Не може ли да поискаш апартаментът да се продаде, да си разделите парите и всеки по пътя си?
На твое място бих започнала да се оглеждам за друг мъж. Този явно е развалена стока. Много мъже биха били щастливи да започнат връзка с тебе и могат да ти предложат общ живот в техни жилища.
Пишеш, че си рускиня. На моя приятелка рускиня руското консулство доста помогна в подобен случай. Там имат юристи и знаят законите. Ако имаш, все още гражданство на Русия, звънни в консулския отдел.
Мисля, че можеш да подадеш молба за психически тормоз, но нека запознати със закона да кажат!
Пожелавам ти кураж, късмет, бърза и лека раздяла с мъжа ти, жилището да стане твое и много щастие оттук нататък.
За друг мьж - много благодаряьот една лайно /с извинение/ на друго не ми се хвьрли,нямам вяра на мьжете.
Рускиня сьм,но не сьм от Русия,а от друга република на бившият Сьюз,която няма тук посолство.
Молба за психически тормоз - пьрво не знам кьде се подава такова нещо, второ - нямам никакви доказателства,при нас скандалите не се чуват. И трето - той е бивш полицай. Дали срещу колегата полиция ще работи? Най-вече с безправна чужденка?
Иначе много Ви благодаря за сьчувствието и сьветите.