Не му е крив бутонът. Жалко.

# 1 314

Като си кекав какъв го дириш там? Там е ключът за палатката....

Така е, няма какво да кажа. НО поне да сложат таймер за първия дето цъка бутона и дава отговор - нещо от сорта 15 секунди и ако не даде отговор опонента печели 1 точка.

# 1 315
  • SF
Ужассс, много тъпи парчета са и двамата. Въпрос от обща култура за Цветница ги затрудни. Асен е много смотан, многоо- чак ме е яд. И после Пешо бил по-бърз. Каква бързина бе, той даде няколко грешни отговора и нашия умник после не може да налучка верния.
Да ходи да кове пирони на жена си, че да не се срами повече.

Даже не съм държала и 5 минути Алманаха в ръцете си, и знам отговорите.
Те не са ли чували за Цветница? Какво си мисли, че се празнува на този ден? Името Цветан? Цецо ги събира да ги почерпи?... Странно! Никаква обща култура.
А Поли каква реч дръпна за Петър и българщината.

Защо Надето мина на страната на Петър? Тя нали е кръвен враг на Милена.

# 1 316
  • Sunshine state
Съгласна съм с идеята на Шокомен. Да им дадат някакво време.

# 1 317
  • London
Аз също не знам именни дни, не празнувам, не честитя. Вижда ми се тъпо.... ами това е положението и не е от тъпота ми от простото ми нежелание да приема и включа в живота си подобно нещо.

# 1 318
Асен не започва добре дуела. Ако на най-силната си игра не успееш да се представиш на ниво...
И на мен не ми харесва Алманаха тази година. Може всичко да знаеш, но ако не си бърз, може въобще да не стигнеш до отговор.

# 1 319
  • гр.София
Много е зле Асен. Чак ми е неудобно да го гледам. Нито умения, нито знания има. Не знам с какви акъл е влязъл във Фермата. Чудя се какъв адвокат е...

Общи условия

Активация на акаунт