💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 57 071
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 975
  • Sofia
Абе, не знам за вас, но на мен лично сценката ми изглеждаше супер режисирана. Възможно е продуцентите недвусмислено да са накарали Ваня да се държи по този начин с Борислав. Всичко е театър, според мен.

# 976
Е, разговор на четири очи, плюс екипа и всички зрители. Предивид, че със сигурност там не кисне екип по 24 часа да им снима всяка дума, и на двамата им е било ясно, че това е разговор, който ще се излъчи и обсъжда. При това положение, не виждам защо Борислав трябва да го пази в тайна. Тайна от кого?
Точно това имах в предвид.

# 977
Екипа е ясен, не мисля, че са се снимали с телефон.
Тя го извика изрично да говори само с него.
Аз ли криво пиша, вие ли право четете...
Май само две съфорумки разбраха какво искам да кажа.
Ако го срещна Борислав в реала, примерно, след тази му постъпка няма да го отразя.
Всеки с възприятията си.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 13:35 от Билян@

# 978
Аз пък съм убедена, че идеята да му изтропа подобно предложение, си е лично на Ваня и никой насила не я е карал да го каже на Боби.

И второто нещо, което не харесват мъжете, е жена, която се прави наравно с тях на мъж.

# 979
И на мен Ваня започна да ми харесва. Показа се като психически и физически силно момиче. Не ми допадна само, когато нещо им се мазнеше на мъжете. Иначе евала, че остана на положение и не започна с извиненията или лъжите, когато всички я нападнаха.

Боби още от самото начало нещо ме дразнеше в него, е, съвсем го затвърди. Абсолютно НЕмъжко поведение, направо кифленско. Нито е готин на външен вид, но пък самочувствието му е голямо и някак все се държи надменно. Със сигурност си мисли, че като е мускулест и жените ще припадат по него. В главата трябва нещо, в главата.

Христа ми харесва. Аз съм за Рибарите, но без Катя. Тази хухавелка почна много да ме дразни. И на нея нещо й се вдигнаха акциите, откакто Иво си замина. Рибарите искам да се вземат в ръце, да изгонят Кукуто и да почнат да мачкат. Заслужават го.

Станимира е много добро момиче. Харесва ми.

Никито е ясен Joy, с неговия говор редовно се смея. Успява в игрите, издръжлив, не ме кефи единствено, че е много нервен и бързо изпада в истерии.

Сашето, да му имам спокойствието Simple Smile. Винаги намира положителното от ситуацията.

Чудото, вярно е Чудо. Мускулест, силен, но май вярно на 3 лексотана Joy Joy Joy.
Като се сетя как падаше на една игра и губеше ориентация.... Странен ми е.

Тошко засега добре се държи. Силен, издръжлив, малко в приказките не ми допада, а и че е от червените Grinning

Милен стабиляга, не му се влиза в конфронтации. Според мен действа добре, силен, стабилен, като дойдат индивидуалните игри, има голям шанс.

На Симона много й пречи гладът. Мозъкът много се влияе от липсата на храна, особено на въглехидрати.

Ивана си е типичната кифла, когато и каквото й е кеф, ще прави, ако ли не, друг ще го направи Grinning

Джери ми допада, но и тя май много се възвелича след играта с Иво.

Иво много ме дразнеше от самото начало, в последствие ми допадна и ме е яд, че излезе. Щеше да стигне далеч, ако не се беше поблазнил за грошовете.

# 980
Не просто не харесват жени, правещи се на мъж, те бягат от такива като дявол от тамян.
Има изключения, разбира се.
За това все повече силни жени с положение, пари, намерили призванието си са сами.
И отчаянно търсят някой, да не са в графа стара мома. Или заради "кво ще кажат хората"
Ами не им трябва някакъв мухльо само за разплод, при все, че вече и бебе могат да имат и без да събират чорапите на някой от пода, и да му сервират всяка вечер любимото ястие.
В тази случка Ваня нищо не губи, търси съюзник, не успява. Но Борислав загуби.

# 981
Със сигурност Ваня не губи. Ще стане интересно като обединят племената с кого ще се съюзи тя. Ако се разпаднат Ловците и сложат Ваня при Рибарите без Катя, ще станат супер племе. Grinning Ама това май е далече от реалността.

Според вас кое племе първо ще се разпадне?

# 982
Борислав определено си вкара автогол, бих му се доверила само ако трябва някаква информация да се разнесе на повече хора 😸 Но да видим.
Николай много ме дразнеше отначало със скандалите с Катерина, откакто си попромени линията, ми е по-симпатичен. Особено като обясняваше как устата му е като хоботник 😄
А Катето определено не е сама в главата си.

# 983
Според вас кое племе първо ще се разпадне?
Рибарите. Всяко друго е в сферата на фантастиката.
Иска ми се днес още да останат петима, но не изключвам вероятността за още една седмица на агония.

Все още смятам, че Станимира и Христа са най-слабите играчи от всички племена. Да, Мира беше разкошна на битката вчера, но това не ме кара да я мисля за по-силна. На хартия Симона е по-добра от Христа, но не изключвам възможността да загуби дуела зарада липсата на храна.
Аз лично съм за Симона.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 14:14 от Bengun

# 984
  • София
Рибарите ще се разпаднат.
И двете сестри няма да са в едно племе.
Това го разбрах от тук.

# 985
Мира  Мира  Мира! мятам помпони Smiley

След 3 часа скочи това момиче и отиде да придържа делвата на Ваня!
Как ги посрещнаха...като най-големия провал Sad И двете се представиха отлично.

# 986
Много ми харесаха упоритостта и издръжливостта на Мира и Ваня снощи. Мира обаче нямаше нужда при племената да ги къдри всичките тия как дала победата на Ваня, искала да я нахрани, жълтици да изкара. Айде сега. Можеше да е горда от постижението си и толкова. На нея не ѝ стигна просто още мъничко хъс, защото Ваня вече изнемогваше, ама спортната злоба я държи в кондиция Grinning
Симона според мен направи стратегическа грешка с избора на това да държи с левия крак. Кракът на делвата е този, който се натоварва повече, не стъпилия здраво.

# 987
Според мен и това, че ще го играе жертва сега, също няма да ѝ донесе успех.

Не играе жертва. Прие достойно номинацията си.

На мен много ми досмеша Лазаринов. Що не търси сметка на останалити си съотборници, че не го номинират, а на Ваня. Видиш ли тя му е длъжна да удовлетвори бляна му за жълтици. Като сте толкова прости всички да дадете 6 гласа срещу Ваня точно това си заслужавате. Математици, стратетизи....а дефакто - ято страхливци.

# 988
Мда, и Симончето не се разсърди на всички останали, които си замълчаха, а само на Ваня.

# 989
А и самоувереността лазаринова, че от страх Ваня не е избрала него, можеше да се окаже куха точно в тази игра за баланс.

Общи условия

Активация на акаунт