ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Ау, сега ми дойде съобщение в Школо "Здравейте!Искам да ви уведомя, че вашите ученици,които са на ФУЧ -Немски език тази година, трябва задължително да се явят на изпит м.март 2021г за сертификат DSD I. Тези,които не издържат изпита, няма да имат право да продължат в подготовка и явяване на DSD II в 12ти клас.Това е нареждане на ръководството."
Сега взех, че се притесних. Разбирам, че втори шанс нямат.

# 76
  • София
Pisa, споко ще се справи Hug

Rockstar, какво точно трябва да е това? Какво учат?

# 77
  • София
English for IT . Ще учат Програмно осигуряване, операционни системи, мрежи, програмиране и т.н.

# 78
  • София
Рокстар, и аз не разбирам какво точно ти трябва.

# 79
  • София
Нещо като учебник по английски, но в него да се набляга на IT vocabulary. Би ми свършил работа и учебник по ИТ за 8-9-10 кл, обаче да е на английски. Сега по-ясно ли е?

# 80
С едно цъкване в Гугъл може да се намерят материали.

# 81
  • София
Rockstar,
добре e да ви кажат точно какво, защото в много случаи ИТ е някой от продуктите на MS.
Програмиране?! Какво? Какъв език?
Ако знаеш какво търсиш и го няма в България, може да видиш Амазон (.co.uk/.de)

# 82
  • София
Имаме си трети карантиниран клас в училище - този път 9-ти. Първият карантиниран клас /11-ти/ вече е на училище, а на втория - класа на Перуанка - карантирата май изтича в началото на следващата седмица. На малкия пък учителката по БЕЛ е в карантина. Иначе досега имаха два карантинирани класа. Общо взето, засега минаваме между капките. Smirk

# 83
  • София
При нас няма карантиниран клас. От класът на младежа, отсъстват 3 деца. Струва ми се нормално, сякаш.
Имам проблем с Школо. Не ме известява за съобщенията. При вас има ли проблем?

# 84
  • Варна
О, и в нашето училище има три карантирани класа - един 10-ти, един 11-ти и един 12-ти. Добре, че досега никой няма усложнения и че все в съседен клас се случва. 48ч дезинфекцията не знам кога я правят, но децата са всеки ден на училище. Надявам се да останат здрави до края.

# 85
  • София
Слънце, какво известяване на получаваш? Не ти излиза горе в червено, че имаш ново съобщение ли?

# 86
  • София
Не, не, мобилното приложение не ми дрънчи за съобщения. Дори понякога не виждам никакви дискусии.
Трябва да вляза нарочно през браузър, тогава си виждам и червената точка, чета всичко... Обаче, за оценки е без пропуски. Trollface

# 87
  • София
А, ясно! Аз не ползвам мобилното приложение и не мога да помогна с информация.

# 88
  • София
Аз заради звуковото известяване го използвам, защото съм известна бяла птица. Я, РС ще проспя, я някоя декларация за подпис... Joy Но в момента ми е почти безполезно. Ако не оправят този бъг, ще мина изцяло на браузъра.

# 89
  • София
Слънце, имам същия проблем с мобилното приложение.
Само оценки се получават от гимназията (и забележки/похвали се получават). От ОУто се получават и съобщенията.
Даже в началото реших, че след първото офиц.съобщение за карантина са си направили пак оглушки... ядосах се, защото от младежа дочух, че се говорило  за втория клас (друг 10ти), някой писа и в темата и влязох в приложението набрала да питам и видях, че свети точката. Blush

Общи условия

Активация на акаунт