ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 431
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ама, защото видях, че и нашия У. му приглася, Калапиш и той...
Да затварят гимназиите, щото гимназистите си могат сами!
Ми, да ги затворят съвсем, да им спрат заплатите и да отворят едни изпитни центрове, щото децата са големи и могат сами!
Ей, верно вдигнах кръвно! А тоя, с удоволствие бих му плеснала два шамара, по дидевския метод, да му се наместят чакрите!

# 121
  • София
А кой е този Калапиш?

# 122
  • София
Третият, който стана много известен след директорите на 119 и 51. Директор е на 107. Харесвах го като директор по едно време, сега взе много да ми прилича на Стаматов. Не от днес, от известно време...

# 123
  • София
Ми, да ги затворят съвсем, да им спрат заплатите и да отворят едни изпитни центрове, щото децата са големи и могат сами!
Мда, екстра им се получава копи- пейст. Колективните отговори на тестове, също. Сигурна съм, че има и по-отговорни деца, но масово джиткането във виртуалното е с развлекателна, а не образователна цел.
Спокойна,  Калапиш е далече от нивото на Маринова. Той, както и директорите на 51-во и 119-то са медийни "герой" Като PR- и, ще се реализират по-успешно.

# 124
  • София
Ей, верно вдигнах кръвно! А тоя, с удоволствие бих му плеснала два шамара, по дидевския метод, да му се наместят чакрите!
Ааа, по-кардинален метод трябва за неговите чакри. Няма да стане просто със задвратници.

# 125
  • София
Ladies,
Говорите така радикално, защото не ви е пламнала чергата. Нямало болни в класовете, е в нашият има. И у дома има. И сега освен, че треперя от треска, треперя и за това какво още ни чака в семейството.

Та без повече емоции мнението ми е: Щом присъственото обучение е приоритет, нека се обезпечи като хората. При първи симптоми, трябва да има незабавен, ДОСТЪПЕН тест и последваща карантина на класа. От десетина болни за последните две седмици тест направихме ДВАМА родители. Защо? Срам ги е? Не им се дават пари? Симптомите били леки?

Не сме на мястото на директорите, дето им парят столовете. Но не сме виновни и ние - родителите. Властта, ако има приоритети, да ги обезпечи подобаващо. Не да оставя учители и директори да опират пешкира.

Казах си, каквото ми горчи, моля не се сърдете! Да се молим този кошмар да отмине по-бързо!

# 126
  • София
Яна, бързо оздравяване! Hug
Права си, АКО е приоритет...
Това е най-болното, че децата не са ничий приоритет!

# 127
  • София
Яна, дано мине леко.

Аз им се дразня - на управленските глави (да не кажа друга оранжева дума), 'щото за едните едно, за другите друго.
'Ей, го в нашето училище учител в карантина след бърз тест, няма кой да му плати PCR-а.
За големия шеф карантина нЕма като е контактен, но има не 1, а 3 PCR, и половината правителстество под ключ, 'щото ходели на тумба след първите два, ако важаха правилата и бе под карантина нямаше да стигнем до тук..., че и обяснява как трябвало да се спазват правилата ... смях в залата
Обявиха как имало противогрипни ваксини, ами няма, ... сигурно за някои има Sad
Да бяха осигурили ваксини за пенсионерите вместо пари дето може и да не доживеят да вземат. Sad
Едва ли децата и образованието са приоритет, биха ги затворили училищата отдавна, но не смееха, 'щото трябва да го сторят и за нещо, което само се говори и никой не прави нищо

# 128
  • Варна
Yanna, успешно и безпроблемно оздравяване! Стискам палци всичко да е наред!

Иначе споделям изцяло твоите мисли.

# 129
  • София
Яна, бързо оздравяване и от мене!

# 130
  • София
Яна, бързо да се оправяте!

# 131
  • София
Яна, бързо и леко да минете, през това!🍀🍀🍀❤

# 132
Бързо оздравяване !Дано да минава леко и да не сотавя следи кадния ковид.Ни евсеки петък получаваме инфо в школо за ковид-нямало сега класове под карантина и болни учении и учители.Само дето в наия клас има две деца под карантина,заради положителни родители.Децата до миналия петк си бяха на даскало,от понеделник са в изолация.
   Говорих с майка от другия клас,те също бяха под карантина заради таткото.Питах как се организира обучението на детето-тя каза Пародия.На учителите не и се занимавало за един ученик а носят лаптоп,да го канят в клас / виртуално/,съученици да му снимат тетрадките си и да му пращат.Приоритет ли?Децата са единствено наш приоритет.
   У дома аз съм болна,но синузит ме мъчи.Зет ми нещо се сополиви,но няма Т,жизнен е,не е отпаднал.Стоим си разделени е безконтактни на двата етажа на къщата,за да може да има една здрава работеща двойка,евентуално при ковид,защото иначе трябва да НЕ работи фирмата,а така няма откъде да се вадят кинти.

# 133
Извинявам се за това, че се намесвам в темата ви. Аз съм със седмокласник.
Споделям връзка с информация за стипендии за обучение на десетокласници в САЩ и Англия - https://www.facebook.com/1461759644041362/photos/a.1462467540637 … 531085428/?type=3.
Добавям още една - за САЩ, пълна стипендия, девети и десети клас:
http://ac-see.org/new/wp-content/uploads/2016/09/2021-22-YES-Rec … _FINAL_ONLINE.pdf

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 14:49 от fiction

# 134
  • София
Яна, бързо оздравяване!
Докато тестовете трябва да се плащат от родителите, малко хора ще тестват децата. Дано не ми се налага, че няма да ги тествам. Отделно, че работодателите са принудени да  платят за изследване на контактните си служители. Не двоен стандарт, ами българска работа! За тези месеци не можаха да направят организация кой да лекува болните. Моите познати с + проби ги консултираха по телефона, като сами си платиха тестовете.

Общи условия

Активация на акаунт