Може ли всяка втора да напада момичето, че е легнала с мъжа на първа среща?!?
Аз съм на почти 50 и не виждам нищо ненормално в това.
В интерес на истината като млада мислех и аз, че ако на първа среща легна с мъж ще изглеждам лека, но колкото и да отлагах секса за 10 или 15 среща се оказвах зарязана. На 22 реших, да бъда като мъжете и да преспя с някой и да не го потърся повече. Направих го и след няма и 6 месеца се оказах женена за този някой.
Поживяхме, разведохме се (можех да понеса изневерите, но не и алкохола) и следващите 8 г седях сама, защото опитите да завържа връзка отлагайки секса се проваляха веднага след като се дам. Писна ми и реших, че мъж не ми трябва и я мятам на авантюри за по една нощ. Е да, ама не! Първата авантюра с ясната уговорка, че нито той, нито аз искаме връзка и... 12 години вече сме заедно.Та, мисълта ми е, че няма ама никакво значение дали ще легнеш с някой на първа, пета или сто и пета среща. Или ще се случат нещата, или не.
Някои печелят от тотото, и какво от това? По-разумно ли е да си харчиш парите за фишове и триещи се талончета, вместо да пестиш, да имаш пенсионен фонд, да правиш инвестиции. А и първия път печалбата е малко спорна, по-добре май да беше пропуснала този. Аз не бих търпяла нито алкохолизъм, нито изневери. Надявам се с втория наистина да си попаднала на свестен човек, но ще си по-скоро изключение.
след което още няколко пъти ми писа, че не е така и съм го разбрала грешно, а аз само сийнвах не му отговарях след което ми е писал тук ли си, но му отговорих сутринта само с едно да тук съм, а той с добро утро и целувки.....а сега де седя и аз като тинейджърка се чудя какво се случва , че дори като ми пише само почвам да се вълнувам..че така де отплеснах се към мойте неща.....