💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 674
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
Локациите на игрите: Варвара/Дарданелите, плаж Силистар, Попският плаж в Царево, Попската поляна.

# 76
  • София
Определено сега ми харесват повече водещите, ако се водят такива. Александра също я харесвам, но някой път говореше пълни тъпотии, коментирайки. Понякога физиономиите на Ралица при номинациите са ми малко абсурдни и репликите й също, но сигурно са по сценарий. Димо май не е бил на тези съвети или греша?
За битката днес - иска ми се да има някакво разместване, така става скучно вече. Но сигурно чудо трябва да стане, за да победи някой Ловците.

# 77
  • Испания
Скрит текст:
Определено сега ми харесват повече водещите, ако се водят такива. Александра също я харесвам, но някой път говореше пълни тъпотии, коментирайки. Понякога физиономиите на Ралица при номинациите са ми малко абсурдни и репликите й също, но сигурно са по сценарий.
Димо май не е бил на тези съвети или греша?
Скрит текст:
За битката днес - иска ми се да има някакво разместване, така става скучно вече. Но сигурно чудо трябва да стане, за да победи някой Ловците.

Димо води игрите. Ралица - номинациите.

Миналата седмица Ралица води два дни игрите, защото /предполагам/ Димо е имал ангажимент.

# 78
Мен най-много ме дразни Сюзън - прикрита и злобна и тайничко се възползва от близостта си с Вайс за да мине между капките, другите споменати жени тук са просто глупави.
Йоанна малко я съжалявам- най-вероятно са видяли, че е много чувствителна и са я взели точно заради драмите. Кой знае какво й говорят зад кадър от продукцията -как ще знае, че номинират сестра й или че са срещу нея племето й. Подозирам, че просто я използват от продукцията и ще я изхвърлят после като се изтърка сюжета. Без сестра си би била силна заявка сред жените. Имах приятелка в подобна семейна ситуация и си представям ужаса й сестра й да не се изложи.

# 79
  • София
Благодаря, явно не съм много наблюдателна.
За зодиите на "новите" - Чудомир е Риби, за Борислав не знам.

# 80
  • Бургас
Хич не ми прилича на чувствителна и добродушна Йоана. Точно обратното, виждам я като пресметлива и хитра лисица. И с тоя налудничав поглед...
Ловците е крайно време да минат през реката. Все ще измислят как да подредят игрите така, че да ги изпратят там.
Аз изобщо не вярвам, че Джери сама си заби брадвата и сряза въжетата. Кой знае и тая игра колко пъти е била снимана и преснимана.

# 81
  • София
Във фейса има много коментари, както и тук, че е време ловците да отидат на реката, а рибарите - на лукса. Направо ми се струва, че пак ще има кутия на Пандора, както миналата година - спечелилите губят. Иначе ми се вижда невъзможно...
Смайли, благодаря за темата Heart

# 82
За водещите това е халтура, трябва да покажат някакъв патос, защото това се очаква от тях. Гадничко си е, ама като са се хванали на хорото, какво да правят. Този насилствен патос ми правеше впечатление още от първите реалити пред., когато се появиха.

# 83
  • София
Според мен в Резиденцията трябва да попаднат тези, които са заслужили, а не тези, които не са били. Та, "Ловците" могат да си останат там, докато не се провалят.

# 84
  • София
Да, ама въпросът е какво е намислил продуцентът. Нищо, че водещите все повтарят, че всеки ще получи това, което е заслужил.

# 85
  • София
Според мен в Резиденцията трябва да попаднат тези, които са заслужили, а не тези, които не са били. Та, "Ловците" могат да си останат там, докато не се провалят.
И аз така мисля. Миналата година, докато бяха и трите племена, едните изобщо не стигнаха до резиденцията, а пък друго племе бяха там няколко поредни седмици. И е възможно рибарите изобщо да не успеят да видят "лукса".

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 22:56 от geriiii_

# 86
Гласувах за Ваня, Станимира и Христа. 😡

# 87
  • Испания
Ако помните Пламен

# 88
  • София
Благодаря за темата, Смайли! Прекрасно оформена, както винаги Flowers Rose
Гласувах за Христа, Сюзън и Симона. Симона просто ми е неприятна. И за да станат поне три...
Сестрите доста ме дразнят, но и двете в игрите се представят добре, така че го раздадох въздържала се.
Останалите малко или много ги приемам.

# 89
  • София
Тези петминутни ретроспекции винаги са излишни.
Едва ли някой сяда гледа сефте сега, а дори и да го направи пак няма да е наясно с нищо.

Общи условия

Активация на акаунт